ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Louise Verifierad kund 05/12/2019

Jag tycker det var väldigt bra att börja med ett sånt här kit. Detta var mina första produkter från Paulas Choice men blev som så många andra helt fast. Jag är dock lite besviken på cleansern då min redan torra hud känns stram efter jag har tvättat mig med denna. Min hud känns och blir väldigt ren och len, men känns väldigt stram hela dagen. Det blir lite bättre när jag har lagt på serum men den känns fortfarande torr. Tror inte jag kommer köra en stor förpackning på denna när den lilla tar slut. Dagkrämen med SPF är helt okej men inte heller något jag kommer köpa som stor förpackning när den lilla tar slut. De andra två produkterna fullkomligt älskar jag. BHA gjorde min hy förfärlig de första två veckorna men håll ut!!! Efter det uppstår magi :) Tack Paula och Skincity, vet inte vad min hy hade varit utan er <3

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CALM Trial Kit - Normal to Dry Skin med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.