ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
Cecilia Verifierad kund 04/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Acne

Var lite orolig att denna eventuellt skulle vara för fet och ''trög'' så att den skulle täppa igen och orsaka blemmor men inte då. På kvällen tar jag BHA 2% Liquid, olje boostern och denna som avslutning. Kan va den bästa kombon som hänt min hy. Ibland byter jag ut BHA mot retinolen men kombon ovan är som himmelriket för min hy.

3 0
Marika Verifierad kund 22/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Denna produkt är superbra som ''vinterkläder'' till torr hy. Den lämnar huden mjuk och smidig utan att vara kladdig.

3 0
Rebecka Verifierad kund 12/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Alltså guds gåva till torr hy!!! Min hud suger åt sig allt utan att kännas fet eller bli blank. Helt fantastisk. Rekommenderas till alla med riktigt torr hy ??

1 0
Maria Verifierad kund 11/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Vill man ha en riktigt fet och go creme är detta en favvo. Köpt 2 ggr, är extremt dryg. Brukar värma upp en liten klick mellan handflatorna innan applicering. Super under vintern.

2 0
Jola Verifierad kund 22/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Inte nöjd. Funkar inte som jag hade förväntat mig.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra. CLINICAL Ultra-Rich Moisturizer är en näringsrik creme som passar en torr och känslig hud. Återkom gärna per mail till info@skincity.se på vilket sätt du inte känner dig nöjd med produkten så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Mathilda Verifierad kund 16/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Tyvärr funkar denna inte alls för mig. Blev rekommenderad denna när min hud flagnade efter lite väl ivrigt retinolande förra vintern. Jag har använt den som nattkräm, men upplever mig ännu torrare när jag vaknar. Den ligger bara utanpå huden, täpper till och återfettar min kudde mycket väl. Jag har nog lärt mig att satsa på fukt, och eventuellt komplettera med en olja istället.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att denna creme inte känts bra för din hud. Clinical Ultra-Rich Moisturizer är en näringsgivande creme som berikad på sheasmör och kokosolja. Denna creme hjälper till att reparera och stärka hudens barriär och på sikt göra huden mer motståndskraftig. Återkom gärna till oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig att se över in rutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Nancy Verifierad kund 10/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Riktigt bra creme. Inte lika fet och kladdig som Exuviance ultra restoritive creme. Denna är lättare att jobba in. Hoppas den är lika bra vintertid.

1 0
Anna Verifierad kund 26/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur

Jag som är en riktig torris älskar denna! Upplever den som lite tung när jag duttar på den i ansiktet, men sen är det nästan som den smälter på huden och sjunker in jättebra. Verkligen en räddare i nöden och jag använder det året runt på natten.

1 0
Constance Bell Verifierad kund 30/04/2018

Underbar nattkräm som jag lägger på tjockt och masserar in ända ner till under bröstbenet. Ibland blir jag lite oljig av den, men inget som ger finnar.

0 0
Ylva Verifierad kund 16/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Jag provade att köpa denna till min sambo som har väldigt torr hy, men varken jag eller han tyckte denna funkade bra. Skin Recovery Replenishing Moisturizer från Paula's Choice däremot funkar toppen för både känslig och mycket torr hy! Den känns också lättare på huden.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CLINICAL Ultra-Rich Moisturizer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.