ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Frida Verifierad kund 23/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Låter som en helt fantastisk produkt.. men har denna i båda färger, den ena är för mörk och den andra är för ljus, dessutom har den en väldigt blank finish och den blandar sig inte väl och blir lätt ojämn.. kommer tyvärr inte köpa den igen.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att Clear+ BB Blemish Balm SPF 15 inte passar din hud. För att få ett jämt resultat är det viktigt att arbeta in produkten ordentligt i huden. Denna BB-creme har en matt finish men har man en högre talgproduktion kan det vara bra att använda ett talgreglerade serum under denna eller ett matterande puder över. Hälsningar, Kundrelationer / Skincity

Kelley Verifierad kund 18/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Hej! Använder denna till och från som vardags-smink när jag får mina utbrott i ansiktet .. använder den för att den ska hjälpa min hud att bli bättre snabbare. Håller med den andra kommentaren här, att den är väldigt glansig och att den ljusa är för ljus och den mörka är precis på gränsen till för mörk men de funkar. Jag lägger isadora anti Redness spf 20 puder ovanpå för att matta ut. Har en fråga dock,är denna icke-komedogen? Har nyligen lärt mig att jag har hormonell akne och att man då ska använda icke-komedogena produkter. // Kelley :)

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Denna BB-creme är icke-komedogen så den går fint att använda när man har tilltäpptheter och plitor i huden. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Clear+ BB Blemish Balm SPF 15 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.