ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
Corinne Verifierad kund 20/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Jag älskar denna toner som jag följer upp med efter att ha använt en rengöring från Paula?s Choice likväl. Den jobbar på hyn samtidigt som den är mycket mild och behaglig att stryka på med en bomullspad i slutet av själva rengöringsfasen.

4 0
Maja Verifierad kund 02/07/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Tyvärr var denna toner inget för min hud, den gillade den inte alls. Första gången jag använde den blossade huden upp, blev röd, svullen och brände. Jag trodde detta berodde på att jag introducerade en ny produkt men så var inte fallet, försökt o använda denna kontinuerligt men med samma utgång varje gång. Är någon ingrediens som min hud reagerar på, vet dock inte vilken :(

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Verkligen tråkigt att höra att din hud reagerat negativt på CALM Soothing Toner. Givetvis ska du inte få sådana utslag vid användning av denna produkt. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/skincity.

Frida Verifierad kund 29/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Gjorde Skincitys test och fick rekommendation att testa detta ansiktsvatten. Jag har aldrig riktigt hittat någon produkt som känts bra, då de flesta antingen svider eller gör att huden känns torr efteråt. Men den här produkten gör att ansiktet känns återfuktat. Och den svider inte heller. Min hud brukar reagera på en gång om den inte gillar något, då den är känslig. Så jag kommer köra vidare på denna och hoppas att det fortsätter kännas bra.

0 0
Emelie Verifierad kund 27/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Den är snäll mot huden med sina lugnande ingredienser. Lugnade ner röda finnar men hjälpte dock inte mot att få färre finnar eller pormaskar. Fungerade mer som en lugnande och återfuktande toner än rengjorde. Så jag skulle inte rekommendera för fet hud.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en toner som är framtagen för att lugna och balansera huden. Tillsammans med andra fina produkter från Paula's Choice kommer även kunna hjälpa till att motverka de finnar som uppkommer. Önskar du guidning kring vilka produkter som komma passa din hud bäst är det bara att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Julia Verifierad kund 14/10/2019

Köpte denna produkt då min hy är mer åt den känsligare sidan och blir lätt röd. När jag använde tonern dock så sved det, blev varmt om huden och fick röda fläckar. Färgen på tonern var även gul och jag tyckte även att den luktade rent kemikaliskt. Tänkte då att den kanske är dålig men vet ej? Blev rätt så besviken då jag har hittills gillat Paulas choice’s produkter.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att tonern inte känts bra för dig. Har man en känslig hy med skadad barriär samt att man är i behov av fukt kan man uppleva att tonern kan ge en svidande känsla, detta är oftast ett tecken på att huden behöver repareras. Den känslan ska dock inte kvarstå under en längre tid utan lägga sig efter en liten stund. Det stämmer att tonern har en gul ton och detta pga av ingredienserna Colloidal oatmeal (havre) och Beta-glucan. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd så kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Linn Verifierad kund 26/05/2019

Jag fick den här produkten rek via ett hudtest jag gjorde på skincity och den överraskade mig. Jag har tidigare varit dålig på att använda en toner men när jag började använda den här märkta jag skillnad på min hud inom 2 veckor. Min hud har haft en tendens att gå mot rött speciellt bredvid näsan och på kinderna men det försvann i och med användningen av den här. Jag upplever också att huden är lugnare, att jag inte får lika lätt att få finnar.

3 0
Emma Verifierad kund 20/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Acne

Hej! Jag blev rekommenderad den här produkten i hudtestet och har användt den i över en vecka. Jag blir röd och det svider efter att användning. Upplever även att min hy har blivit sämre. Är detta normalt när man börjar med en ny produkt som denna och ska jag därför bara stå ut och låta min hud avvänjas eller hur ska jag göra? Jag är för övrigt på en budget som redan har överskridits så jag vill inte köpa hur mycket mer produkter som helst. Tacksam för svar! Mvh :)

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Har man en känslig hy med skadad hudbarriär kan man uppleva en svidande känsla till en början. Detta bör dock inte hålla i sig under en längre tid och den svidande känslan bör avta inom några få minuter. När hudbarriären stärkts upp kommer även den svidande känslan avta helt. Återkom gärna till oss via mail så hjälper vi dig att se över din rutin och vägleder dig vidare, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Emy Verifierad kund 14/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Blankhet

Denna toner var ok förutom att jag hade svårt för doften, tyckte inte alls att den doftade gott eller fräscht tyvärr. Kommer ej köpa igen av den orsaken

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att du inte upplevde att denna toner hade en doft som föll dig i smaken. Paulas Chocie är ett märke som inte tillsätter några dofter i sina produkter och detta göra att det bli en mer klinisk doft. Önskar du en toner som har mer dofter i sig får du gärna återkomma till oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Ida Verifierad kund 03/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Första tonern som jag känner att huden får nytta av! Väldigt skön att applicera mjuk, lugnande och fuktande samtidigt som man gör rent. Kändes perfekt att börja använda nu under hösten när huden anpassar sig till kallare väder och behöver extra vård.

3 0
Alexandra Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

En underbar toner som lugnar och svalkar. Fina ingredienser.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CALM Soothing Toner (Normal to Oily Skin) med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.