ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Amanda Verifierad kund 05/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Det bästa som har hänt mitt utseende. Jag har mycket ljus hudton, men lätt rodnad över hela mitt ansikte gör att min hudton i ansiktet inte riktigt matchar min hals och resten av min kropp utan ser en nyans mörkare ut. Men den här krämen ser jag ut som jag ''borde'' göra. Jag använder den ovanpå min vanliga rutin (serum följt av moisturizer blandat med ett par droppar olja) då den inte är tillräckligt rik i sig för min hy. Det blir ett perfekt resultat för mig.

3 0
Annika Verifierad kund 23/05/2019

Så sjukt besviken! För det första så luktar krämen illa. Fick detta rekommenderat via skincitys hudtest tillsammans med bland annat CALMWISE SOOTHING CLEANSER. Använde några dagar men var tvungen att avbryta då jag fick variga stora finnar, utslag och sår som sved och gjorde ont. Jag vet att man ska vänta ca 2 veckor innan huden vänjer sig men det var för illa så var tvungen att avbryta. När jag använde PC så var det inte alls lika illa att vänja huden vid. Så trist med tanke på priset. Får återgå till Paulas choice som jag hade innan när man har råd att köpa nya produkter igen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att denna reaktion har uppkommit huden efter användning av denna creme. Börjar man med ett nytt märke är det inte helt ovanligt att det uppstår en utrensning och att huden kommer i obalans. Det är viktigt att man ger produkterna tid så huden får vänja sig vid dem. Kontakta gärna oss info@skincity.se så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Calmwise Colour Correct med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.