ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Emelie Verifierad kund 29/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Dessa är dunder. Jag använder dem på så sätt att när jag har en finne som är så pass 'ytlig' (dvs ingen inombordare) eller en finne jag klämt, sätter jag på ett sånt här över natten. Morgonen efter har jag ingen bump i huden (är slät även om det såklart är ett rött märke kvar efter finnen), och kan enkelt sminka över ifall jag vill det. Snabbar på läkeprocessen massor och gör så att finnarna blir nästintill osynliga. Framförallt tar den bort ojämnheten som jag har i huden då jag har en finne. Grymma!

3 0
Kristina Verifierad kund 08/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Älskar denna produkt!! När jag ser en kommande finne alternativt en finne med vätska i så låter jag bli att klämma å låta plåstret göra sitt under natten! Det funkar perfekt, plåstret suger åt sig väskan och dagen efter finns ingen bump. Huden känns slät och mindre röd, rekommenderar starkt!

0 0
Ann Verifierad kund 14/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Detta var ett bra köp! Syns knappt på huden när jag har det på. Sitter väldigt bra och skyddar finnen från smuts/fria radikaler och spridning. Rekommenderas!

0 0
Sarah Verifierad kund 13/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Dessa var helt värdelösa! Fick en megastor finne MITT i pannan och tänkte dessa skulle var perfekta att testa. Tog det stora plåstret och lät det sitta över natten. När jag tog av plåstret på morgonen föll all hud med och jag hade ett stort hål/sår i pannan. Själva finnen var ju borta, men gropen ville jag inte ha mitt i pannan.. Jag skickade bild i chatten, men fick bara till svar att man absolut inte ska sätta på plåstret om det blivit minsta lilla hål på finnen. Det är väl inte lätt att förstå när det inte ens står i beskrivningen.. Tråkigt med otrevligt svar som att jag i princip får ''skylla mig själv'' och bara låta det läka :(

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att Clear Skin Shield Patch inte känts passande. Dessa hjälper till att absorbera vätskan som kommer ur sår/blemmor och kapslar in det, för att snabba på läkningsprocessensamt skydda det drabbade området mot yttre påfrestningar. När plåstret sedan ska avlägsnas från huden behöver man vara försiktig. Fukta plåstret för att lösa upp limmet så blir det lättare att avlägsna den från huden. Nu är det viktigt att du låter detta området vila så huden får läka. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd så du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så guidar vid dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Clear Skin Shield Patch med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.