ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Ellen Verifierad kund 03/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur

Gillar verkligen den här. Jag använder den I första hand för att lugna en tråkig röd fläck som jag har på ena kinden och den fungerar väldigt bra till det. Dessutom luktar den precis som en nattmask från ett annat märke som fokuserar på fermenterade plant-extrakt. Så jag tror att de delar en del ingredienser. Använder den dessutom på nya tatueringar, det gör verkligen läkningen snabbare och enklare.

3 0
Eva Verifierad kund 24/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Jag vet inte om den är särskilt läkande, kändes som min hud blev aning irriterad av den nästan. Haft exuviance JM medik8 och PC och tycker de märkena haft bättre krämer. Men jag hade lust testa detta märke och vet inte om den ska användas på något speciellt vis jag isf missat?

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte fyllde upp till dina förväntningar. Det är en reparerande creme som tillför mycket fukt till huden, och passar fint till en känslig hud. Självklart kan det vara så att den innehåller något som just din hud inte tycker om. Den kan användas både morgon och kväll, men viktigt att applicera ett solskydd över till dagen. Du får gärna kontakta oss på info@skicity.se så kikar vi vidare på din rutin. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CICAPRO Refresh Light Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.