ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Heidi Verifierad kund 27/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken

Supernöjd ! Svullnaderna är borta efter några veckor :)

2 0
Rebecca Verifierad kund 10/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Älskar Paula’s choice, har hittat många produkter som passar min hud galant. Tyvärr verkar jag reagera negativt på denna, upptäckte att mina ögonlock svullnade något och ögonen kändes klibbiga. Kanske har jag en väldigt känslig hud kring ögonen?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Då denna ögoncreme innehåller retinol kan det vara bra att man vänjer in den långsamt i början. Låt huden återhämta sig nu och sedan vänj in cremen långsamt på nytt. Börja använda den var tredje kväll första veckan, känns det bra kan du trappa upp till varannan kväll osv. På sikt går den att använda morgon och kväll OM huden klarar av det. Det är viktigt att du ser hur din hud reagerar och endast använder denna creme så ofta din hud trivs med den. Skulle du känna att huden blir irriterad är det viktigt att du tar ett steg tillbaka. Applicera endast cremen längs ögonbenet över och under ögat. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail och telefon så tveka aldrig att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Maria Andersson Verifierad kund 10/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken

En mild ögonkräm trots retinol. Har inte märkt av irritation på huden fastän jag använder den mirgon och kväll. Huden runt ögonen har fått sig en boost. Upplever det som att jag ser piggare ut och att fina linjer dämpats.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CLINICAL Ceramide-Enriched Firming Eye Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.