ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (21)
Josefina Verifierad kund 18/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Jag har provat många produkter från PC och detta är klart min favorit! Min hud reagerade de första veckorna men jag var ihärdig och nu kan jag inte leva utan den. Min hy känns slätare och friskare och jag tycker mig se lite resultat på de små rynkorna...har använt i 4 månader nu så hoppas på stordåd.

9 0
Anette Verifierad kund 07/06/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Använder denna på natten enbart. På dagen använder jag exfolierande serum, också från PC. Har inte så känslig hud så jag har inte reagerat nämnvärt när jag började med detta serum. Är nog ett av det bästa serum jag använt på min torra/blandade hy. Har väldigt lite rynkor initialt, men den här stramar upp där det känns lite ''slappt'' och ger en jämnare hudton. Förhoppningsvis håller den också kommande rynkor stången. Tycker mycket om vad denna gör och gillar pumpförpackningen.

0 0
Frida Verifierad kund 25/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Har jag äntligen hittat en stark retinolprodukt som jag kan använda? Jag har genom åren provat flera varianter men varit tvungen att backa pga blossande röd hud och hud som föll bort i stora flagor. Tidigare erfarenheter gjorde att jag var väldigt försiktig när jag introducerade den här. Jag tog bort produkter med exfolierande syra i. Till att börja med blandade jag ner den i en vanlig återfuktande hudkräm med massa glycerin i. Jag började var sjunde kväll tills jag visste att det funkade, sen var sjätte, var femte, var fjärde osv. Jag upplevde lätt rodnad, lätt flagnande i början, men inte farligt. Nu använder jag den varje kväll. Jag låter den sjunka in och sen tar jag nån mild och fet kräm över. Inget särskilt, inget aktivt, bara ordentlig återfuktning. Huden är fin och i balans och visst har pigmentfläckar och annat börjat blekna. Hormonella utbrott av plitor kan jag fortfarande få men inte något beständigt som jag dras med jämt. Toppenprodukt om man har lite tålamod. Nu använder jag den här varje kväll utan irritation, och har lagt till milda syraprodukter dagtid utan problem.

1 0
Amanda Verifierad kund 23/03/2020

VARNING VARNING VARNING Har du inte använt dig av retinol innan så ska du INTE köpa denna produkt. Min hy byter skinn efter en natt med denna produkt och hela det yttre skinnet i ansiktet är påväg att försvinna. Säkert en bra produkt men ingenting för nybörjare.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Precis som du skriver så är detta en kraftfull rentnolprodukt man behöver vänja in långsamt, gärna var 2-3 kvällar i veckan som start. Har man aldrig använt retinol tidigare eller om man har en känslig hy kan RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum var en fint start. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 11/12/2019

Detta är min jag-kan-inte-leva-utan produkt!! Har haft acne på kinder och i panna och denna är det enda som hjälper. Smörjer varje kväll och har sedan en nattkräm med vitamin A från Medik8. Jag har testat retinol från Medik8 men det var ingen höjdare så har gått tillbaks till detta!

1 0
Sara Verifierad kund 21/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer

Jag har testat produkten under en veckas tid och tycker att porerna faktiskt blivit lite mindre, helt underbart! Däremot upplever jag att huden blivit väldigt torr! Jag brukar köra retinol under natten och en dagskräm från PC under dagen, men ska ändra så att jag kör Retinol + en fuktkräm på natten istället?

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är vitkgit att du följer upp med en nattcreme över CLINICAL 1% Retinol Treatment då denna inte ger den fukt huden behöver. Kontakta gärna oss så guidar vi dig vidare i val av passande creme. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Desiree Verifierad kund 05/10/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken Finnar & plitor

Gillar den här produkten mycket! MEN, jag hade uppskattat om det hade uppgetts någonstans här att produkten ska förvaras i kylskåp! Har nyligen fått veta (av en hudläkare) att produkter med ex. retinol, c-vitamin och peptider ska förvaras kallt.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Clinical 1% Retinol Treatment behöver du inte förvara i kylskåpet, denna är framtagen för att kunna bevara i rumstemperatur. Har du fler funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på kundrelationer. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Camilla Verifierad kund 03/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Kan man använda denna i kombination med Paulas choice RESIST Barrier Repair Moisturizer?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det går fint att kombinera Clinical 1% Retinol tillsammans med RESIST Barrier Repair Moisturizer då cremen innehåller en lägre dos retinol som mer fungerar som en skyddande antioxidant. Har du några andra funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Elina Rosén Verifierad kund 01/08/2019

Har inte använt denna mer än ca 4 nätter men kan ge ett första intryck, för retinol är ändå retinol så resultatet kommer vara den samma som andra retinol produkter i samma procent. Jag har använt medik8 retinol 0,6% innan så jag var van vid det innan jag gick på denna starka på 1% bra att tänka på vid retinol användande, så denna irriterande inte min hy. Jag gillar att förpackningen är i en bra pump som gör att ett tryck ger exakt mängd man ska använda, men minus är att jag kan tycka att den är liiiiite odryg och tjock så svår att fördela ut allt bra över ansiktet. Där är medik8 retinol serum bättre då det är flytande med pipett. Denna luktar inget och priset är överkomligt precis som andra av Paula's produkter. Kommer absolut köpa igen.

4 0
Elsa Verifierad kund 17/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton

Jag gillade inte produktförpackningen på denna. Dels för att det ser ut som att den innehåller mer än den gör och dels för att den inte är transparent så man kan inte se hur mycket som är kvar. Jag köpte 30ml flaskan och den tog slut på tre veckor trots att jag vara väldigt sparsam (använde den 3 dagar/veckan). Jag vet inte om det är någon fel på pumpen eller om den helt enkelt tog slut så snabbt.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Denna produkt är förpackad på detta vis då retinol är ljuskänsligt och i kontakt med solljus försämras effekten utav produkten. Återkom gärna till oss via mail, chatt eller telefon så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Amanda Verifierad kund 04/02/2019
Ålder: <15 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Fick inte den här att fungera alls. Försökte vänja in huden långsamt under lång tid men icke. Huden reagerade negativt varenda gång och jag fick stora finnar på ställen jag aldrig har problem med annars.

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att produkten inte känns bra för dig. Det är ett aktivt retinolserum och viktigt att det successivt vänjs in till huden. Det är inte ovanligt att huden till en början känns annorlunda genom att man blir torr, och plitor kan dyka upp som man inte haft tidigare. Återkom gärna till oss via mail, telefon eller chatt så hjälper vi dig vidare. Hälsningar/ Kundrelationer, Skincity.

Rebecka Verifierad kund 26/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ojämn hudtextur

I vilken ordning i kvällsrutinen ska denna appliceras? Efter serum/booster men innan nattcreme/moisturizer? Eller behövs inte nattcreme samtidigt som retinol behandling? :)

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Retinol arbetar som bäst som ett ensamt serum. Så de kvällar du applicerar retinol, använder du det ensamt, och följ sedan upp med nattcreme om du känner dig torr i huden. Önskar du vidare guidning kring din rutin så får du gärna kontakta oss på mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity.

Jeanette Verifierad kund 19/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Har använt två stycken behållare och ser ingen skillnad. Har även använt RESIST INTENSIVE WRINKLE-REPAIR RETINOL SERUM utan resultat. Köpte The Ordinary GRANACTIVE RETINOID 2% EMULSION 30ML hos en annan butik och såg en markant skillnad efter bara en vecka, och till ett betydligt lägre pris (129 kr).

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att du inte uppnått önskat resultat med CLINICAL 1% Retinol Treatment. Vid användning av retinol sker en successiv förbättring av huden. Ett tips är att ta före och efter bilder på sin hud för att lättare se skillnaden som blir. Det är även bra att kombinera detta serum med en bra hudvårdsrutin som grund för att huden lättare ska kunna ta till sig av de aktiva ingredienserna. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 22/08/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Har provat denna i2 veckors tid, upplever redan resultat då jag vant in huden med 8% aha gel först då nu kör jag båda kombination.En aning flammig blev jag till en början och huden blev torr. Nu efter 3 veckor en aning torr men finare hud

4 0
Hk Verifierad kund 12/07/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Acne

Den här krämen är guldvärd. Gör precis det den säger att den ska göra. Hade mild acne och på bara några veckor så hade jag inte ens en enda finne kvar. Enda nackdelen med krämen dock var att när jag började använda den så blev min hy ganska torr. Vilket jag inte hade förr. Förutom det så har jag inget ont att säga om krämen.

3 0
Alexandra Verifierad kund 29/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Jag använder denna varannan kväll och det fungerar fint. En del andra retinolpreparat reagerar min hy på med röda utslag.

2 0
Sara Verifierad kund 13/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ålderstecken

Jag har känslig hy och började ''ömsa'' skinn så jag fick sluta och har gjort uppehåll men tänker att jag får sakta vänja hyn.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Hej Sara, tack för din recension! Helt rätt tänkt, vänta tills huden åter känns i balans och börja sedan försiktigt med att vänja in produkten genom att applicera den en till två gånger i veckan, enbart på natten. Öka frekvensen efter några veckor om huden tål det. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Felicia Verifierad kund 08/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Denna klarar inte min torra hy av utan att reagera. Tråkigt då den ska vara bra för de flesta hudtillstånden! Jag vill gärna bli av med pigmenteringar, men det blir inte med denna.

1 0
Eira Verifierad kund 26/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Om jag ska vara ärlig så kan jag inte säga att jag märkt en stor skillnad i min hy sen jag började använda denna, kanske för att min hy är i hyfsat bra skick redan som det är - men ändå har jag stor tro på produkten och använder den främst förebyggande. Det sägs ju att de som använt retinol i 20 år har klart mycket bättre hy än dom som inte gjort det - därför envisas jag vidare med denna :) Jag använder den tillsammans med PCs Moisture renewal oil booster för att inte bli torr, ett hett tips

7 0
Rebecca Verifierad kund 13/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag har använt denna i tre månader och min hud har fått fantastisk textur, den har blivit otroligt mjuk och jag har inte fått lika många finnar/plitor som tidigare. Jag är supernöjd!

5 0
FANNY Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Ser ingen jättestor förändring i hudtexturen och inte heller på mina pigmenteringar eller porer. Däremot har jag tidigare haft problem med hormonell acne men sedan jag började använda denna har jag inte haft några problem. Rekommenderas!

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CLINICAL 1% Retinol Treatment med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.