ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Karin Verifierad kund 10/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton

Jag gillar både krämen och serumet och upplever att jag ser piggare ut! Har använt produkterna i ca 1 månad nu. Dock är pumpen till ögonkrämen inte bra. Jag kan pumpa och pumpa och så kommer det ingen kräm och sen plötsligt kommer jättemycket! Imorse pumpade jag säkert 20 ggr innan något hände trots att det finns massa kräm kvar i tuben. Vore mycket bättre med en liknande tub som serumet har! Men annars är jag supernöjd med själva innehållet!

1 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Vad härligt att du känner dig nöjd med de båda ögonprodukterna Retexturising Eye Serum och Renewing Eye Cream men mindre bra att ena produkten hakar upp sig. Ögoncremen har ett litet kort rör i början av pumpen, vilket gör att om produkten har haft en liggande position så kan du behöva hjälpa den lite att komma igång. Testa att trycka ner innehållet mot öppningen för att du sedan ska kunna pumpa normalt alternativt skaka lite så att produkt åker ner mot pumpen. Detta gör att den med fördel förvaras stående. Fortsätter detta problem för dig låter det dock som att det är något som inte riktigt är som det ska, du får gärna då kontakta oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare på bästa sätt kring din produkt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Therese Verifierad kund 05/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ålderstecken Acne

Har haft problem med att de flesta ögonkrämer antingen ger mig millier eller inte återfuktar tillräckligt, men denna kombon är perfekt för mig. Upplever att mina svarta ringar runt ögonen har ljusnat och jag ser piggare ut!

1 0
Mathilda Verifierad kund 18/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Jag har ofta problem med rinniga ögon av ögonprodukter. Dessa två funkade jättebra! Bra i konsistensen och ''rinner'' inte iväg... Upplever lite problem med pumpen trots att den stått upprätt.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Complete Eye Care Kit med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.