ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Ellie Zetterberg Verifierad kund 08/08/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Jag började använda denna kräm för bara några få dagar sedan och den är det bästa jag någonsin testat! Har hud som blir väldigt oljig efter en dag men när jag kom hem från mitt 10 h pass i ett kök i förrgår så var min hud inte oljig alls! Krämen ger huden en fast och normal känsla, den ser och känns frisk med ett ''healthy glow''. Krämen sugs in i huden fort och lämnar den fräsch och fast. Varje antydan till fin linje jag hade har försvunnit på bara dem här tre dagarna av användning. Min dåliga hy med finnar har dessutom cleared up totalt sedan jag började med denna, har använt rengöringen och serumet i serien i några månader men det har aldrig riktigt gett något revolutionerande resultat men med kombinationen så har det verkligen gett resultat. Kan rekommendera alla produkter i Clear Start serien starkt!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Clear Start Breakout Clearing Foaming Wash med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.