ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Jenny80 Verifierad kund 03/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Sunny flash, sunny flash, sunny flash.... behöver jag säga något mer? Den är ett ABSOLUT måste nu till våren.... enligt mig gör den sig absolut bäst helt på egen hand (ger en lagom glow).... min bästis för tidiga morgongympass då man inte vill va sminkad men kanske inte heller helt askgrå/likblek...smörj in med den så får du ett piggare ansikte som möter dig i spegeln och även om du svettas blir du inte kakig eller ?polkagrisrandig?.....samma för lata dagar på stranden, där den gör sig utmärkt i kombination med en spf:are.... om du inte testat den så bör du göra det. Obs - en liten slutkommentar: Behöver man något som täcker, då är inte den här på egen hand ett alternativ :)

9 0
Malin Verifierad kund 14/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Bland det bästa jag testat använder denna stort sätt varje dag, jag tar bara två droppar i min dagkräm och hyn ser så mycket jämnare ut. Jag kan varmt rek denna. Använder den mörkaste i dagkrämen och den ljusa bara ibland på områden jag vill ljusa upp lite????????

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Brightening CC Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.