ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Anna Verifierad kund 23/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Acne

WOW! jag har haft problem med finnar, plitor och irriterad hud på ryggen i två år (framför allt på axlarna). Jag har försökt ''allt'', tvättat med tvål, citron, tvätta kläder oftare, byta sängkläder oftare, olika produkter, duscha snabbare efter gymmet, att inte ha tighta kläder, men den här produkten tog bort mina finnar helt. När jag började använda den hade jag två finnar på ryggen och massa röda märken från tidigare finnar. Jag brukade få minst tre nya finnar på ryggen i veckan. Sedan jag började med sprayen försvann inte bara de finnarna jag hade, utan de röda märkena försvann och jag har inte fått någon ny finne!

9 0
Emma Verifierad kund 20/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Acne

H E R R E G U D! Denna produkten är magisk. Jag har haft finnar & pormaskar på rygg/mellan bröst i perioder i flera år, ingenting har hjälpt. Jag har tom fått utskrivet ''acnekrämer'' från läkare utan resultat. Denna sprayen har räddat mig. Jag vågar äntligen ha linne på mig med håret uppsatt utan att känna mig obekväm. Även alla röda märken har försvunnit från tidigare finnar/ärr efter att man klämt. KÖP!

1 0
N Verifierad kund 17/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Känner att jag nu kan lämna en recension då jag använt denna i nästan fyra månader och kan säga att den förvärrat min hud något otroligt. Jag brukar ha max 2-3 finnar på ryggen, så absolut inte mycket, men det var tillräckligt för att störa mig. Efter att ha börjat använda den här har jag plötsligt fått fler finnar och pormaska (?!) som jag aldrig haft innan på ryggen. Blev förvånad över detta och frågade i skincitys chatt som gav mig rådet att fortsätta med produkten i 12 veckor då de menade att den kan ta tid för huden att vänja sig. Självklart blev det bara värre och jag känner min hud tillräckligt väl för att veta att ifall en produkt inte funkar första veckan utan bara ger mig finnar kommer den aldrig att funka så jag önskar jag bara hade reklamerat/slängt produkten direkt. Så fort jag slutade med denna produkt blev min hud på ryggen klarare och jag har nu inte en enda pormask och typ en finne på hela ryggen, så denna är ett stort PASS för mig.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att produkten inte lever upp till dina förväntningar. Det är inte ovanligt att man upplever en utrensning i huden när man börjar med BHA. Clear Exfoliating Body Spray 2% BHA är en kraftfull exfoliering som man behöver vänja in långsamt och endast använda så ofta huden mår bra av den. Det är även viktigt att man följer upp med en återfuktande creme över för att huden inte ska bli torr (då detta även kan förvärra hudens tillstånd genom ökad talgproduktion). Varje hud är unik och kan reagera olika på olika typer av ingredienser men ett tips är att inte använda denna produkt för intensivt. Vi finns här för dig och du får gärna återkomma till oss igen så hjälper vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sabina Verifierad kund 20/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

I mitt jobb så använder jag skyddsväst, vilket betyder att huden på ryggen, vid magen och bröstet är instängt med svett och brist på större möjligheter att få luft. Detta leder till finnar, utslag och extremt torr hud. BHA kanske inte är jättebra på torr hud, men denna spray gör underverk för utslag, finnar. Lugnar och dämpar irritation och hjälper huden att andas. Mm Jag har känslig hud som inte alls gillar fysisk peeling, vilket gör att denna spray är helt underbar. Antibakteriell, peelar huden och får bort döda hudceller. Använder även sprayen efter rakning för att förhindra rakfinnar på ben och i ljumskar.

1 0
M Verifierad kund 11/06/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Tycker om sprayflaskan men upplever att produkten inte torkar, utan lämnar en klibbig yta som gör den svåranvänd både dag- och kvällstid. Har därför inte kunnat använda den regelbundet nog för att utvärdera effekten.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Ett tips jag kan ge dig är att du testar att massera in produkten efter att du sprayat den på huden, på så sätt påskyndar du absorptionen. Önskar du vidare guidning kring denna exfoliering är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Marre Verifierad kund 16/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne

Bästa produkten jag använt! Har tidigare drabbats av acne och finnar på ryggen och bröstet. Men efter kontinuerlig användning får jag endast enstaka blämmor och inte alls ofta.

3 0
Frida Verifierad kund 23/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Tyvärr kommer jag inte köpa om denna.. jag har rätt känslig hy och använde denna mot finnarna på min rygg, men den gjorde mer skada än nytta och gjorde min hy irriterad. Dock har jag hört att många andra har fått bra resultat med den, det är förmodligen att jag har både aknebelägen och känslig hy som gör att jag inte kan använda den.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna produkt inte känts bra för din hud. BHA-syra är en kraftfull exfoliering som man behöver vänja in långsamt. Vi rekommenderar att man början användningen en gång varannan eller var tredje dag som start. Känns detta bra kan man sedan successivt trappa upp användningen. Det är även viktigt att följa upp med en återfuktande creme ovanpå. Vid en känslighet i huden finns det andra alternativ som kan passa bättre. Återkom gärna till oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna att hitta en produkt som kommer passa just din hud. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Clear Exfoliating Body Spray 2% BHA med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.