ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Hanna Verifierad kund 04/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Finnar & plitor Blankhet

Använt i några veckor nu, varje kväll. Upplever min hud som jämnare, porerna mindre samt att jag inte blir glansig lika fort som vanligt. Produkten går snabbt in i huden och lämnar ingen kladdig yta! Upplever inte heller att den skulle svida/stickas Vid applicering (har absolut inte känslig hud, så kan ju vara därför). Det enda negativa med denna produkt är pipetten. Svårt att få upp produkt och pipetten disponerar inte heller all produkt som finns i den. Detta är för mig inte ett stort problem.

6 0
Hanna Verifierad kund 06/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Min hud tolererar denna väldigt bra, med andra leave on exfolieringar så blir jag torr. Hittills ser jag en väldigt fin effekt.

0 0
Mika Verifierad kund 25/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Upplever denna som mer effektiv än Paulas Choice 2% som jag använt i ca 4 år mer eller mindre regelbundet. Löser verkligen upp pormaskar, och huden har blivit lite finare.

3 0
Camilla Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Jag har nu använt denna i ett par veckor och tycker redan att min hud ser både klarare och mer balancerad ut. Min hud är van vid aktiva produkter och syror så jag började använda varje kväll på en gång utan problem, min hud älskade den! Behaglig formula som sjunker in snabbt. Jag har tidigare använt 2% BHA från PC i flera år men tyckte den var jobbig att använda då den klibbade och tog så lång tid för huden att absorbera. Den här däremot är fantastisk! Jag applicerar först Luminous Licorice toner, sedan denna följt av First concentrate, Correcting concentrate och avslutar med nattcreme. Vaknar sååå fin i huden!

2 0
Elvira Koch Blixt Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Blankhet

Väldigt mild produkt om man jämför med liknande på marknaden. Har använt denna i kombination med first concentrate och light emulsion på morgonen och det ligger fint under makeup.

0 0
Klara Verifierad kund 09/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur Acne Blankhet

Jag får lätt småsmå knottror över ansiktet men främst på näsan, och den gjorde min hy superlen efter bara en användning! Pipetten är som andra säger ett minus. Den får upp en perfekt mängd men själva knappen känns trög. Det känns bättre att använda en kombinerad aha/bha/pha exfolieringsprodukt med lite krut i några gånger i veckan, än att använda olika produkter med lägre styrka i varje dag. Efter en vecka ser och känner jag stor skillnad på hudtexturen, men det ska bli kul att se om aha’n (tillsammans med correcting second concentrate) hjälper mot pigmenteringar efter acneärr i det långa loppet.

2 0
Ann Verifierad kund 04/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Acne

Jag har acne och känslig hy och brukar inte klara av glycolic acid då det är en AHA med liten molekyl - men jag klarar av denna produkt väldigt bra! Beror säkerligen på att det är en mix av olika AHA molekyl storlekar (smart Skincity!) Jag är väldigt nöjd med den och resultatet blir mycket bra. Det enda jag är lite besviken över är förpackningen (en flaska med pipett). Hade önskat en förpackning med pump så produkten slapp exponeras av luft och ev. smuts (om man inte är försiktig). Rekommenderar produkten i övrigt.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Clear Pore Resurfacer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.