ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Maria Andersson Verifierad kund 10/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken

En mild ögonkräm trots retinol. Har inte märkt av irritation på huden fastän jag använder den mirgon och kväll. Huden runt ögonen har fått sig en boost. Upplever det som att jag ser piggare ut och att fina linjer dämpats.

3 0
Heidi Verifierad kund 27/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken

Supernöjd ! Svullnaderna är borta efter några veckor :)

3 0
Mary Verifierad kund 28/01/2020

Köpte en liten flaska för att prova, men jag blev genast flagnig runt ögonen och huden runt ögonen svider efter att ha haft på krämen. Ser ut lite som ödlehud kring ögonen nu. Vad kan jag göra för att lugna ner huden? Är det vanligt att man flagnig och röd efter denna kräm?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Då denna ögoncreme innehåller retinol kan det vara bra att vänja in den långsamt de första veckorna. Ställ denna ögoncreme åt sidan nu och låt huden återhämta sig. Har du någon mildare ögoncreme hemma kan du nu använda den en tid. När huden sedan återhämtat sig och blivit lugn kan du vänja in denna ögoncreme på nytt men att du då testar att använda var tredje dag som start. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Rebecca Verifierad kund 10/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Älskar Paula’s choice, har hittat många produkter som passar min hud galant. Tyvärr verkar jag reagera negativt på denna, upptäckte att mina ögonlock svullnade något och ögonen kändes klibbiga. Kanske har jag en väldigt känslig hud kring ögonen?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Då denna ögoncreme innehåller retinol kan det vara bra att man vänjer in den långsamt i början. Låt huden återhämta sig nu och sedan vänj in cremen långsamt på nytt. Börja använda den var tredje kväll första veckan, känns det bra kan du trappa upp till varannan kväll osv. På sikt går den att använda morgon och kväll OM huden klarar av det. Det är viktigt att du ser hur din hud reagerar och endast använder denna creme så ofta din hud trivs med den. Skulle du känna att huden blir irriterad är det viktigt att du tar ett steg tillbaka. Applicera endast cremen längs ögonbenet över och under ögat. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail och telefon så tveka aldrig att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CLINICAL Ceramide-Enriched Firming Eye Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.