ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (12)
Johanna Verifierad kund 11/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Detta är den absolut bästa mascaran på marknaden!! Håller absolut inte med föregående talare. Anser inte att den varken kladdar mer eller mindre. Kladdiga är alla mascaror. Den är superlätt att ta bort fastän det att den sitter bra under hela dagen. Volymen håller i sig och den flagnar inte. Den klumpar sig inte på fransarna heller förövrigt. Raka långa drag och gå över 2 varv och BAAAM!!!! Jag har långa fransar men den här förlänger med det dubbla. Helt galet bra mascara. Denna byter jag aldrig ut.

1 0
Anna-Karin Verifierad kund 15/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken

Så nöjd med denna maskara. Har väldigt små och tunna ögonfransar men med Hourglass mascaran så får jag jätte fina fransar.

0 0
Therese Verifierad kund 06/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Den absolut sämsta mascara jag under mina snart 30 år som daglig mascara-användare någonsin haft. Visst sitter den under dagen och har en bra svärta. Men redan från start torr formula som kräver massa arbete för att få snygg. Småklumpar får man acceptera men även ihopklibbade fransar och ojämn fördelning. Kommer slänga den innan den är slut, verkligen utkastade pengar. Konstigt att ett etablerat märke med så hög svansföring producerar en så här dålig produkt...riktigt besviken.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är väldigt individuellt vilken typ av mascara man trivs med och som passar. Det var verkligen tråkigt att Caution Extreme Lash Mascara inte föll dig i smaken. Önskar du att vi guidar dig kring val av mascara är du alltid välkommen att kontakta oss, vi finns tillgängliga via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Theresa Verifierad kund 24/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Den här mascaran är mycket bra, ger otroligt fina fransar. MEN den torkar väldigt fort, och för att kosta så mycket så är det inte värt pengarna tycker jag.

0 0
Eva Rydin Verifierad kund 04/03/2020
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Blev mycket besviken på denna ''kladdiga'' mascara. Inte alls det resultat som jag förväntat mig av recensioner. Inte alls förlängande på mig, bara kladdig. Dessutom väldigt dyr. Ett dåligt köp...... Känner mig inte alls nöjd, och är nu utan mascara.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Caution Extreme Lash Mascara inte känts bra för dig. När mascaran är ny fastnar det oftast mycket produkt på borsten så ett tips är att du skrapar en lite mängd innan du applicerar den på dina fransar. Detta gör att appliceringen blir mer följsam när den är ny. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jenny Verifierad kund 12/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Finnar & plitor

Tyvärr var denna inte vad jag önskat. Tyckte att den var torr redan från början och gav mig små svarta klumpar på fransarna samt att den fällde under dagen. Efter drygt två månaders användning är mina fransar i ett ganska dåligt skick.

0 0
Svar från

Lena Skin therapist

Tack för din recension! Det är väldigt individuellt vilken typ av mascara som passar och det är såklart tråkigt att höra att denna inte föll dig i smaken. Önskar du att vi guidar dig kring val av mascara är du alltid välkommen att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Olga Verifierad kund 16/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Bra maskarna, fransarna blir långa, får volym men efter 1 tim mina ögon blev röda, Finns den mascara i travel size storlek skulle jag köpa eftersom sminkade inte ofta men inte hittat i webben.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att dina ögon reagerat negativt på denna mascaran. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig gärna vidare kring val av mascara och vad som kan passa dig. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Vanessa Verifierad kund 08/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Bästa mascaran jag har provat! Får extremt fylliga fransar och det håller hela dagen + en hel kväll ute!

0 0
Diana Verifierad kund 26/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Bästa mascaran jag någonsin haft och jag har provat många! Håller hela dagen och gör att mina korta fransar ser längre och fylligare ut.

0 0
Fanny Bågenholm Verifierad kund 10/12/2019

Kan vara den sämsta mascaran jag någonsin testat, efter halva jobbdagen har den kladdat av sig både under och över ögonen, har aldrig varit med om något liknande. Trist med tanke på priset.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att denna mascara inte känts passande. Det är individuellt från person till person vilken typ av mascara som passar just sina fransar och man behöver oftast testa sig fram. Önskar du att vi guidar dig kring val av mascara är du alltid välkommen att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Maria Verifierad kund 14/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Ingen bra mascara. Kladdig och lämnar små svarta plumpar på fransarna. Håller inte hela dagen. Kommer fortsätta med Sensai mascaran. Den bästa på marknaden, håller ni med ????

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att mascaran inte känts passade för dig. När mascaran är ny fastnar mycket produkt på borsten så ett tips är att du drar av lite produkt nu i början innan du applicerar den på dina fransar. Kan även rekommendera att du applicerar den med långa raka drag istället för i ett zick-zack mönster som man ibland kan tendera ett göra, då blir den mer följsam. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emelie Verifierad kund 02/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Säkert en jättebra mascara, men mina ögonfransar och den typen av borste är en svuren fiende för mina ögonfransar. Tyvärr.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att denna mascaran inte känts bra för dig . Vi finns här för dig så tveka aldrig att kontakta oss på kundrelationer om du önskar rådgivning kring val av nya produkter. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Caution Extreme Lash Mascara med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.