ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Tove Verifierad kund 18/01/2020

Kortfattat: Den här krämen är min hjälte. Efter att ha testat många masker och krämer med aktiva ämnen så tröttnade min hy. Jag fick röda blemmor (som utslag) över kinderna. En vecka efter att ha börjat med den här krämen hade blemmorna försvunnit, och utöver det har den även hållt min torra hy återfuktad under vintern - utan några torra partier (som annars varit ett faktum). Har nu använt denna kräm, helt solo, i 2 månader, och den fungerar fortfarande lika bra som i början. Produkter fungerar olika för alla, den här passar min torra och känsliga hy. Att tänka på är att den doftar rätt starkt, inget som stör mig men kan störa andra. Ser fram emot sommarn för att testa krämens light version.

1 0
Elin Verifierad kund 03/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Acne

Jag har extremt yttorr hud som lätt reagerar med rodnad och hetta på kost, dryck, väder och krämer. Tyvärr reagerade jag även på denna kräm, jag kände mig stram och huden blev blossande röd och varm. Jag får använda den som handkräm istället. Däremot provade jag ''Safe me'' från Make P:rem och den reagerade huden mycket positivt av. Huden blev lugn som aldrig förr och ändå provade jag bara i 2 dagar.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CICAPRO Revitalizing Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.