ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Annika Verifierad kund 04/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Blankhet

Jag har förmodligen pd (perioral dermatit) och beställde detta kit, plus ett serum (PC's CALM repairing serum). Ansiktstvätten är behaglig, men jag blir som ett trumskinn i ansiktet efteråt. Upplever tyvärr inte heller att de efterföljande produkterna kan återställa huden ordentligt så att den känns mjuk och smidig, utan den strama känslan kvarstår under hela dagen. Använder bara BHA på kvällen. Jag blir glansig pga den ökade sebumproduktionen som uppstår (jag antar att det är pga det). Upplever att min hud lätt blir fet och trots att jag ändå valde dessa produkter som är för normal till torr hud så räcker den inte, det behövs mer fukt. Eller fett?

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! CALM Trial Kit - Normal to Dry Skin är framtagen att passa en torr och känslig hy. Det man generellt sett rekommenderar vid blossande PD är total nollbehandling från starka rengöringspreparat, fuktcremer, peeling, syror, anti-age produkter och täckande smink i ansiktet. Det kallas för "noll-behandling". Att använda mild rengöring och återfuktande creme kan räcka första tiden. Varje hud är unik och kan reagera så olika på olika typer av ingrediensen. Vi kan därför behöva se över din rutin och finns alltid här. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Caroline Verifierad kund 08/05/2020

Köpte som tur var ett provkit av CALM. Rengöringen fungerar okej men dagcremen med spf är som ett solskydd i konsistensen. Tjock och går inte in i huden utan lägger sig som en kladdig hinna i hela ansiktet. Den irriterade min hud som blev röd och började olja sig rejält i t-zonen som annars är torr. Den kladdiga hinnan gjorde att det kliade i ansiktet och sminket över åkte kana på dagcremen.

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte trivts och reagerat på dagcremen CALM Mineral Moisturizer SPF 30 Normal to Dry från kitet. Dagcremen är anpassad för den torra hudtypen med känslighet. Kanske att din hud mer hade passat med den lättare dagcremen i samma serie med ett fuktserum under för att boosta och motverka yttorrhet. Trots att produkten är anpassad för den riktigt känsliga huden är det alltid väldigt individuellt och huden kan reagera på allt möjligt. Det låter som att det är något i just denna produkt som din hud inte riktigt tycker om då den reagerat med irritation och klåda. Vi vill självklart hjälpa dig när något inte känts bra för dig. Maila oss gärna på: info@skincity.se så hjälper vi dig vidare på bästa sätt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Caroline Verifierad kund 31/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Acne

Natt och dagkrämen går inte in i huden utan lägger sig som en kletig hinna över hela ansiktet.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är lätt att man råkar ta en för riklig mängd av cremerna vid applicering. Dessa två cremer är dryga så testa att ta en mindre mängd, värm upp cremerna mellan dina fingrar och massera sedan in ordentligt. Detta hjälper så dem lättare absorberas av huden. Önskar du vidare guidning kring dina produkter är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Anna Verifierad kund 17/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Fick denna serie rekommenderad genom hudtestet på denna sida, har känslig och torr hy. Efter 1,5 veckas användning fick jag kliande utslag, som eksem på kinderna och runt ögonen så vågade inte fortsätta med den.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att du fått denna reaktion av produkterna du fått rekommenderat. Calm är en serie väl framtagen för att passa en känslig hy med fokus på att lugna huden. Då varje hud är unik man kan vara överkänslig/allergisk mot nästan vad som helst så kan en reaktion uppstå även av de mest milda produkterna. Givetvis hjälper vi dig vidare med detta så kontakta gärna oss å info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Louise Verifierad kund 05/12/2019

Jag tycker det var väldigt bra att börja med ett sånt här kit. Detta var mina första produkter från Paulas Choice men blev som så många andra helt fast. Jag är dock lite besviken på cleansern då min redan torra hud känns stram efter jag har tvättat mig med denna. Min hud känns och blir väldigt ren och len, men känns väldigt stram hela dagen. Det blir lite bättre när jag har lagt på serum men den känns fortfarande torr. Tror inte jag kommer köra en stor förpackning på denna när den lilla tar slut. Dagkrämen med SPF är helt okej men inte heller något jag kommer köpa som stor förpackning när den lilla tar slut. De andra två produkterna fullkomligt älskar jag. BHA gjorde min hy förfärlig de första två veckorna men håll ut!!! Efter det uppstår magi :) Tack Paula och Skincity, vet inte vad min hy hade varit utan er <3

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CALM Trial Kit - Normal to Dry Skin med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.