ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Petra Verifierad kund 26/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Bästa ansiktsrengöringen jag använt!! Huden känns så ren på djupet och återfuktad efter användning. Har tidigare haft svårt att hitta en rengöring som rengör ordentligt utan att torka ut. Men äntligen har jag hittat rätt!

6 0
Andrea Verifierad kund 30/01/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ålderstecken

helt fantastisk serie, trodde aldrig att jag skulle hitta ngt som passar min hud så bra! Använt flera dyra märken i flera år som liksom varit okej men redan första gången jag använde dessa produkter såg och kände jag skillnad! Brukar inte lämna recensioner men läste här om produkterna innan jag beställde och det övertygade mig om att prova, vilket jag är så glad och tacksam för!

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Concentrated Cleansing Foam med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.