ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (9)
Lena Fredriksson Verifierad kund 06/09/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Har försökt applicera denna på alla möjliga sätt. Bäst är med fingrarna efter att ha värmt upp den.Då glider den på relativt lätt. Men kräver ögoncreme under, annars blir det för torrt. Men problemet är att den nästan direkt kryper in i de fina linjerna och lägger sig som tydliga ränder. Jag har provat med både lättare och rikare ögoncreme under men samma resultat. Provat både ett tunt och byggt i två lager concealer och den drar sig till linjerna ändå Trots att den enligt instruktionen ska kunna byggas på och fungera upp till täckande resultat. Jag har fina linjer under ögat, men de är inte djupa. Jag hade hoppats mer av denna produkt. Men den har fin lyster och ser naturlig ut.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med ditt val av concealer och precis som du beskriver är det bra att värma upp denna concealer för att få den att lättare smälta in i huden. Det är även viktigt att din hud är väl återfuktad för att du ska få ett jämnare och ett mer hållbart resultat. Du får mer än gärna kontakta oss på info@skincity.se så hjälper vi dig på bästa sätt för att du ska uppnå det resultat du önskar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Elina Rosén Verifierad kund 01/08/2019

Blandade känslor angående denna produkt... Absolut att det är en lätt concealer i creme textur, men den ger inte enligt mig full täckning. Den är väldigt trög och tjock att få ut på huden, fast att jag värmer den mellan fingrarna. Även testat att använda en liten borste men lika svår att blenda ut. Jag har fina linjer under ögonen och är då torr där o tyvärr förstärker denna det o jag blir väldigt torr under ögonen, mer än mina andra concelar vilket är så synd för var därför jag köpte denna för trodde den skulle vara mer återfuktande. Såg att fler hade skrivit detta o fått svar då att vara riktigt återfuktad I huden innan man går in med denna men jag använder concelar sist så efter foundation o även med lite mist o den området så creasar den sig massor o trots liiiiite setting puder så tyvärr nej för mig. Sen har dock bra ingredienser och ljusare upp bra! Så någon som inte har fina linjer, kanske någon yngre o som inte ska använda smink direkt kanske kan ha användning för denna... Tycker så mycket om MTM alla highlighters och andra produkter men denna är tyvärr en miss. Concelar o foundation är ju svårt att få till... Tycker också att namnet elastic är ett säljknep även om ingredienser kan göra formula mer elastiskt men huden under dina ögon rör sig precis som överallt annars i ansiktet o då kommer vad du än har på huden också röra sig o lägga sig i fina linjer, o då blir det creases/rynkor om man inte sätter det med puder bara FYI.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att denna concealer inte känts passande. Ceramide Elastic Concealer är en vårdande concealer berikad på ceramider som tillför näring och vårdar huden. Det är bra att grund med bra återfuktande hudvårdprodukter innan applicering av makeup för att din makeup ska smälta in bättre i huden. Att använda en vårdande ögoncreme som återfuktar huden på djupet för att minska den torrhet du upplever kommer hjälpa huden mycket. Kontakta gärna os s via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare så du uppnår optimala resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Daniella Verifierad kund 28/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Blankhet

Underbar produkt! Superlätt att applicera, dryg, lägger sig inte i rynkor/linjer och håller hela dagen.

1 0
Mia Verifierad kund 29/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Älskar denna! Har i ljusaste nyansen och använder under ögonen, runt näsan och på div fläckar. Täcker fint utan att se kakig ut. Tycker fingrarna är bästa sättet att applicera. Har känslig hy och reagerar oftast mot smink, men denna funkar bra utan reaktion. Tack för en bra produkt, snälla ändra aldrig formulan!

0 0
Maria Verifierad kund 05/08/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Besviken på denna produkt. Har tidigare använt YSL Touche Eclat samt Clarins Instant concealer och tycker båda dessa produkter är mycket bra. Så jag förväntade mej en fin textur som skulle smälta in i huden men det gör den inte. Den lägger sig i rynkorna och glider omkring på huden så man kan lätt torka bort den som tur är.

0 0
Svar från

Lena Skin therapist

Hej Maria, tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att denna concealer inte känts bra för dig. Ceramide Elastic Concealer är en vårdande concealer berikad på ceramider som tillför näring och vårdar huden. Detta gör att den är lite rikare i sin formula än andra concealers. För att produkten ska smälta in på bästa sätt, så rekommenderar jag att använda bra återfuktande hudvård under din make-up. Ett annat tips är att värma upp produkten mellan fingrarna och dutta försiktigt på huden under ögonen eller på de områden du önskar täcka/jämna ut. För att du ska känna dig 100% nöjd, maila gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, kundrelationer / Skincity

Linda Verifierad kund 15/07/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Tyvärr upplever jag att denna framhäver torrheten. Efter en hel dag med denna såg jag jättetorr och fnasig ut. Under ögonen dock fungerade den bra eller där man absolut inte är minsta lilla torr.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! För att få ett fint och jämnt resultat av din makeup är det viktigt att huden är väl återfuktad innan applicering samt att du med fördel använder en primer under. På så sätt får du ett jämnare och mer hållbart resultat. Då du upplever att du har torra partier i huden kan jag varmt rekommendera att du använder Bisabolol Hydrating Oil Primer från samma märke under för att tillföra mer näring. Önskar du vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/skincity

Madde Verifierad kund 27/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken

Är verkligen så positivt överraskad! Har på senare år fått problem med att concealer torkar och lägger sig i veck under ögonen etc men upplever att denna verkligen är så mycket bättre i det avseendet. Dryg också! Supernöjd!

0 0
Lina Verifierad kund 12/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Wow, så dryg produkt! Duttar lätt med penseln och de ger så mycket! Glider på och känns som ett extra skinn!

0 0
Stephanie Verifierad kund 08/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ålderstecken

Så nöjd. Glider liksom fint över huden, ger ett fint naturligt och återfuktande resultat!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Ceramide Elastic Concealer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.