ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Sandra Verifierad kund 07/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud

Super bra rengöring för dig med känslig hy. Mild god doft. Min absolut favorit! Till ett ok pris

1 0
Hanna Verifierad kund 09/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Snäll och bra rengöring! Luktar gott och svagt av citrus, har en ljust grön färg. Torkar inte ut huden, lämnar den ren och fräsch utan att strama. Väldigt bra efter en dubbel rengöring på kvällen eller som ensam tvätt på morgonen.

1 0
Linn Verifierad kund 26/05/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Jag älskar den här! Mild och lätt rengöring som lämnar huden sval och mjuk. Jag har känslig hud med tendens till plitor och rodnader och jag upplever att den här rengöringen lämnar en mycket lugn hud med jämn hudton. Rekommenderar!

1 0
Annika Verifierad kund 23/05/2019

Tvättar inte rent ansiktet, så har man lite puder så får den inte bort det. Använde tillsammans med CALMWISE COLOUR CORRECT efter att ha gjort Skincitys hudtest men detta fungerar inte alls på min hy. Vet att man egentligen ska använda 2 veckor för att huden ska vänja sig men fick så mycket finnar, sår och utslag som gjorde ont och sved efter bara några dagar. Pausade några dagar så huden återhämtade sig och när jag provade en gång till uppstod samma problem. Stora gula inombordsfinnar småplitor, som blev så illa till sår. Rekommenderar inte denna produkt om du har stora porer, blandhy och roscacea.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Calmwise Soothing Cleanser är mild för hud och rengör på ett skonsamt sätt utan att irritera huden. Har man makeup på sig är det bra om man gör en dubbelrengöring för att få huden rent på djupet. Använd då denna rengöring två gånger efter varandra eller använd en rengöringsolja som första steg, tex med Lipid balance cleansing oil från samma märke. Det är inte helt ovanligt att man upplever en utrensning i huden vid start av ett nytt märke men givetvis ska du inte få sår i huden. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare och ser över din rutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Calmwise Soothing Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.