ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
Rebecca Verifierad kund 19/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken Acne

Exuviance är det bästa hudvårdsprodukter jag någonsin använt! På bara 14 dagar kunde jag se en betydligt stor skillnad. All inflammation i mitt ansikte har helt lagt sig efter bara en månads användning. Jag kör på hela hudvårdsserien morgon/kväll. Och jag vill bara rekommendera DETTA till alla er som lider utav de jag gjorde för några veckor sen.. Acne. Det enda som fungerade för mig har jag hittat efter ÅR av sökande efter de rätta produkterna. Evigt tacksam kund.

16 0
Ebba Verifierad kund 12/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Blankhet

En väldigt bra och dryg rengöringsgel. Den tar bort både smuts och makeup enkelt och utan att man känner sig stram i huden.

0 0
J Verifierad kund 05/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Blankhet

Rengör effektivt och skonsamt, har använt den här i 13 år och har inga tankar på att byta! Ett stort minus är dock den ''nya'' förpackningen - svår att stänga ordentligt och lätt att mycket innehåll rinner ut. Imorse var mitt handfat fyllt av rengöringen som runnit ut ur förpackningen... var nog 100 ml som gick förlorad. Känns skittrist! Förpackningen är bedrövlig och den förra var så bra! Tänk om de kunde byta tillbaka...

6 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att din rengöring läkt och runnit ut på ditt handfat. Givetvis ska det gå att försluta förpackningen så den inte läcker..Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Elin Verifierad kund 06/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Acne

Var tvungen att återbeställa denna produkt. Den är dryg och håller väldigt länge. Gillar att den luddrar och får huden att kännas mjuk. Enda minus är att förpackningen är stor och tar mycket plats när man är på resande fot.

2 0
Nathalie Verifierad kund 07/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Denna har gjort så mycket skillnad för in hud. Älskar exuviance och deras produkter! Känner mig inte torr och stram efter och det känns verkligen som den rengör huden!

0 0
Sara Verifierad kund 18/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Jag tycker inte den här var så särskilt bra på att få bort mitt smink, speciellt inte mascaran. Svårhanterlig förpackning, hade föredragit en pump. Nä, det blir att hitta någon annan cleanser!

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Då denna rengöring innehåller syror är den inte framtagen för att avlägsna makeup och inte optimal att använda kring ögonområdet. Detta är en rengöring som effektivt rengör din hud på djupet då den även har exfolierande effekt. För att avlägsna ögonmakeup rekommenderas det att du använder en separat rengöring för ögonen, alternativt en oljebaserad rengöring som första steg för att lösa upp din makeup mer effektivt. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna att hitta en passande rengöring för din hud. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 28/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Älskad denna rengöring! Jag har några röda och envisa fläckar på min hy som denna rengöring dämpar. Huden känns ren efteråt och utan att huden känns uttorkas som somliga gel-rengöringar kan göra enligt mig. Toppen!!

3 0
Frida Verifierad kund 23/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Exuviance absolut, by far, BÄSTA produkt! Jag använder inte Exuviance idag, men om jag hade fortsatt hade jag kunnat bara i denna rengöring. Den är väldigt mild men supereffektiv och ger en underbart ren känsla.

3 0
Emelie Verifierad kund 29/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Denna rengöring är helt magisk!! Jag tvättar ansiktet två gånger efter varandra och efter bara ett par dagar så märker man stor skillnad. Porerna på näsan blir mer slätare och syns knappt och man känner sig så himla ren efteråt.

6 0
Marianne Verifierad kund 28/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

En härlig rengöring som jag tycker gjort min hy mindre finnig. Känns även som de svarta pormaskarna minskat. Luktar gott, men inte starkt parfymerad, utan precis lagom. Dryg produkt, har haft min i två månader och jag har fortfarande hälften kvar. Ser helt enkelt fram emot rengöringen när jag använder denna!

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Clarifying Facial Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.