ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Malin Verifierad kund 25/09/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag har färgen Birch 1.5. För referens så har jag N20-N25 i Cover FX, Mac NW15-NW20, Estee Lauder Double Wear Stay in Place Desert Beige. Den här glider bra på huden, vilket gör att jag tycker den är ett bra komplement när jag använder ett solskydd under, beror ju naturligtvis på vilket solskydd. På vintern kan jag ha det här som enda solskydd när jag är torrare i huden och vi inte har så mycket sol. På sommaren upplever jag att den ''glider runt på huden'' när man blir svettig vilket känns osäkert att då förlita sig på den som enda solskydd, men det är ju min personliga upplevelse, den kanske fungerar bra då också. Jag tycker att jag blir blank av den här och puder är ett måste och inte alla puder fungerar heller.

4 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att Complexion Rescue känns bra för dig. Ett tips jag vill ge dig för att få produkten att hålla bättre under dagen är att använda en primer under. För att minimera blankhet i huden är det bra att använda en matterande primer, tex: blemish remedy mattifying prep gel som balanserar talgproduktionen. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Amelie Verifierad kund 17/05/2019

Superbra bas som blir naturlig men täcker de flesta skavanker. Använder varje dag, superfin! Dessutom ger den lite härligt glow.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Complexion Rescue med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.