ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
Caroline Verifierad kund 06/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Det här är den produkten som jag snabbast sett fantastiskt resultat av. Den har en underbar konsisten som jag skulle beskriva som en blandning mellan balm och gel. Jag har en känslig blandhy (blossar lätt upp) som ibland kan bli yttorr. Använder den som nattcreme och när jag vaknar på morgonen är huden återfuktad, ''plumpad'' och ser härligt slät och utvilad ut (och då är jag ändå småbarnsmamma som får långt ifrån den sömn jag behöver). Min absoluta favorit bland cremer just för sin underbara konsistens men framförallt fantastiska effekt!

13 0
Sophia Verifierad kund 14/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag tyckte att den kändes lite uttorkande så jag fick lägga en till kräm ovanpå för att inte huden skulle strama. Utöver det tycker jag mig faktiskt se resultat av den - huden sen bättre ut på morgonen när jag har använt den kvällen innan. Önskar dock att de kunde göra om formulan lite så att den blev mer återfuktande...

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! CLINICAL Ceramide-Enriched Firming Moisturizer är en creme som långsiktigt motverkar torrhet genom att stärka hudens lipida barriär. Ceramider är en viktigt byggsten för att hjälpa till att reparera hudens barriär och sluta in samt bevara fukten i huden. Har man tålamod och ger man denna creme tid kommer den göra stor skillnad på huden. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Carola Olsén Verifierad kund 09/03/2020
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Bästa produkten jag någonsin haft. Jag hade bara använt den i några dagar när jag märkte ett fantastiskt resultat. Min hy blev fastare , len och rynkorna kändes inte så utmärkande.

0 0
Emily Verifierad kund 21/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Tyckte inte den återfuktade så mycket som jag hoppats. Försvinner in i huden och upplever det som en aktiv kräm, med känns fortfarande torr. Tyckte inte riktigt om pumpen heller. 3 pump minimum för att få känslan att man smort in ansiktet.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! CLINICAL Ceramide-Enriched Firming Moisturizer är den creme innehållande mängder av ceramider som arbetar långsiktig med att stärka hudens barriär samt åter ställer huden lipida nivårer. Den har en lättare konsistens men ger man den tid och har tålamod kommer hudens naturliga lipida nivåer att öka och huden kommer bli mer hållbart mindre torr. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Elina Rosèn Verifierad kund 18/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Tyvärr funkade denna inte för mig. Den återfuktar bra o gör min hy mjuk MEN och ett stort men här, är hur jag än gör så rullar sig denna o smular på min hy så jag kan inte ha denna dagarna då jag ska sminka mig... Vilket är varje dag. Så denna står nu bara i skåpet o jag tar den vissa dagar när jag inte har smink. Den luktar också inte speciellt gott och pipen där krämen kommer ut hela tiden torkar så du får alltid ut en bit torkad kräm, inget direkt men adderat till allt annat så köper jag denna inte igen.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. I och med att den är rik i sin formula så bör man inte arbeta in denna för mycket. Applicera den lätt med dina händer och klappa sedan in den i huden. Vilka produkter man kombinerar med cremen och mängden kan också ha en avgörande effekt för resultatet. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare rådgivning. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Anette J Verifierad kund 11/01/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Fantastisk 24-timmars creme! Har äldre hy, i te så mycket rynkor. Ytor blandhy. Den här hjälper till att balansera och ger lyster utan att göra huden oljig och ger! Perfekt!

2 0
Ann Verifierad kund 05/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Acne

Jag har nu provat på denna produkt i några veckor och är nöjd med hur slät och fin huden har blivit! Det enda som förvånade mig något är att den inte är speciellt återfuktande för min hud. Jag brukar därför applicera produkten efter serum och innan en återfuktande ansiktskräm.

1 0
Sofia Verifierad kund 16/04/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Ojämn hudton

Det som utmärker denna produkt från andra produkter jag testat är att denna verkligen håller vad den lovar genom att verka stärkande på hyn. Tycker inte heller den är varken fet eller uttorkande och tror därför den skulle kunna passa vem som helst som har skör och slapp hy!

5 0
Daniela Verifierad kund 23/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Blev tyvärr besviken på denna. Tycker inte den levererar. Står att den är ?intensivt återfuktande? men upplever inte att den är det, och då trots att jag preppat huden bra innan med fuktgivande toner och serum.

5 0
Alexandra Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

En härlig produkt med många fina ingredienser. Jag använder den både dag och natt.

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CLINICAL Ceramide-Enriched Firming Moisturizer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.