ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
V Verifierad kund 01/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Acne Blankhet

Tycker absolut inte att den ger en matt finish utan jag blir snarare mer glansig av denna men det stör inte mig jättemycket då det inte var anledningen till att jag köpte den utan att jag behövde en spf. Tunn kräm som känns skön på huden, blandar den med min ''vanliga'' hudkräm just nu men kommer att använda den ensam i sommar när det är varmare ute.

4 0
Amanda K Verifierad kund 09/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Den drygaste ansiktskrämen jag någonsin använt! Jag hinner köpa två-tre nattkrämerna innan denna tar slut. Väldigt lätt formula som är att jämföra med rinnig så jag tar superskönt klickar och lägger runt i ansiktet innan jag smörjer in, den lägger sig skönt över ansiktet och återfuktar bra. Kommer aldrig köpa någon annan igen.

1 0
Isabelle Verifierad kund 15/12/2019

Jag har testat denna under ett par månader nu och i konsistensen är den precis som en spf. Extremt rinnig. Jag tycker inte att den blir matt men inte heller blank så helt okej. Jag kommer förmodligen att använda upp denna men just nu har jag bytt till något annat mer återfuktande. Vill man bara ha den som spf så tycker jag att den funkar. Jag har inte sett några tydliga skillnader i hyn pga denna.

0 0
Elvira Verifierad kund 26/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Världens bästa dagcreme! Har i så många år försökt hitta en dagcreme som funkar för min hud och nu har jag äntligen gjort det! Har fått allergiska reaktioner av vissa dagcremer och fått finnar av andra. Har också mycket problem att många produkter inte vill gå in i min hud utan bara lägger sig som en hinna på huden och glider runt. Men inget av detta har hänt med denna dagcreme! Den är tunn och känns inget på huden. Det enda som man ska tänka på är att inte ha den för nära ögonen för då kan det börja svida men förutom det är det är denna den bästa dagcremen någonsin! Och med SPF också...det kan inte bli bättre!

0 0
Helena Verifierad kund 30/04/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Behöver man solskydd utöver den den här krämen? Är det en dagkräm med inbyggt solskydd eller är det främst ett solskydd? mvh Helena

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Helt rätt tänkt, detta är en kombinerad dagcreme och solskydd med faktor 30. Vilket gör att du inte behöver ett ytterligare solskydd över. Kontakta oss på kundrelationer om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Hanna Verifierad kund 26/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Den här krämen har en skön textur som inte är så tjock vilket jag verkligen uppskattar, den kan bränna till lite på huden vid applicering men det är inget jag stört mig på. Det största problemet jag har med den här krämen är att den gjorde mig väldigt blank, speciellt i t-zonen men även i resten av ansiktet. Känner att det är ett no-go för en kräm som är till för fet hud och som påstås ge en matt finish.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CLEAR Ultra-Light Daily Hydrating Fluid SPF 30 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.