ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Emelia Verifierad kund 08/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Jag gillar verkligen denna på kvällen. Huden känns mjuk och skön. Men är lite fundersam över att man helt och hållet inte får bort all produkt med duken. Huden känns fortfarande ?kladdig?. Det finns alltså kvar en hinna. Frågan är om det är meningen. Känner att produkterna efteråt inte riktigt går in i huden.

1 0
Svar från

Elinor Rosengren Skin therapist

Tack för din recension! Om Carrot butter cleanser upplevs filmbindande kan du använda den som en pre-cleanse och följa upp med en vattenbaserad rengöring. En dubbelrengöring tar bort make-up och orenheter dubbelt så bra och huden är optimalt rengjord inför kommande steg. Hälsningar Kundrelationer/Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Carrot Butter Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.