ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Daina Verifierad kund 31/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar

Jag var så glad för den... Då såg jag INNEHÅLL. Till exempel, ''According to the Environmental Working Group's Skin Deep Cosmetic Safety Database, SLS is a ''moderate hazard'' that has been linked to cancer, neurotoxicity, organ toxicity, skin irritation and endocrine disruption.'' Och Butylene Glycol ''is derived from petroleum''... Ne,j tack.

5 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Paula's Choice EU står bakom den pågående forskningen för att säkerställa att de ingredienser de använder i sina produkter är säkra och effektiva. Paula och hennes team tar detta åtagande väldigt seriöst och skulle aldrig lansera eller fortsätta att sälja produkter som innehåller ingredienser som är kända för att riskera konsumenternas hälsa. Vi ser att det dessvärre varit en felaktig information på hemsidan. Om du läser direkt på produkten så står det Sodium Lauroyl Sarcosinate som är något helt annat än SLS. Angående butylene glycol är detta är ingrediens som anses vara säker och mycket förekommande i hudvårdsprodukter. Om du önskar vidare rådgivning om produkten som du har köpt är du varmt välkommen att maila direkt till info@skincity.se så kan du få ett mer utförligt svar om dina funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Marielle Verifierad kund 27/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Acne Blankhet

Tycker denna lägger sig som en kladdig hinna på huden även om jag applicerar med bomullsrondell. Kommer inte köpa igen. Däremot CALM 1% BHA LOTION EXFOLIANT har fungerat bra för mig och blivit en favorit.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! CLEAR Pore Normalizing Cleanser är en rengöring som du bäst använder utan bomullsrondell. Fukta ansiktet med ljummet vatten. Applicera en liten mängd rengöring i hela ansiktet och på ögonen och massera med kraftiga, men ändå mjuka cirkulära rörelser. Återkom till info@skincity.se om du har några några funderingar kring produkten. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Jessica Verifierad kund 12/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Acne

Wow vilken produkt! Har använt denna cleanser ett tag nu och kan inte vara nöjdare. Har själv haft mycket problem med acne under åren och denna produkt ser verkligen till att det problemet är ett minne blott. Rekommenderar!

2 0
Sandra. Verifierad kund 15/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Hur kan denna vara slut hela tiden???? Jag tycker ju verkligen om den.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Paulas Choice är mitt uppe i att uppdatera denna rengöringen och därav är den tillfälligt slut. Återkom gärna till oss via mail så hjälper vi dig att hitta en likvärdig rengöring du kan använda tills CLEAR Pore Normalizing Cleanser är åter i lager, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

A.o Verifierad kund 26/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Jätte bra rengöring. Blir inte torr av denna och den tar verkligen bort allt.

0 0
Hanna Verifierad kund 26/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Skön rengöring som gör att jag känner mig ordentligt rengjord och som jag köpt flera flaskor av. Har ibland lite problem med att få den att löddra om jag inte haft en pre-cleanse vilket kan vara lite störigt. Dock tycker jag att huden kan kännas lite stramande direkt efter om en inte följer upp med ordentlig återfuktning.

1 0
Therese Verifierad kund 12/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Rengör effektivt och skonsamt. Huden känns ren och mjuk efteråt. Bästa rengöringen jag har testat!

1 0
Lina Verifierad kund 27/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Acne

Riktigt bra rengöring! Huden känns len efter och makeup försvinner enkelt :)

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CLEAR Pore Normalizing Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.