ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Caroline Verifierad kund 06/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Det här är den produkten som jag snabbast sett fantastiskt resultat av. Den har en underbar konsisten som jag skulle beskriva som en blandning mellan balm och gel. Jag har en känslig blandhy (blossar lätt upp) som ibland kan bli yttorr. Använder den som nattcreme och när jag vaknar på morgonen är huden återfuktad, ''plumpad'' och ser härligt slät och utvilad ut (och då är jag ändå småbarnsmamma som får långt ifrån den sömn jag behöver). Min absoluta favorit bland cremer just för sin underbara konsistens men framförallt fantastiska effekt!

13 0
Ann Verifierad kund 05/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Acne

Jag har nu provat på denna produkt i några veckor och är nöjd med hur slät och fin huden har blivit! Det enda som förvånade mig något är att den inte är speciellt återfuktande för min hud. Jag brukar därför applicera produkten efter serum och innan en återfuktande ansiktskräm.

0 0
Sofia Verifierad kund 16/04/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Ojämn hudton

Det som utmärker denna produkt från andra produkter jag testat är att denna verkligen håller vad den lovar genom att verka stärkande på hyn. Tycker inte heller den är varken fet eller uttorkande och tror därför den skulle kunna passa vem som helst som har skör och slapp hy!

4 0
Daniela Verifierad kund 23/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Blev tyvärr besviken på denna. Tycker inte den levererar. Står att den är ?intensivt återfuktande? men upplever inte att den är det, och då trots att jag preppat huden bra innan med fuktgivande toner och serum.

4 0
Alexandra Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

En härlig produkt med många fina ingredienser. Jag använder den både dag och natt.

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CLINICAL Ceramide-Enriched Firming Moisturizer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.