ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Annika Verifierad kund 04/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Blankhet

Jag har förmodligen pd (perioral dermatit) och beställde detta kit, plus ett serum (PC's CALM repairing serum). Ansiktstvätten är behaglig, men jag blir som ett trumskinn i ansiktet efteråt. Upplever tyvärr inte heller att de efterföljande produkterna kan återställa huden ordentligt så att den känns mjuk och smidig, utan den strama känslan kvarstår under hela dagen. Använder bara BHA på kvällen. Jag blir glansig pga den ökade sebumproduktionen som uppstår (jag antar att det är pga det). Upplever att min hud lätt blir fet och trots att jag ändå valde dessa produkter som är för normal till torr hud så räcker den inte, det behövs mer fukt. Eller fett?

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! CALM Trial Kit - Normal to Dry Skin är framtagen att passa en torr och känslig hy. Det man generellt sett rekommenderar vid blossande PD är total nollbehandling från starka rengöringspreparat, fuktcremer, peeling, syror, anti-age produkter och täckande smink i ansiktet. Det kallas för "noll-behandling". Att använda mild rengöring och återfuktande creme kan räcka första tiden. Varje hud är unik och kan reagera så olika på olika typer av ingrediensen. Vi kan därför behöva se över din rutin och finns alltid här. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Louise Verifierad kund 05/12/2019

Jag tycker det var väldigt bra att börja med ett sånt här kit. Detta var mina första produkter från Paulas Choice men blev som så många andra helt fast. Jag är dock lite besviken på cleansern då min redan torra hud känns stram efter jag har tvättat mig med denna. Min hud känns och blir väldigt ren och len, men känns väldigt stram hela dagen. Det blir lite bättre när jag har lagt på serum men den känns fortfarande torr. Tror inte jag kommer köra en stor förpackning på denna när den lilla tar slut. Dagkrämen med SPF är helt okej men inte heller något jag kommer köpa som stor förpackning när den lilla tar slut. De andra två produkterna fullkomligt älskar jag. BHA gjorde min hy förfärlig de första två veckorna men håll ut!!! Efter det uppstår magi :) Tack Paula och Skincity, vet inte vad min hy hade varit utan er <3

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CALM Redness Relief Trial Kit - Normal to Dry Skin med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.