ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (31)
Erika Verifierad kund 27/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Acne

Perfekt kräm på alla sätt. Inte fet, inte för lätt, o definitivt inte klibbig eller ger vit hinna som många andra solkrämer. Under vintern kan man kanske behöva ngt kraftigare serum etc under om man är lite torr som jag. Men kommer köpa igen och igen!

9 0
Erika Verifierad kund 28/07/2020

Bästa solkrämen för ansiktet jag testat! Klibbar inte, luktar gott och håller länge. Helt perfekt!

0 0
Anonym Verifierad kund 27/07/2020

Får finnar av denna trots EXTREMT noggrann rengörning. Har använt SPF 50 varje dag i 5 års tid och har aldrig haft problem med finnar, men fick stora problem av denna, som bara blev värre och värre desto längre jag använde den. Jag dubbelrengör, masserar ansiktet med ansiktsrengörning i minst 60 sekunder, och avslutar med en exfolierande toner, så jag vet att finnarna inte är ett resultat av bristande rengörning, framförallt inte med tanke på att jag haft SPF 50 i 5 år utan problem, tills nu.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att detta solskydd inte lever upp till dina förväntningar. Vad det är du reagerar på i denna produkt är svårt säga. Precis som du nämner så är rengöring på kvällen viktig för att avlägsna all smuts och spf från huden. Du är varmt välkommen att kontakta oss på kundrelationer, så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Nora Verifierad kund 24/07/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Blankhet

Jag använder vanligtvis Paula's Choice Resist 30spf men upplevde att jag blivit blankare i ansiktet nu under sommarhalvåret. Då blev jag rekommenderad denna men det är nog den blankaste ansiktskräm jag har provat. Den har säkert jättebra egenskaper i övrigt, men för mig med problemet 'blankhet' var den tyvärr inte en hit. Använder den nu som hals- och dekolletagekräm för att inte ha köpt i onödan.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att Cica Regen Anti Dust Sun Gel inte levde upp till dina förväntningar. Kontakta gärna oss på kundrelationer, så hjälper vi dig att hitta ett alternativ. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Maria Verifierad kund 22/07/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Acne Blankhet

Bästa dagkrämen men högt solskydd, återfuktar utan att bli kladdig. Lämnar ingen vit hinna som vanliga spf. Verkligen lätt i konsistensen och fantastiskt att den skyddar mot föroreningar och damm. Kommer byta min PC dagkräm spf 30 till denna. Jag kör 10 stegsmetoden och då är denna lätta dagrkäm med spf perfekt! Rekommenderar verkligen! Jag har yttorr hy med fet tzon.

0 0
Alexandra Verifierad kund 19/07/2020

Är det verkligen SPF 50+ på denna? Har aldrig haft mer än SPF 30 tidigare men i sommar när jag använt denna har jag blivit väldigt röd och solbrända i ansiktet trots flera återappliceringar. Och då jag jag endast varit i Sverige! Har aldrig varit så känslig mot solen tidigare trots att jag aldrig haft så hög solskyddsfaktor. Måste därför tyvärr använda en annan kräm om jag ska ut i solen.

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Cica Regen Antidust Sun Gel skyddar mot både UVA och UVB strålar och ger ett skydd på spf 50. Det är dock alltid mycket viktigt att ta ordentlig mängd av sitt solskydd för att det ska ge den spf som är angiven, sedan tänka på återapplicering ofta vid vistelse i stark sol. Du får gärna återkomma till oss via mail, chatt eller telefon så guidar vi dig vidare på bästa sätt kring produkten och din rutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Anonym Verifierad kund 02/07/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar

Första gången en SPF gett mig plitor. Sådana som kallas ''pustules'' på engelska - små, ytliga, varfyllda plitor. Jag tvättar ansiktet mycket noggrant (dubbelrengör och avslutar med BHA-syra), trots detta får jag små plitor av den här krämen. Det är inte så att jag vaknar upp på morgonen med plitor utan de kommer fram mot kvällen, efter att jag haft krämen på ansiktet hela dagen. Kan det vara så att det finns en ingrediens i produkten som vissa måste vänja sig vid? Dessa små plitor påminner nämligen om plitor jag fått i början när jag använt en ny stark syra, efter ett par veckor har plitorna försvunnit allt eftersom att huden vant sig vid syran. Kan det vara något liknande här? Jag undrar för att jag i övrigt gillar produkten och vill veta om det är värt att genomlida dessa små plitor ett litet tag för att sedan kunna använda produkten utan problem, eller om jag borde ge upp.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att din hud reagerat. Beklagar det! Finnar och plitor orsakas generellt inte utav solskydd, men där emot är solskydd lite tuffare att avlägsna. Ett bra tips är att använda en pre-cleanse på kvällen så man effektivt avlägsnar smuts, solskydd och eventuell makeup innan man rengör huden. Sen kan det också vara så att det är någon ingrediens som din hud inte trivs med. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över din reaktion och guidar dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Lina Verifierad kund 01/07/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Jag vill fråga om denna produkt skyddar mot UVA- och UVBstrålar? Det framgår inte i texten. Ska den verkligen kallas för solskydd om den inte skyddar mot dessa strålar?

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Cica regen Antidust Sun gel har både ett skydd mot UVA och UVB strålar. Då Dr.Ceuracle är ett märke som kommer från Korea har de en annan betäckning på sina solskydd. SPF är mått på UVB strålar och PA++++ är beviset på att det är ett skydd mot UVA. I Asien har det denna betäckning. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Bodil Verifierad kund 24/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken Blankhet

Det bästa solskydd för ansiktet jag testat! Lätt och återfuktande utan klibbig yta. Ingen vit yta blir kvar och man får ett fint glow! Lukten är också ljuvlig och inte alls stark. En perfekt produkt!

0 0
N Verifierad kund 20/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Har undvikt solskydd för ansiktet under hela mitt liv då det alltid slog ur min huds balans och gav mig en massa finnar, tills jag provade den här. Är helt frälst. Den känns som en helt vanlig kräm. Ingen klibbig eller oljig känsla, täpper inte till huden, jag har inte fått en enda finne av den, luktar ingenting, irriterar inte huden och är bara helt otroligt bra. Lämnar heller ingen vit hinna efter sig. Förstår inte att jag inte köpt denna tidigare.

0 0
Frida Verifierad kund 19/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Denna är riktigt trevlig! Luktar friskt och gott, har härlig konsistens, och smälter in bra i huden. Enkelt, precis som jag vill ha det!

0 0
Lina Verifierad kund 16/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Acne

WOW! Jag håller på och behandlar acne med acnatac som innehåller tretinoin och jag har provat hur många solskydd för ansiktet som helst i jakten på något som inte förvärrar min acne. Den här är fantastisk, så lätt, fräsch och det första solskyddet som inte ger mig små finnar! Skyddar dessutom väldigt bra trots att jag är extra solkänslig pga behandlingen med tretinoin.

1 0
Isabelle Verifierad kund 13/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Hade hört så mycket bra om denna men det verkar tyvärr som inte min hud tål den. Jag blir flammig i hela ansiktet samtidigt som det sticker. Trist!

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att din hud reagerat på denna produkt. Beklagar det! Det låter som att det är någon ingrediens som din hud inte trivs med. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över din reaktion och guidar dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Andie Verifierad kund 04/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Acne

Så bra! Har acne hud. Men använt denna 1-2 veckor och inte fått finnar. Så lätt mot huden, varken syns eller känns!!! Köpt på mig flera

1 0
Marika Verifierad kund 01/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Helt fantastisk spf som både luktar gott och sjunker in i huden snabbt! Kommer definitivt att köpa en ny när denna är slut =)

0 0
Lotta Verifierad kund 30/05/2020

Åh den är så bra! Lätt kräm som smälter in fint i huden och lämnar ingen klibbig känsla. Återfuktar min torra hy men ibland kan jag behöva extra fukt serum under. Älskar att den har SPF 50 och jag använder den året runt.

0 0
M Verifierad kund 27/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Blankhet

Jätte bra SPF !!!! Bästa jag har testat! Ej klibbig, lämnar ingen vit hinna eller konstig nyans. Brukar ej gilla SPF i vanliga fall men känns som en vanlig ansiktskräm bara. Den smälter in fint och går fint att ha smink direkt efter. Det går också bära den ensam och om man känner sig torr kan man ha sin vanliga dagkräm före bara. Passar även alla med mörkare hudton. Tipsat flera kompisar och alla älskar denna! Inte konstigt den är slutsåld hela tiden.

1 0
Matilda Verifierad kund 24/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Bästa solskyddet jag provat hittills! Superbra pris, känns knappt på huden och fungerar bra under smink, jag som är torr kör serum och dagkräm under den de dagar jag inte sminkar mig och serum och olja under när jag ska ha smink på! Rekommenderar starkt

0 0
A Verifierad kund 23/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Blankhet

Produkten funkar fint för mig, men vill varna för ingrediensen Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate i kemikalieregistren är klassat som högst faroklass för liv i vatten. Väldigt tråkigt, vet inte vad jag ska göra av krämen nu, vill ju inte använda den? Skincity, hur ställer ni er till att sälja miljöfarliga produkter? https://www.naturskyddsforeningen.se/sveriges-natur/2017-3/sola-sakert

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Alla de produkter vi säljer är godkända enligt EUs kosmetikalagstiftning, vilket är den lagstiftning vi i Sverige har att förlita oss på när det gäller ingredienser i kosmetika. Vill du helt undvika kemiska UV-filter i dina solskyddsprodukter rekommenderar vi att du kikar på produkter med fysikaliska UV-filter såsom titaniumdioxid och zinkoxid. Vi har många produkter i vårt sortiment med fysikaliska UV-filter och önskar du hjälp att hitta ett som passar just din hud är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Andrea Verifierad kund 21/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Bästa solskyddet jag testat. Så lätt på huden och inte alls kladdigt.

0 0
E Verifierad kund 20/05/2020

Jag är superkänslig i huden och får sälja vidare eller ge bort majoriteten av all hudvård jag köper, men denna kan jag använda utan irritation. Den smälter in bra i huden, lämnar ingen glansig yta men däremot ger den fin lyster. Den är inte klibbig och känns återfuktande och härlig på huden. Säger bara: köp köp köp!

0 0
Anna Verifierad kund 19/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Blev inte glansig av den och den köndes mer som en lite tjockare kräm tycker jag..fast ändå lätt. Men dock blev den lite för tät på huden så fick lite finnar och slutade använda den..har den till händerna istället just nu.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Finnar och plitor orsakas generellt inte utav solskydd, men där emot är solskydd lite tuffare att avlägsna. Ett bra tips är att använda en pre-cleanse på kvällen så man effektivt avlägsnar smuts, solskydd och eventuell makeup innan man rengör huden. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Johanna Verifierad kund 16/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Amazing! Lätt och klibbfri, ingen SPF-doft som det ofta är på solskyddsprodukter. Luktar fräscht och gott, går snabbt in i huden. Kommer grunda med serum och dagkräm för min lite yttorra hy.

0 0
Stina Koskijev Verifierad kund 14/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

ÄLSKAR DENNA! Den förtjänar verkligen sin hype! Har aldrig haft en spf som går så fint in i huden, svider inte i ögonen eller lämna en fet hinna. Inga finnar så långt ögat kan nå! Den gör allt det som alla andra spf inte gör. Men märker även stor skillnad i att den fångar upp smuts o föroreningar då jag smink-fria dagar fångar upp mycket smuts i min rengöring. Däremot så rullar den lite på mig. Men detta troligen för att jag ej skippat mitt serum eller ansiktskräm då jag ville behålla dom i min rutin men inser att jag kommer behöva tänka om o justera rutinen.

1 0
Jocke Verifierad kund 08/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Blankhet

Detta är den absoluta bästa SPF jag har testat. Högt skydd, ingen vit hinna och är absolut inte för fet. 10/10!

0 0
Erika Verifierad kund 12/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Helt klart den bästa spf på marknaden! Har testat så många, billiga som dyra och denna slår allt. Återfuktar hela dagen, lätt i konsistensen, sjunker in i huden snabbt. Använder både under och över smink. Kombinerar med min vanliga ansiktsrutin under vinterhalvåret när jag känner mig extra torr. Köp, köp, köp!

1 0
Kajsa Verifierad kund 02/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

WOW!! Den är verkligen lika bra som ryktet sagt. Lätt konsistens, återfuktande och ger inget vit hinna. Sjunker in snabbt i huden, blir inte klibbig och är den perfekta basen innan smink. Luktar fruktansvärt starkt i mitt tycke men det försvinner efter applicering. 10/10, kommer aldrig sluta köpa!!

2 0
Sandra Verifierad kund 19/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Helt fantastisk!!!! Snälla ta in fler så den inte är slut i lager någonsin för det här är min nya absoluta kärlek!

1 0
Nikki Verifierad kund 08/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Älskar denna, som en extra tunn dagkräm som går snabbt in i huden. Lätt att applicera och doftar svagt maräng.

1 0
Jennifer Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Har testat ett par dagcremer med spf men tycker ofta dom blir tjocka och lämnar en klibbig hinna och inte funkar med smink på. Men denna!! Så lätt konsistens, ingen vit hinna, inte klibbig, passar toppen under sminket. Favorit!

2 0
Sabina Verifierad kund 16/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jag har hatat, eller rättare sagt MIN HUD har hatat alla SPF som jag har testat innan, både fysikaliska och kemiska.. tills jag testade denna! Vilken underbar liten produkt! Återfuktar, inte kletig, ingen vit hinna, ingen irritation. Strålande! Jag jobbar i en extremt smutsig miljö med föroreningar i luften, samt damm, så denna är perfekt på alla sätt och vis!

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Cica Regen Antidust Sun Gel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.