ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (18)
Erika Verifierad kund 27/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Acne

Perfekt kräm på alla sätt. Inte fet, inte för lätt, o definitivt inte klibbig eller ger vit hinna som många andra solkrämer. Under vintern kan man kanske behöva ngt kraftigare serum etc under om man är lite torr som jag. Men kommer köpa igen och igen!

9 0
Marika Verifierad kund 01/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Helt fantastisk spf som både luktar gott och sjunker in i huden snabbt! Kommer definitivt att köpa en ny när denna är slut =)

0 0
Lotta Verifierad kund 30/05/2020

Åh den är så bra! Lätt kräm som smälter in fint i huden och lämnar ingen klibbig känsla. Återfuktar min torra hy men ibland kan jag behöva extra fukt serum under. Älskar att den har SPF 50 och jag använder den året runt.

0 0
M Verifierad kund 27/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Blankhet

Jätte bra SPF !!!! Bästa jag har testat! Ej klibbig, lämnar ingen vit hinna eller konstig nyans. Brukar ej gilla SPF i vanliga fall men känns som en vanlig ansiktskräm bara. Den smälter in fint och går fint att ha smink direkt efter. Det går också bära den ensam och om man känner sig torr kan man ha sin vanliga dagkräm före bara. Passar även alla med mörkare hudton. Tipsat flera kompisar och alla älskar denna! Inte konstigt den är slutsåld hela tiden.

0 0
Matilda Verifierad kund 24/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Bästa solskyddet jag provat hittills! Superbra pris, känns knappt på huden och fungerar bra under smink, jag som är torr kör serum och dagkräm under den de dagar jag inte sminkar mig och serum och olja under när jag ska ha smink på! Rekommenderar starkt

0 0
A Verifierad kund 23/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Blankhet

Produkten funkar fint för mig, men vill varna för ingrediensen Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate i kemikalieregistren är klassat som högst faroklass för liv i vatten. Väldigt tråkigt, vet inte vad jag ska göra av krämen nu, vill ju inte använda den? Skincity, hur ställer ni er till att sälja miljöfarliga produkter? https://www.naturskyddsforeningen.se/sveriges-natur/2017-3/sola-sakert

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Alla de produkter vi säljer är godkända enligt EUs kosmetikalagstiftning, vilket är den lagstiftning vi i Sverige har att förlita oss på när det gäller ingredienser i kosmetika. Vill du helt undvika kemiska UV-filter i dina solskyddsprodukter rekommenderar vi att du kikar på produkter med fysikaliska UV-filter såsom titaniumdioxid och zinkoxid. Vi har många produkter i vårt sortiment med fysikaliska UV-filter och önskar du hjälp att hitta ett som passar just din hud är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Andrea Verifierad kund 21/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Bästa solskyddet jag testat. Så lätt på huden och inte alls kladdigt.

0 0
E Verifierad kund 20/05/2020

Jag är superkänslig i huden och får sälja vidare eller ge bort majoriteten av all hudvård jag köper, men denna kan jag använda utan irritation. Den smälter in bra i huden, lämnar ingen glansig yta men däremot ger den fin lyster. Den är inte klibbig och känns återfuktande och härlig på huden. Säger bara: köp köp köp!

0 0
Anna Verifierad kund 19/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Blev inte glansig av den och den köndes mer som en lite tjockare kräm tycker jag..fast ändå lätt. Men dock blev den lite för tät på huden så fick lite finnar och slutade använda den..har den till händerna istället just nu.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Finnar och plitor orsakas generellt inte utav solskydd, men där emot är solskydd lite tuffare att avlägsna. Ett bra tips är att använda en pre-cleanse på kvällen så man effektivt avlägsnar smuts, solskydd och eventuell makeup innan man rengör huden. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Johanna Verifierad kund 16/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Amazing! Lätt och klibbfri, ingen SPF-doft som det ofta är på solskyddsprodukter. Luktar fräscht och gott, går snabbt in i huden. Kommer grunda med serum och dagkräm för min lite yttorra hy.

0 0
Stina Koskijev Verifierad kund 14/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

ÄLSKAR DENNA! Den förtjänar verkligen sin hype! Har aldrig haft en spf som går så fint in i huden, svider inte i ögonen eller lämna en fet hinna. Inga finnar så långt ögat kan nå! Den gör allt det som alla andra spf inte gör. Men märker även stor skillnad i att den fångar upp smuts o föroreningar då jag smink-fria dagar fångar upp mycket smuts i min rengöring. Däremot så rullar den lite på mig. Men detta troligen för att jag ej skippat mitt serum eller ansiktskräm då jag ville behålla dom i min rutin men inser att jag kommer behöva tänka om o justera rutinen.

1 0
Jocke Verifierad kund 08/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Blankhet

Detta är den absoluta bästa SPF jag har testat. Högt skydd, ingen vit hinna och är absolut inte för fet. 10/10!

0 0
Erika Verifierad kund 12/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Helt klart den bästa spf på marknaden! Har testat så många, billiga som dyra och denna slår allt. Återfuktar hela dagen, lätt i konsistensen, sjunker in i huden snabbt. Använder både under och över smink. Kombinerar med min vanliga ansiktsrutin under vinterhalvåret när jag känner mig extra torr. Köp, köp, köp!

1 0
Kajsa Verifierad kund 02/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

WOW!! Den är verkligen lika bra som ryktet sagt. Lätt konsistens, återfuktande och ger inget vit hinna. Sjunker in snabbt i huden, blir inte klibbig och är den perfekta basen innan smink. Luktar fruktansvärt starkt i mitt tycke men det försvinner efter applicering. 10/10, kommer aldrig sluta köpa!!

2 0
Sandra Verifierad kund 19/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Helt fantastisk!!!! Snälla ta in fler så den inte är slut i lager någonsin för det här är min nya absoluta kärlek!

1 0
Nikki Verifierad kund 08/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Älskar denna, som en extra tunn dagkräm som går snabbt in i huden. Lätt att applicera och doftar svagt maräng.

1 0
Jennifer Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Har testat ett par dagcremer med spf men tycker ofta dom blir tjocka och lämnar en klibbig hinna och inte funkar med smink på. Men denna!! Så lätt konsistens, ingen vit hinna, inte klibbig, passar toppen under sminket. Favorit!

2 0
Sabina Verifierad kund 16/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jag har hatat, eller rättare sagt MIN HUD har hatat alla SPF som jag har testat innan, både fysikaliska och kemiska.. tills jag testade denna! Vilken underbar liten produkt! Återfuktar, inte kletig, ingen vit hinna, ingen irritation. Strålande! Jag jobbar i en extremt smutsig miljö med föroreningar i luften, samt damm, så denna är perfekt på alla sätt och vis!

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Cica Regen Antidust Sun Gel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.