ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Annika Verifierad kund 31/05/2019

SÅ otroligt nöjd och kommer köpa produkterna i full size. Upplever min hy mindre glansig och samtidigt väldigt återfuktad, minskade porer, hyn är lenare och jämnare samt att acnen håller sig i schack vilket var den största anledningen till att jag ville prova dessa produkter. Trodde aldrig jag skulle märka ett så fint resultat som jag faktiskt gjort. Rekomenderar att testa detta kit.

3 0
Mikaela Verifierad kund 23/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Jag är väldigt nöjd! Min hy är så lugn & mycket finare!! Kommer köpa dessa i fullsize!

0 0
Rose-Marie Eckholt Verifierad kund 09/07/2019

Älskar Paula´s Choice!! Toppen att kunna köpa till ett sånt här kitt och komplettera min hudvårdsrutin när det behövs nåt litet extra :) dagcremen är magisk för min extremt oljiga hy, speciellt nu på sommaren med högt solskydd, lilla sminkbagen och väskan var otroligt fina denna gången :) somrigt och fint, tusen tack för snabb service :)

0 0
Julia Verifierad kund 05/05/2019

Kan starkt rekommendera att testa detta. På bara några dagar har mitt ansikte gått ifrån att ha stora porer, blemmor och irriterad hud till slät, återfuktad och lugn hud. Kommer att beställa alla produkter i full size.

2 0
Åsa Verifierad kund 28/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Acne

Fantastiskt bra produkter, dåliga förpackningar. Köpte detta kit för att testa serien. Upplever att de funkar bra på min acnehy, håller den i schack och torkar inte ut. Köpte sedan fullstorlek av samtliga. Det hade varit toppen om dessa funkade som resestorlekar att ha med i väskan, men tyvärr läcker båda flaskorna långsamt oavsett hur väl man skruvar åt dom och så småningom har man bara kladd i hela necessären. Märkligt.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Clear Extra Strength Trial Kit - Blemish-Prone skin med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.