ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (15)
Sarah Verifierad kund 14/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor Acne

Jag är helt kär i den här produkten. Supermild och lätt återfuktande. Jag har väldigt känslig hud och den känns underbar att lägga på när min hud är rödflammig och irriterad.

6 0
Clara Verifierad kund 01/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Bästa tonern jag testat, de andra produkterna går in lättare efter man applicerat denna och den återfuktar!

0 0
Anonym Verifierad kund 03/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

När jag började använda denna toner i min rutin för över ett år sedan visste jag inte riktigt vilka egenskaper den hade och om den överhuvudtaget gjorde någon skillnad på min hud. Det som hände var att tonern tog slut och jag fortsatte med min rutin utan den i två veckor ca, min hud blev totalt förändrad. Det kändes som att dom andra produkterna i min rutin inte fungerade lika bra som när tonern var med. Efter den händelsen släpper jag aldrig denna toner! Förutom en bra produkt så är den otroligt skön på hyn, den torkar inte ut alls som jag upplevt att andra toners gör och sedan har jag märkt att man inte behöver använda så mycket produkt utan att det räcker med väldigt, väldigt lite så den håller länge.

1 0
Anna Verifierad kund 26/09/2019

Fick denna rekommenderad via hudtestet men den fungerade tyvärr inte för min hy. Använde den i ett halvår men var fortfarande ganska irriterad i huden, provade utesluta denna produkt och då blev det mycket bättre.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Calm Soothing Toner är framtagen att passa en känslig hy och hjälper till att stärka upp och lugna huden. Det var verkligen tråkigt att din hud inte trivdes med denna toner. Varje hud är unik och kan reagera så troligt olika på olika typer av ingrediensen. Vi finns alltid här för dig så tveka inte att kontakta oss om du önskar vidare rådgivning. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Olivia Verifierad kund 30/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Hej, jag älskar verkligen denna produkt, men, utformningen av förpackningen upplever jag är lite krånglig! Hade varit lättare med en pumpflaska eller en spray, hoppas på en ny förpackning!

1 0
Malin Verifierad kund 15/06/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ålderstecken

Min nya älsklings toner!! Fick den rekommenderad via hudvårdstest och är supernöjd. Kännd verkligen återfuktande och vårdande! Love it!

0 0
Vilma Verifierad kund 21/05/2019

Fick brännande utslag kring ögonen av den. Har rosacea och trodde att den här skulle fungera perfekt. Mycket besviken.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att du fått en negativ reaktion av detta ansiktsvatten. Givetvis ska du inte få brännande utslag vid användning av denna produkt. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/skincity.

Hanna Verifierad kund 19/05/2019

Den levde tyvärr inte upp till mina förväntningar. Märkte ingen skillnad alls. Kommer inte att köpa den igen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att denna toner inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en toner som lugnar och stärker huden samtidigt som en tillför massa fukt. Vi hjälper dig gärna att hitta en annan passande toner om du önskar. Kontakta oss då på mail, chatt eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Frida Verifierad kund 30/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Jag älskar denna! Känns jätteskön att applicera på min torra irriterade hud. Använder essence från Klairs efteråt, och dessa två tillsammans återfuktar och lugnar min hud som inget annat!

0 0
Lisa Verifierad kund 28/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

De toners som jag använt innan har alltid varit väldigt skarpa och huden har alltid blivit uttorkad. Det händer inte med denna toner från PC, huden känns lugn och återfuktad. Konsistensen är nästan lite krämig och det gör att det är otroligt skönt att applicera produkten. Jag skippar bomullsrondellen och applicerar direkt med händerna, mitt favoritmoment i min rutin!

1 0
Jossan Verifierad kund 25/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

Jag har aldrig förstått varför man ska använda ansiktsvatten men när jag testade denna kändes det som magi. Så underbar och skön på huden, ger en extra boost till trött och torr hud. Det känns som att huden prepareras inför allt gott som den vill ta emot av serum och krämer man lägger på sen. Om du inte förstått varför du ska använda ansiktsvatten testa denna o plötsligt förstår du vilken magisk produkt det är!

1 0
Moa Verifierad kund 16/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Ogillar den nya gel konsistensen. Jag hade det här ansiktskvattnet i calm serien innan dem utvecklade produkten igen. Fungerar inte alls lika bra på torr hy som den tidigare formulan.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Denna produkt har endast uppdaterats i namnet och utseendet på förpackningen. Innehållet på ansiktsvattnet är fortfarande densamma som när den hette Calm redness relief toner - normal to dry skin . Upplever du att din toner inte är som den har varit tidigare får du gärna återkomma till oss via mail så ser vi över detta, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Carolina Verifierad kund 29/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Har precis använt denna för första gången och jag föll pladask! Är extremt yttorr och känslig i huden, men denna känns mer som en olja eller ett serum! Kommer aldrig använda något annat i framtiden! Min nattkräm efteråt från PC lämnade helt plötsligt en plumpande känsla! LOVE IT!

2 0
Malin Verifierad kund 22/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Älskar denna! Återfuktande och väldigt mild och lugnande. Tycker att denna variant för torr hud passar även mig med blandhy/fet hy alldeles utmärkt.

4 0
hanna_414 Verifierad kund 04/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Tycker att denna är så mysig att dra över ansiktet med en bomullsrondell. En av de produkter som jag verkligen använt väl.

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CALM Soothing Toner (Normal to Dry Skin) med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.