ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Katarina Verifierad kund 04/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Finnar & plitor

Jag är blown away av vilka underverk detta kit gör, eller Skincity Skincare som helhet - på mindre än en vecka har jag fått en helt ny lyster och glow som man inte skojar bort! Älskar alla produkter, garanterade återköp på samtliga. Det enda minustecknet jag kan komma med är att det är väldigt svårt att pumpa fram krämen ur 24h Rich Emulsion-flaskan. Vet inte om det kanske är just min flaska som har något produktionsfel, men den kräm som jag får frampumpat är superb i vilket fall -)

1 0
Sandra Verifierad kund 01/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Har blandhy med torra samt fet hy. Köpte denna räcker länge och bra pris. Super härliga produkter. Kommer köpa igen när dessa är slut. Bästa köp jag gjort, men behövs tid innan de ser resultat. Använde innan pc! De var inte dåliga produkter, men gav ej de resultat jag velat ha. Men scsc är ????

0 0
Angelica Verifierad kund 08/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Jag såg verkligen fram emot att testa detta . Har tidigare haft jam Marini - som gav mig lyster och resultat på några veckor . Sen hade jag enxuviance som oxå funkade bra . Men ville testa ngt annat och i lite billigare prisklass . Rengöringen tycker jag verkligen om ! Känner mig ren och inte torr efter . Me däremot har jag fått så mycket utslag . Vet inte om det beror på serum och toner och kräm . Så himla ledsen över det .

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att din hud hamnat i obalans. När man börjar med en ny hudvårdsrutin är det inte helt ovanligt att huden får en utrensning och att huden då hamnar i en obalans. Du får gärna kontakta oss på info@skincity.se kikar i närmare på din hud och guidar dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Complete Skincare Routine Set - Normal/Dry med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.