ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Margareta Nyström Verifierad kund 29/07/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Utmärkt produkt - lätt att applicera efter dusch och insmörjning av bodylotion, ger ett lätt ''solkysst'' resultat och doftar gott, inte som den karakteristiska ''brun utan sol'' lukten som jag inte klarar av... Jag har en mycket lätt solbränna i grunden som jag ''fördjupar'' med misten. Jag beställer nu för andra gången.

2 0
Jennie Verifierad kund 08/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Världens bästa bus! Får aldrig kanter eller ojämnt resultat, använt denna sen den kom ut.

1 0
Maria Verifierad kund 16/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Köpte tan misten då den verkade så enkel att applicera och för att den ger färg gradvis (är mycket ljus i hyn). Har exfolierat regelbundet och huden har varit återfuktad. Har främst använt den på ben och armar. Har fått ett extremt ojämnt resultat! Har försökt applicera väldigt noggrant efter första resultatet, så att all hud blir täckt. Har då gjort flera men ''kortare'' sprayningar då jag sett klipp där James Read använde sprayen så. Får fortfarande stora fläckar och ränder där huden fått färg, medan andra delar är ljusare eller knappt tagit färg alls. Resultatet är så ojämnt att man tvingas dölja huden istället, verkligen bortkastade pengar.. Har sett flera liknande negativa recensioner nu när jag googlat runt lite.. vågar inte testa produkten igen då man vill kunna visa benen etc :))

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Coconut Water Tan Mist Body med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.