ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Sabina Verifierad kund 25/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Så enkel produkt, med så mycket fukt. Den känns vattnig när man häller ut produkten i handflatan, men när den appliceras på huden så känns den lite krämigare. Törstsläckare för huden!

3 0
Kim Verifierad kund 12/04/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Är på flaska två nu, varför jag skriver denna recension nu och inte efter min första flaska är för att jag för cirka 2 veckor sedan fick en reaktion/hy irritation av en annan produkt - detta chaga essence har verkligen hjälpt med att lugna hyn och tillföra den fukt jag missar då jag inte kan använda mina andra ansiktsvatten/serum. Den har en kylande effekt på min hyn. Trodde verkligen inte att chaga skulle vara så här magiskt!

0 0
Julia Verifierad kund 05/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Jättebra produkt som verkligen återfuktar! Synd bara att flaskan lätt går sönder/spricker liksom högst upp vid kanten, hänt två gånger. Fick hälla över min till en annan behållare.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att förpackningen gått sönder. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Chaga Concentrate Essence med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.