ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Hilda Verifierad kund 13/03/2018

Brukar inte skriva recensioner men kan inte låta bli! Jag säger bara wow! Funderade ett bra tag på vilken exfoliering jag skulle välja. Läste recensionerna på PC sida och fick för mig att denna gav kraftfullast resultat. Beställde bara en 30ml för att prova... Märkte seriöst skillnad efter bara en natt. Mina röda märken hade lugnat ner sig och min yttorrhet var typ borta. Använde den 2ggr/dag och den fortsatte leverera. Dag 4 beställde jag den i full size. Är så taggad på att se vad denna kan göra för min hud långsiktigt! Obs tycker inte man ska vara rädd för att testa denna trots yttorhet. Jag är väldigt torr på vintern men denna torkar inte ut mig alls!

21 0
Nathalie Verifierad kund 04/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton

Verkligen en bra produkt! Har använt ''blodmasken'' från The ordinary men varit missnöjd. Denna har gjort mycket mer för min hud och orenigheterna är som bortblåsta. Kommer aldrig släppa denna!

1 0
Alicia Verifierad kund 14/05/2020

Blir tyvärr inget för mig. Har provat den på en månad men den gör fortfarande ont på huden.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att din hud inte trivs med denna. Det är viktigt att man väljer rätt BHA-syra för sin hud och dess tillstånd samt vänjer in produkten långsamt. Övriga produkter som man använder i kombination har också stor betydelse. Varje hud är unik och man kan reagera så otroligt olika på olika typer av ingredienser. Givetvis önskar vi att hjälpa dig så din hud återhämtar sig, så kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Kirsi Verifierad kund 20/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Sällan jag skriver recensioner, men jag måste hylla denna. Får då och då lite mindre finnar, plitor och denna håller allt under kontroll. Applicerar på kväll och huden är verkligen på topp varje morgon. Andra flaska nu. Ett måste hemma i badrumsskåpet.

1 0
Fatima Verifierad kund 16/01/2020

Har använt ett serum/exfoliering från The Ordinary med 2% salicylsyra i cirka 1 år. Tyckte den gav mig synbart bättre hy, mindre porer och pormaskar, utifrån hur min hy såg ut innan jag började med hudvård. När de slutade tillverka den var jag tvungen att hitta nått nytt för att upprätthålla min förbättrade hy. Beställde hem denna, och bara WOW! Jag som tyckte att jag hade fått minskade porer och färre pormaskar innan, det var ingenting för hur min hy ser ut nu! På bara tre användningar (2 dagar) så ser jag redan fantastiska resultat. Ska bli så spännande att se hur hyn fortsätter att utvecklas nu när jag har denna produkt i min hudvårdsrutin.

1 0
Nathalie Verifierad kund 16/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Wow! Trodde aldrig att jag kunde förminska mina förstorade porer! Denna kunde leverera detta. Min acne är väldigt svår och visst, det dyker upp någon enstaka finne då och då. Min hud är slät och len i många timmar, då jag har en blandhy/fet hy. Känns lite stram efter man har tagit på men det kan jag leva med. Rekommenderar verkligen denna. För mitt resultat tog det ca 2 veckor innan jag såg skillnad med porer och acne samt röda utslag, så våga ge tid till din hy att anpassa efter produkten!

2 0
Bella Verifierad kund 02/04/2019

Köpte denna efter att ha testat paulas choice 1% BHA. Var inte alls nöjd först, upplevde att den inte gav effekt och la sig som en kladdig hinna. Men sen bytte jag till att applicera den med bomullsrondell och vilken skillnad det blev! Fått mindre porer och jämnare hy. Kommer köpa den igen.

3 0
Wael Verifierad kund 14/11/2018

Efter att ha prövat Paula's Choices vanliga BHA 2% och inte var så imponerad så gav jag denna en chans. Jag har i skrivande stund endast använt den i 2 dygn men jag ser verkligen en skillnad. Jag har små och lite större hudtonsfärgade pormaskar som endast syns på nära håll. Denna BHA har gett bra effekt så länge på pormaskar. Jag ser definitivt att pormaskarna på pannan blivit lite mindre. Finnar och sådant svarar inte så bra på denna så det blir att ta till med benzoyl peroxid på de. Annars, en väldigt bra produkt. Även fast det står ''extra strength'' så känner jag inte nämnvärt någon större irritation öht. Rekommenderas.

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CLEAR Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution 2% Salycilic Acid med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.