ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Nikki Verifierad kund 30/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Håller med tidigare kommentar om att den är för mörk. Jag är inte särskilt ljus i hyn, men ändå blir den för mörk. Highlightern är snarare en bronzer och lägger man den på näsbenet och kindbenen ser man bara väldigt solbränd ut. Gillade blushen däremot.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Denna har mycket pigment i sig och en lite mängd räcker långt. Testa att lätt svepa din borste över de olika nyanserna och använd med fördel en fluffig borste som inte har så täta strån tex Sheer Blush Brush. Detta kommer göra så nyanserna smälter in lättare i huden och inte blir lika skarpa. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Karin Verifierad kund 29/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Mycket pigment, så jag fick prova mig fram för att få rätt mängd. Denna kommer ju hålla flera år! :) Fina färger, underbar formula, bra förpackning. Har både denna och den ljusare och brukar blenda dessa paletter. Underbara.

0 0
Anna Verifierad kund 27/05/2020
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Finnar & plitor

Var lite skeptiskt till att köpa denna efter recensionerna om att den är för mörk, särskilt då jag är väldigt ljus (använder Jane Iredales ljusaste nyanser). Men med en fluffig borste krävs det snarare mindre produkt för samma resultat som en ljusare palett. Råkar en ta för mycket produkt är det lättgjord att ''blurra'' ut det med en finishing brush. Färgerna är varma och fylliga. Älskar den!

0 0
Sara Verifierad kund 07/05/2020

Var lite rädd för att den skulle vara för mörk för min bleka hy men den funkar fint! Finishing-pudret ger en bra yta med pyttelite extra färg, blushen funkar fint både som rouge och som ögonskugga. Highlightern har jag inte använt så mycket eftersom den känns mer som en bronzer, men kanske till sommaren.

0 0
Cecilia Verifierad kund 13/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Håller med om att den är lite för skarp för min bleka vinterhud, men den blir nog toppen i sommar! Var lätt att sminka sig med även om det blev lite mörkt. Har köpt era borstar också och gör precis enligt instruktionen. Konceptet är klockrent för mig som inte är så duktig på smink. Har köpt den ljusa varianten nu och den är helt perfekt nu i januari.

0 0
Fatima Verifierad kund 13/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Passade tyvärr inte alls mej färgmässigt. Jag är väldigt ljus i hyn och alla tre färger i paletten kändes helt fel. Så beskrivningen på Instagram att den passar alla var lite missvisande. Så synd för jag var så himla taggad när jag klickade hem den. På en lite mörkare hy är paletten säkert superfin.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att du inte trivdes med dessa nyanser. Paletten är framtagen för att dem flesta men sedan är det givetvis individuellt vilka toner man själv trivs med. Önskar du lättare toner kan jag rekommendera att du kikar på Capric Apricot Face Palette som har en mer ljusare nyanser. Ett tips jag kan ge med din nuvarande palett är att du använder en borste som är mer gles strån vid applicering, på så sätt blir inte nyanserna lika intensiva på huden. Kan då rekommendera Sheer Blush Brush från MaketheMake. Vi finns alltid här för dig så tveka aldrig att kontakta oss om du önskar guidning kring dina nya produkter. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Capric Berry Face Palette med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.