ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (12)
Ebba Verifierad kund 04/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Mirakelprodukt! Har använt den här morgon och kväll i en vecka och har fått så fina resultat. Mina gamla akneärr sedan tio år tillbaka håller på att blekas rejält. Om någon bara kunde berättat för mig att PC är det enda jag behövt för att inte lida av min akne sedan lågstadiet. Äntligen vågar jag gå utan smink med högt huvud igen. Använder hela Clear-serien som jag upplever kompletterar varandra otroligt bra. Tack!!!

17 0
Sara Verifierad kund 31/03/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Acne

Har lite svårt att förstå exakt hur och hur ofta denna ska användas? Ska jag byta ut den mot en vanlig fuktkräm eller använder jag denna innan en fuktkräm?

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! CLEAR Daily Skin-Clearing Treatment Azelaic Acid + BHA är en produkt som i de flesta fall används som ett serum under en annan återfuktande creme. Har man en fet hudtyp kan den i vissa fall räcka att använda som en creme. Då jag kan se att du fyllt i att du har en blandad hy med yttorrhet så bör du använda denna mer som ett serum. Vi finns tillgängliga för rådgivning via mail, chatt eller telefon så tveka inte att kontakta oss om du önskar guidning kring dina produkter. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sofia Verifierad kund 07/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Ä L S K A R. Första gången jag gör en kommentar men det är den värd. Jag hade en hy i total-obalans men efter jag började med den här så har jag fått tillbaka min fina hy igen.

1 0
Mel Verifierad kund 24/01/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

denna är nog favoriten bland alla mina PC produkter, den lugnar verkligen ner min inflammerade röda akne som brukar göra ont men nu slipper jag det och det läker mycket snabbare! Älskaaar

1 0
Sofia Verifierad kund 24/01/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Denna produkten är grym! Den bleknar gamla acneärr jättebra. Bytte ett tag till ett annat serum och det tog jätte lång tid för mina ärr från finnar att försvinna men när jag använder denna försvinner de jättefort och blir jättefint

1 0
Malin Verifierad kund 15/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Finnar & plitor

Min hud mår jättebra sen jag började använda den. Från att i princip alltid ha finnar, som dessutom tog väldigt lång tid att läka, har jag aldrig finnar längre. Om jag får en, är den liten och försvinner fort. Resultat efter ett par veckor. Har använt denna under mer än ett år ny och den kommer nog alltid vara en del av min hudvårdsrutin. Rekommenderar varmt till personer med blandhy!

2 0
Louise Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Acne

Denna produkt är en av de viktigaste i min rengöring. Den lever upp med att tona ner det röda, då jag kämpar med hormonel acne. Jättenöjd med denna!

3 0
Caroline Verifierad kund 06/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Jag har tidigare inte reagerat nämnvärt på någon hudvårdsprodukt men i början när jag använde denna sved det och brände det en hel del när jag just applicerat och det tog nästan två veckor innan huden blev van. Men nu efter nästan två månader ser man tydligt att ärren efter acne har blekts mycket så för mig har den trots allt passat bra!

3 0
Elin Verifierad kund 30/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor Acne

Denna har gjort enorm skillnad för min hy. Den har blekt acneärr, förhindrat ny acne och gett en allmänt fin lyster. Känns mild (känns inte alls faktiskt).

3 0
A Verifierad kund 30/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Finnar & plitor Acne

Upplever att min acne har blivit värre av denna. Men jag läste att azelainsyra framställs av spannmål, så som korn och vete. Tänkte om det är därför min hy reagerat dåligt?

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är inte helt ovanligt att man upplever att det sker en utrensning i huden när man adderar nya produkter till sin rutin. det kan ta mellan 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter. Önskar du vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Linnea Verifierad kund 03/03/2019

Har använt denna i två månader morgon och kväll på röda acneärr, resultatet har blivit blekare ärr och jämnare hud.

7 0
Ronja Verifierad kund 08/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

En av mina favoriter i min hudvård! Jag använder den i min kvällsrutin och applicerar den där jag får mina breakouts. Ex käkben, tinningar och hals. Jag ser alltid en stor skillnad morgonen därpå. Det är verkligen en av mina ''måste ha'' produkter.

12 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CLEAR Daily Skin-Clearing Treatment Azelaic Acid + BHA med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.