ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Petra Verifierad kund 19/04/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Bästa produkten som räddar när en ovän är på besök i ansiktet,efter 2 kvällar med denna så är finnen nästan helt borta.

2 0
Mathilda Verifierad kund 27/01/2020

Wow! Trodde inte att det här skulle fungera men det gör det verkligen!Märker resultat efter en natt. Bästa resultat får jag när jag lagt på lite på finnar (helst när man märker att en finne kommer att komma) och sen avslutat med en återfuktande sovmask, tex Total Repair Retinoate Tretment från SkinCity eller Super Hydrate Overnight Mask från PC.

0 0
Jonna Verifierad kund 04/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Den gör verkligen sitt jobb!! Så fort jag ser att en finne är påväg, lägger jag på lite av den här produkten på kvällen och på morgonen ser man tydligt att den minskat i storlek! Jag lägger på nästa kväll också och sen är den i princip borta! Suuuper! Men det måste läggas på direkt när man märker att finne är på väg.

1 0
Dina Verifierad kund 12/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

Gillar den. Tar ner finnarna, går inte över natten men man märker skillnad varje dag. Det krockar inte med mina syror från PC som jag förstått ????????

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att höra att du är nöjd. Det går fint att kombinera denna med Paula's Chocie olika syra produkter. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Clear + Anti-Blemish Stick med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.