ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Nikita Verifierad kund 14/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Underbar exfoliering med fart i. Använt den regelbundet i några veckor nu och själva. huden har nog inte varit såhär jämn och fin på flera år Silkeslen och underbar! Har använt BHA-exfoliering tidigare och kanske passade det här min hud bättre. Passar mig trots lite känslig hud - anpassar verkningstiden lite.

3 0
Johanna Verifierad kund 30/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur

Beauté Pacifique i sina mindre snygga förpackningar, men innehållet räknas och denna exfolierar och ger effekt! Njut av syrorna, lite riviga korn som exfolierar och använd deras fuktmask efteråt och ditt ansikte kommer tacka dig.

1 0
Jens Verifierad kund 08/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Härlig exfoliator som jag med rosacea kan använda men som jag kanske inte alltid rekomenderad att använda. Men i bland vill man bara storstäda huden och jag gillar känslan av dom perfekt rundade kornen och syrorrna i denna och hur den känns väldigt djupverklande på huden för att sen kunna lägga på en göttig mask efteråt.Den ger en fin finish och lent resultat tycker jag också.Men 1 gång i veckan och lite beroende på hudtillstånd. Finns en annan bra svalkande återfukande exfoliator från BP också.

2 0
Emelie H Verifierad kund 24/03/2018

Den här håller vad den lovar. Svider lite, men ger direkt effekt. Jag brukar ta en återfuktande sheet mask efteråt och sedan är jag len som en bäbis i några dagar!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Clinical Super3 Exfoliator med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.