ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Helene Verifierad kund 05/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Hade höga förväntningar efter fina recensioner men blev besviken. Den enda cc-créme som jag behövt kasta. Såg ut som om jag kastat sand i ansiktet, fick ingen jämn ton alls, och råkade jag röra ansiktet gnuggades den ihop till en fläck. Försökt på alla vis att grunda men icke. Maybellines är klart bättre trots en bråkdel av priset.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att denna CC creme inte känts bra för dig. Om man har en torr eller fuktfattig hy är är det viktigt att man har bra återfuktande produkter (tex ett serum) under denna CC creme för att den lättare ska smälta in. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare så du uppnår önskade resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jenny Verifierad kund 14/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer

Väldigt pudrig konsistens som lägger sig ovanpå huden och nästan flyter runt under dagen. Provade att blanda den med min dagcreme innan applicering och då gick den in lite bättre i huden. Men tyvärr gör den så att huden ser trött, torr och glåmig ut.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att denna CC-cream inte uppfyllt dina förväntningar. Den har en mer matternade effekt på huden så önskar du en CC-cream som tillför mer lyster har vi många andra fina alternativ. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CC Cream Instant Multi-Benefit Care SPF 35 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.