ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Anna Verifierad kund 23/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Acne

WOW! jag har haft problem med finnar, plitor och irriterad hud på ryggen i två år (framför allt på axlarna). Jag har försökt ''allt'', tvättat med tvål, citron, tvätta kläder oftare, byta sängkläder oftare, olika produkter, duscha snabbare efter gymmet, att inte ha tighta kläder, men den här produkten tog bort mina finnar helt. När jag började använda den hade jag två finnar på ryggen och massa röda märken från tidigare finnar. Jag brukade få minst tre nya finnar på ryggen i veckan. Sedan jag började med sprayen försvann inte bara de finnarna jag hade, utan de röda märkena försvann och jag har inte fått någon ny finne!

9 0
Wilma Verifierad kund 15/02/2020

Gjorde absolut ingen skillnad för mig, dåligt köp.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna produkt inte kändes passande. Återkom gärna till oss så guidar vi dig vidare i användningen av denna produkt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sabina Verifierad kund 20/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

I mitt jobb så använder jag skyddsväst, vilket betyder att huden på ryggen, vid magen och bröstet är instängt med svett och brist på större möjligheter att få luft. Detta leder till finnar, utslag och extremt torr hud. BHA kanske inte är jättebra på torr hud, men denna spray gör underverk för utslag, finnar. Lugnar och dämpar irritation och hjälper huden att andas. Mm Jag har känslig hud som inte alls gillar fysisk peeling, vilket gör att denna spray är helt underbar. Antibakteriell, peelar huden och får bort döda hudceller. Använder även sprayen efter rakning för att förhindra rakfinnar på ben och i ljumskar.

1 0
M Verifierad kund 11/06/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Tycker om sprayflaskan men upplever att produkten inte torkar, utan lämnar en klibbig yta som gör den svåranvänd både dag- och kvällstid. Har därför inte kunnat använda den regelbundet nog för att utvärdera effekten.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Ett tips jag kan ge dig är att du testar att massera in produkten efter att du sprayat den på huden, på så sätt påskyndar du absorptionen. Önskar du vidare guidning kring denna exfoliering är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emmie Verifierad kund 13/04/2019

Jättebra, håller vad den lovar! Synd bara att den är i sprayform (känns lite förlegat), vill helst undvika att andas in den så jag sprayar i en kupad handflata och smörjer ut den sedan.

0 0
Marre Verifierad kund 16/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne

Bästa produkten jag använt! Har tidigare drabbats av acne och finnar på ryggen och bröstet. Men efter kontinuerlig användning får jag endast enstaka blämmor och inte alls ofta.

3 0
Frida Verifierad kund 23/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Tyvärr kommer jag inte köpa om denna.. jag har rätt känslig hy och använde denna mot finnarna på min rygg, men den gjorde mer skada än nytta och gjorde min hy irriterad. Dock har jag hört att många andra har fått bra resultat med den, det är förmodligen att jag har både aknebelägen och känslig hy som gör att jag inte kan använda den.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna produkt inte känts bra för din hud. BHA-syra är en kraftfull exfoliering som man behöver vänja in långsamt. Vi rekommenderar att man början användningen en gång varannan eller var tredje dag som start. Känns detta bra kan man sedan successivt trappa upp användningen. Det är även viktigt att följa upp med en återfuktande creme ovanpå. Vid en känslighet i huden finns det andra alternativ som kan passa bättre. Återkom gärna till oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna att hitta en produkt som kommer passa just din hud. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Clear Exfoliating Body Spray 2% BHA med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.