ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (14)
Lena Fredriksson Verifierad kund 06/09/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Har försökt applicera denna på alla möjliga sätt. Bäst är med fingrarna efter att ha värmt upp den.Då glider den på relativt lätt. Men kräver ögoncreme under, annars blir det för torrt. Men problemet är att den nästan direkt kryper in i de fina linjerna och lägger sig som tydliga ränder. Jag har provat med både lättare och rikare ögoncreme under men samma resultat. Provat både ett tunt och byggt i två lager concealer och den drar sig till linjerna ändå Trots att den enligt instruktionen ska kunna byggas på och fungera upp till täckande resultat. Jag har fina linjer under ögat, men de är inte djupa. Jag hade hoppats mer av denna produkt. Men den har fin lyster och ser naturlig ut.

6 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med ditt val av concealer och precis som du beskriver är det bra att värma upp denna concealer för att få den att lättare smälta in i huden. Det är även viktigt att din hud är väl återfuktad för att du ska få ett jämnare och ett mer hållbart resultat. Du får mer än gärna kontakta oss på info@skincity.se så hjälper vi dig på bästa sätt för att du ska uppnå det resultat du önskar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Johanna Verifierad kund 28/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Vet inte vad som är problemet men mina ögon svider något enormt efter att jag applicerat denna :( Fick hem den i början på veckan och har provat den några gånger nu, och efter ett litet tag börjar det svida och ögonen blir irriterade som tusan. Aldrig varit med om det förut... Är noga med att den inte hamnar i ögonen såklart. Annars tycker jag att den är bra! Jag tog färgen N4 och den passade min hudton perfekt. Jag har ''olivhy'' och lätt för att bli brun. Den är krämig som tidigare nämnt. Behövs otroligt lite så den är dryg och gör det den ska! Men tyvärr svider det så pass mycket att jag inte kan ha den vid ögonen mer.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att nyansen kändes passande men produkten ska inte svida så. Det låter dessvärre som att det är någon ingrediens som du regerar på. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 17/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Blankhet

Världens bästa concealer! Makethemake gör mig aldrig besviken!

0 0
Catharina Verifierad kund 29/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken

En superprodukt! Såå nöjd.

0 0
Sofia Verifierad kund 13/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Blankhet

Jag har använt denna Sen den släpptes och jag är så imponerad. Jag behöver bara ta ytterst lite och den täcker mina trötta cirklar under ögonen!

0 0
Camilla Verifierad kund 24/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Finnar & plitor Blankhet

Jag tycker den här concealern är magisk, bästa jag någonsin provat! Den lägger sig så mjukt, tunt och fint på huden, samtidigt som den täcker väldigt bra. Jag använder den på lite rödare partier i ansiktet innan foundation, och även tunt på ögonlocken för att få en jämn färg innan ögonskugga och det blir perfekt. Den smälter inte och gör att ögonskuggan sedan ligger samlad i globlinjen som en del andra concealers gör. Jag är så himla nöjd, kommer köpa om och om igen.

1 0
Sara Verifierad kund 05/10/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Var verkligen osäker på denna produkt utifrån de tidigare recensionerna, som är väldigt blandade. Valde tillslut att testa och är nu överlag nöjd. Kommer troligen att köpa denna igen. Produkten ger ett naturligt resultat med fin lyster. Den håller sig krämig långt efter applicering på gott och ont, så det går inte att gnugga sig runt ögonen och tänka att concealern sitter kvar, för det gör den inte då. Förstår också alla kommentarer om att den lätt lägger sig i linjer - den behöver strykas ut lite löpande under dagen för att hålla sig fin. Rekommenderas därför inte till personer med mycket linjer, enligt mig...

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Kul att höra att du kan tänka dig köpa concealern igen. Det kan vara bra att värma upp denna concealer för att få den att lättare smälta in i huden. För att få ett jämnare och ett mer hållbart resultat är det även viktigt att din hud är väl återfuktad. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Mia Verifierad kund 29/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Älskar denna! Har i ljusaste nyansen och använder under ögonen, runt näsan och på div fläckar. Täcker fint utan att se kakig ut. Tycker fingrarna är bästa sättet att applicera. Har känslig hy och reagerar oftast mot smink, men denna funkar bra utan reaktion. Tack för en bra produkt, snälla ändra aldrig formulan!

1 0
Maria Verifierad kund 05/08/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Besviken på denna produkt. Har tidigare använt YSL Touche Eclat samt Clarins Instant concealer och tycker båda dessa produkter är mycket bra. Så jag förväntade mej en fin textur som skulle smälta in i huden men det gör den inte. Den lägger sig i rynkorna och glider omkring på huden så man kan lätt torka bort den som tur är.

0 0
Svar från

Lena Skin therapist

Hej Maria, tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att denna concealer inte känts bra för dig. Ceramide Elastic Concealer är en vårdande concealer berikad på ceramider som tillför näring och vårdar huden. Detta gör att den är lite rikare i sin formula än andra concealers. För att produkten ska smälta in på bästa sätt, så rekommenderar jag att använda bra återfuktande hudvård under din make-up. Ett annat tips är att värma upp produkten mellan fingrarna och dutta försiktigt på huden under ögonen eller på de områden du önskar täcka/jämna ut. För att du ska känna dig 100% nöjd, maila gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, kundrelationer / Skincity

Linda Verifierad kund 15/07/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Tyvärr upplever jag att denna framhäver torrheten. Efter en hel dag med denna såg jag jättetorr och fnasig ut. Under ögonen dock fungerade den bra eller där man absolut inte är minsta lilla torr.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! För att få ett fint och jämnt resultat av din makeup är det viktigt att huden är väl återfuktad innan applicering samt att du med fördel använder en primer under. På så sätt får du ett jämnare och mer hållbart resultat. Då du upplever att du har torra partier i huden kan jag varmt rekommendera att du använder Bisabolol Hydrating Oil Primer från samma märke under för att tillföra mer näring. Önskar du vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/skincity

Daniella Verifierad kund 28/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Blankhet

Underbar produkt! Superlätt att applicera, dryg, lägger sig inte i rynkor/linjer och håller hela dagen.

2 0
Madde Verifierad kund 27/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken

Är verkligen så positivt överraskad! Har på senare år fått problem med att concealer torkar och lägger sig i veck under ögonen etc men upplever att denna verkligen är så mycket bättre i det avseendet. Dryg också! Supernöjd!

0 0
Lina Verifierad kund 12/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Wow, så dryg produkt! Duttar lätt med penseln och de ger så mycket! Glider på och känns som ett extra skinn!

0 0
Stephanie Verifierad kund 08/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ålderstecken

Så nöjd. Glider liksom fint över huden, ger ett fint naturligt och återfuktande resultat!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Ceramide Elastic Concealer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.