ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Erika Verifierad kund 27/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Acne

Perfekt kräm på alla sätt. Inte fet, inte för lätt, o definitivt inte klibbig eller ger vit hinna som många andra solkrämer. Under vintern kan man kanske behöva ngt kraftigare serum etc under om man är lite torr som jag. Men kommer köpa igen och igen!

5 0
Jennifer Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Har testat ett par dagcremer med spf men tycker ofta dom blir tjocka och lämnar en klibbig hinna och inte funkar med smink på. Men denna!! Så lätt konsistens, ingen vit hinna, inte klibbig, passar toppen under sminket. Favorit!

0 0
Sabina Verifierad kund 16/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jag har hatat, eller rättare sagt MIN HUD har hatat alla SPF som jag har testat innan, både fysikaliska och kemiska.. tills jag testade denna! Vilken underbar liten produkt! Återfuktar, inte kletig, ingen vit hinna, ingen irritation. Strålande! Jag jobbar i en extremt smutsig miljö med föroreningar i luften, samt damm, så denna är perfekt på alla sätt och vis!

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Cica Regen Antidust Sun Gel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.