ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Elina Verifierad kund 08/05/2019

Info om min hy jag har akne/blandhy som är yttorr/fukt fattig på vintern/hösten med oljig bas speciellt i t-zonen. Rynkor vid ögon och panna där min hy är extra torr. Denna rengöring är väldigt mild, speciellt för min hy som jag behandlar med olika syror (både AHA- och BHA) varje dag, så min hy är tålig när det gäller syror. Den luktar gott, fräscht. Den är VÄLDIGT dryg så för det priset o så stor tub räcker den garanterat i ca 6 måndaer om inte mer... Jag tar en liten ärt storlek i handen och masserar in i blöt ansikte. Varannan dag använder jag en ansiktsborste också för att jobba in produkten länge i hyn så att syrorna kan göra sitt jobb. Denna är snäll på så vis också för att den inte tar bort all naturlig fukt från min hy som man såklart vill ha kvar. Det känner man genom att när jag torkat av mig så är hyn inte stram eller irriterad(känns inte torr). Så rekommenderar den absolut, ingen WOW produkt men gör det den ska! Kom ihåg att syrorna i denna kommer först på 9:e! plats i ingrediens listan så som sagt VÄLDIGT mild när det gäller syror, vill man ha mer aktiv rengöring/mer exfoliering(jag kommer köpa det nästa gång då jag tycker denna är för mild för mig)så köp då tex PORE CLEANSE GEL INTENSE från MEedik8. OBS! kom ihåg att när du rengör ansiktet så måste produkten vara på i ca 5 min för att ingredienserna ska göra någon som helst nytta, därav att jag jobbar men en borste...

4 0
Astrid Verifierad kund 31/01/2020

Den här fick jag som rekommendation av skincity efter hudtest expert. Chansade och köpte trots att det bara fanns en recension och jag aldrig hört om den och jag är nöjd! Bara provat en gång så kan inte tala för långsiktiga resultat men det hade jag ändå inte kunnat göra då jag inte planerar att använda denna varje dag och mängden syra inte är så hög. I vanliga fall använder jag en mjölkrengöring som inte skummar. Alla rengöringar med syror som jag provat innan har varit så SJUKT uttorkande vilket inte alls funkar för mig och det är så synd då det är ett sånt bra sätt för tex bha att verka egentligen. Lämnade inte huden stram men fick ändå den djupare känslan av renhet som jag ibland längtar efter.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Clarifying Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.