ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Felicia Verifierad kund 03/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Den absolut finaste produkten när det kommer till att täcka röda områden. Krämig men täcker otroligt bra. Jag använder nummer 1, den gröna. Gul kan även den vara bra för en naturlig täckning.

3 0
Emili Verifierad kund 09/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Fantastisk! Har testat mängder olika, men har inte fått något naturligt resultat förrän nu! Testade nr 1, den gröna och den är verkligen toppen! Sitter rätt bra på plats utom i T-zonen där jag kan behöva bättra på under dagen. Rekommenderas varmt!

0 0
Maria Linder Verifierad kund 22/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Blankhet

Fantastisk liten produkt! Har länge använt en i min hudfärg för att täcka ojämnheter och röda partier. Har ibland bara använt denna för att jämna ut hudtonen och struntat i foundation eftersom den täcker så pass nutarligt och bra. Sist beställde jag nr 1, den gröna och jag är mållös. Har problem med att rodnad syns igenom vilken foundation som helst under dagen. Därför använder jag oftast fulltäckande foundation för jag vill ha ett jämt resultat men det blir ändå inte helt bra. Med denna lilla gröna kan jag dutta ut tunt med fingret på de partier som är röda och plötsligt kan jag använda en sheer foundation om jag vill och ansiktet ser jämt och fint ut! Väldigt dryg och det går att anpassa täckningen beroende på hur mycket produkt man jobbar in. Söt liten burk som tar minimalt med plats men den räcker i en evighet. Vill aldrig vara utan denna!

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Camouflage Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.