ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Suss Verifierad kund 22/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Brukar sällan skriva recensioner men den här gången måste jag! Detta är utan tvekan en superprodukt! Jag har olivfärgad hudton och denna spray ger mig gradvis en vacker gyllenbrun/solkysst färg. Supersmidig att spraya, fläckar inte och fungerar alldeles utmärkt! Använder den flera gånger om dagen. Kommer helt klart köpa denna igen när flaskan tar slut.

5 0
Jonna Verifierad kund 04/12/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

Ååh blev kär i den här! Efter att ha pratat med en av er via chatt var jag tvungen att testa den. Den är så lättapplicerad och blir väldigt jämt och fint resultat! Ett stort plus att den återfuktar också! Brukar spraya över min nattkräm innan jag ska gå och lägga mig. När jag vill ha lite extra färg tar jag James Read sleep mask. Också en favorit!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Coconut Tan Mist Face med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.