ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (33)
hanna_414 Verifierad kund 04/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Jag använder denna som nattkräm. Den sjunker in snabbt och känns behaglig på huden, men tyvärr återfuktar den inte tillräckligt på egen hand så jag komplimenterar med fuktgivande serum eller liknande.

9 0
Greta Verifierad kund 03/08/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton

Använder denna som nattkräm och för mig med blandhy/normal hy så är den perfekt! Den återfuktar tillräckligt och hyn känns så härlig när man vaknar. Använder den efter PC Calm BHA 1% exfolieting!

0 0
Amy Verifierad kund 30/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Jag blev rekommenderad denna via hudtesten och använder den som en nattkräm. Krämen är jätte skön och behaglig och lämnar huden återfuktad och mjuk. Då det är en nattkräm är den lite tyngre i konsistensen men tycker ändå den sjunker in rätt snabbt i huden och känns inte fet. Är väldigt nöjd och kommer säkert köpa den igen :)

0 0
Jessica Verifierad kund 28/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Precis tagit slut på min första, enligt mig en bra creme som jag haft under våren och sommaren. Använt morgon och kväll. Sjunker in snabbt och doftar inget. Har tendens till extrem torr/eksem på vissa ställen men inte upplevt något problem med denna.

0 0
Katarina Verifierad kund 18/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Personligen gillar jag denna inte särskilt mycket. Har torr och känslig hy och jag blir lite röd av den på kinderna och på vissa ställen bränns det lite. Dessutom ser min ansikte väldigt blankt ut som om den inte sjunker in snabbt, som nattkräm är det okej men gillar inte att använda den som dagkräm.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte käuppfyllt dina förväntningar. Har man en torr och känslig hy med en skadad barriär kan en stickande känsla och rodnad uppstå i början, detta ska inte vara ihållande utan lägga sig efter en liten stund. Detta är oftast ett tecken på att huden behöver stärkas upp. När du hudbarriär blivit mer motståndskraftig kommer denna känsla avta i huden. Till dagen skulle jag rekommendera att du använder Calm mineral moisturizer spf 30 (normal to dry skin) från samma märke. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Madde Verifierad kund 26/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Använde denna som nattkräm men fick sluta för blev väldigt röd i ansiktet av den och började svida. Är lite känslig, men inte reagerat på nån annan produkt från PC.

2 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en återfuktande nattcreme som är aktivt lugnande och djupt återfuktande. Är man torr i huden, och om hudens barriär är skör så kan det pirra/sticka i huden då den aktivt jobbar på att återfukta. Detta är övergående och när huden har stärkts upp så känns den mer behaglig och mjukgörande. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity.

Lilli Verifierad kund 15/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Tycker om denna som dagkräm men räcker tyvärr inte som nattkräm. En bra lätt dagkräm för någon som är yttorr men alldeles för fuktfattig för natten. Har man normal eller fet hy tror jag denna är perfekt både för dag &natt. Men jag själv behöver komplettera med mer fukt.

0 0
Elin Verifierad kund 11/05/2019

Använder denna när jag rullat med skinroller eftersom den lugnar ner och återfuktar bra. Även bra vid temperatur ändringar dominant hud kan bli rödflammig och känslig. Bemärk att jag inte använder den dagligen, endast vid behov och då gör den jobbet.

0 0
Jessica Verifierad kund 18/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Blankhet

Älskar denna kräm. Hade innan PC produkter väldigt fet och blank hy. Men nu när jag har använt 8% BHA peeling så har min hy blivit torr och denna kräm efter är gudomlig. Tjock kräm men man blir inte fet och blank utav den.

0 0
Josefin Verifierad kund 06/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Rekommenderas! Använder denna som kvällscreme i kombination med andra produkter från PC för min feta hy. En kanoncreme: prisvärd (och jag har lagt myycket $$ på crèmer) återfuktande, går lätt in i huden, tycker lukten är mkt svag och angenäm. Dock lite svårdoserad - dels pga tuben (kan lätt komma för mycket) och dels för att min hud direkt reagerar om liite för mkt av denna creme appliceras (min hud blir då lite blank och ''för mättad'' om hud nu kan bli det).

0 0
Tanja Verifierad kund 10/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Var tyvärr inte nöjd. Luktar och känns som en gammal lotion, tex niveaburk.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte fyller upp till dina förväntningar. Cremen är anpassad till en torr hud, men passar även fint som en nattcreme till en blandad hud som behöver extra fukt och näring. Paulas Chocie är ett märke som inte tillsätter några dofter i sina produkter och detta göra att det bli en mer klinisk doft. Önskar du en creme som har mer dofter i sig får du gärna återkomma till oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar/ Kundrelationer, Skincity.

Olivia Verifierad kund 03/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Supersnäll produkt som inte irriterar alls. Den passar toppen som nattkräm för mig eftersom den inte är alltför fet. Upplever den lugnande och mjukgörande. Ständig kamp att hitta krämer som inte ger för lite fukt under natten och de som gör t zonen för fet, men denna är precis lagom.

0 0
Malli Verifierad kund 11/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor

Upplever inte att krämen går in i huden utan mer lägger sig som ett lager ovanpå. När jag vaknar på morgonen ligger krämen kvar, men huden är ändå torr.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte fyller upp till dina förväntningar. Detta är en creme som är anpassad för en torrare hy och är även en väldigt bra nattcreme till en blandad hy som är fuktfattig. Denna creme är väldigt dryg och man behöver endast en liten mängd till hela ansiktet. Upplever man en yttorrhet i huden, så är det bra att man även applicerar ett fuktserum under, vilket gör att cremen även absorberas enklare av huden. Återkom gärna till oss via mail, chatt eller telefon så hjälper vi dig vidare med kompletterande produkter. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tuva Verifierad kund 09/02/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Acne

Det här är en sådan himla bra produkt! Min blandhud som är torrare på vintern älskar den här krämen som jag sover med varje kväll. Superbra återfuktning, effektiv rodnadsreducering, väldigt skön, lättarbetad konsistens och den motarbetar min akne!

0 0
Christin Elfving Verifierad kund 17/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Blankhet

Köpte en liten som prov. Sjunker inte in alls, var klibbig flera timmar. På morgonen vaknade jag helt glansig och med en finne... köpte den då jag är torr, men lätt glansig. Den var nog inget för mig.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte känts bra för din hud. Detta är en creme som är anpassad för en torrare hy och är även en väldigt bra nattcreme till en blandad hy som är fuktfattig. Denna creme är väldigt dryg och man behöver endast en liten mängd till hela ansiktet. Ett tips är att du testar att applicera en mindre mängd av denna creme. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon, mail eller chatt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Mathilda Verifierad kund 15/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Använder som nattkräm. Huden blir fin och känns lugnande, tillsammans med BHA 2% så är huden mer balanserad på morgonen och finnar krymper. Minus då den tyvärr är allt för fuktfattig. Huden känns uttorkad och stramig när jag vaknar.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Om du upplever att huden är torr eller fuktfattig kan det vara bra att komplettera med ett serum som du använder under din creme. Ett serum arbetar mer på djupet i huden och hjälper din hud att bevara och bibehålla fukten bättre. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna att hitta det serum som kommer passa din hud bäst. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Catherine Verifierad kund 06/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Denne er helt perfekt å bruke dag som natt, gjerne blandet med nyperoseolje eller annen hudolje, men også deilig å bruke alene. Denne ligger alltid i min treningsbag, og hjelper min svømmebasseng-hud. Fint at den er duftfri, også fordi den kan brukes på sykehus o.l. der luften gjør huden tørr, og pga allergikere er parfymerte produkter forbudt. Det eneste minuset er at jeg skulle ønske den kom i en større tube, men det kun fordi jeg bruker den ofte og vil at den skal vare lenge.

0 0
Malin Verifierad kund 27/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken Blankhet

Hej! Väldigt skön produkt, men upplever att jag ändå känner mig lite torr efter applicering, trots blandhy. Vilket fuktserum rekommenderas? Anv endast produkter från PC redness relief-serien.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Har man en torr hy kan det vara bra att använda ett återfuktande eller näringsgivande serum under denna creme. Hyaluronic Acid Booster eller Moisture Renewal Oil Booster från Paulas Chocie är två väldigt fina alternativ. Återkom gärna till oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig närmare med vilken produkt som kommer passa din hud bäst. Hälsningar, Kundreltationer/Skincity.

Andrea Verifierad kund 29/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Är det bara förpackningen som är ny eller är innehållet oxå ändrat?

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Paulas Choice har uppdaterat utseendet på denna produkt. Innehållet är detsamma som tidigare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Elionore Verifierad kund 14/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Sen jag började med Paulas Choice har min hy blivit mycket bättre! Använder Redness Relife på dagarna och en härlig mask under nätterna. För första gången på länge behöver jag inte använda smink för att känna mig fräsch!

2 0
Fanny Verifierad kund 26/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Ger bra återfuktning tillsammans med PC Omega + Complex. Däremot upplever jag att den täpper till min hud, har fått flera små plitor och finnar i pannan, runt näsan och hakan som jag aldrig fått tidigare. Dessutom irriterar den huden, det kliar och jag blir röd efter applicering.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att du inte upplever att denna creme känns bra för dig.När man börjar med nya produkter i sin rutin är det inte helt ovanligt att det sker en utrensning i huden. Till en början kan man då uppleva att huden blir sämre och detta är ett tecken på att något behöver rensas ut. Det tar mellan 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter och därefter kommer det gå åt rätt håll och utbrotten som har uppkommit kommer dra sig tillbaka. Återkom gärna till oss via mail så hjälper vi dig att se över din ruin, info@skincity.se. Hälsningar,Kundrelationer/ Skincity.

Petra Verifierad kund 10/09/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Fantastisk kräm som jag använder både morgon och kväll. Mjukgör och sjunker in i huden snabbt. Önskar dock att den fanns att köpa i större storlek :)

2 0
Isabelle Verifierad kund 22/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Använder denna som nattkräm och sista steg i min hudvårdsrutin PRO som jag fått rekommenderat. Har även använt denna tidigare med andra produkter. En mjuk, mild och skön kräm som återfuktar min blandade, feta och ibland yttorra hud bra. Känns tillräckligt återfuktande i nuläget men återstår att se om den är det även vintertid. Tidigare upplevde jag inte att den räckte till under vintern men då hade jag heller ingen annan direkt återfuktning i min hudvårdsrutin, vilket jag har nu. En kräm som känns trygg att använda även när huden är skör <3

2 0
Emma Verifierad kund 11/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Använt som dag och nattkräm. Tycker den är väldigt blank och tyvärr inte lika återfuktande som jag hoppats på. Concealer och foundation kakar sig och min torra hud blir ännu torrare. Annars väldigt mjuk och behaglig på. Skön på natten om man tar riklig mängd som sjunker in under natten.

1 0
Filippa Verifierad kund 03/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

En superbra natt-creme! Mjuk, skön och går snabbt in i huden. Fuktar ordentligt!

0 0
Frida Verifierad kund 23/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Har egentligen väldigt fet hud, men jag använder denna både som dag och nattkräm, använde den för fet hy ett tag.. men den gjorde mig bara ännu mer fet så denna funkar perfekt. Väldigt behaglig kräm även om den är för torr hy, känns inte alls fet när den väl är på.

2 0
Alexandra Verifierad kund 09/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Använder denna som nattkräm tillsammans med PC Calm Redness relief 1% BHA lotion exfoliant samt PC Calm Redness relief mineral moisturizer SPF 30 (dagkräm) sen ca 4 mån tillbaka. Hade problem med många plitor i pannan och en hud i allmän obalans, det här hjälpte verkligen! Huden är nu mer balanserad med en jämnare hudton och jag upplever att jag kan hålla den i schack på ett helt annat sätt än tidigare. Krämen är väldigt skön att applicera och den irritation/känslighet jag kände tidigare märks inte alls av på samma sätt längre. Jag har nu köpt min andra tub av denna tillsammans med Multi-correction treatment för att försöka få bort de mest envisa ärr/pigmentförändringar.

5 0
My Verifierad kund 04/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Älskar denna kräm! Använder både som dag och nattkräm. Sjunker in fint och gör huden mjuk och återfuktad. Funkar toppen att sminka över men man måste vänta en stund. Enda krämen som min känsliga hy inte reagerat på.

1 0
Linda Verifierad kund 02/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Använder denna som nattkräm (har även dagkrämen från samma serie) och tycker den fungerar bra! Verkligen en ''snäll'' kräm som inte orsakar några nya finnar eller liknande. Mitt ansikte är som allra minst rött och jämnast i hudtonen på morgonen efter att jag sovit med denna kräm. Inne på andra flaskan nu och har inga planer på att byta. Behöver dock kompletteras med återfuktande serum, åtminstone under vinterhalvåret för min del.

3 0
Sofie Verifierad kund 28/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Blankhet

Köpte denna i serien Calm tillsammans med BHA, serum och ansiktstvätt. Tycker absolut jag sett skillnad, hudtonen har blivit jämnare vilket jag också fått kommentarer på även om det inte tar bort det mest röda. Snäll produkt som funkar bra tillsammans med serien, tror inte den hade gett jättemycket effekt ensam. Sjunker in bra i huden men hjälper inte riktigt mot blankheten som ändå uppstår under dagen. Skulle absolut rekommendera produkten men att man då köper den i kombination med fler produkter i samma serie för maximal effekt.

7 0
Emelie Verifierad kund 22/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Finnar & plitor

Bra och snäll ansiktskräm. Använder just nu både som dag/nattkräm. Kompletterar med ett fuktgivande serum. Denna kräm fått min hy att bli mer balanserad från att tidigare lätt blivit blank i t-zonen och torr i resten av ansiktet!

5 0
Ellen Verifierad kund 15/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Perfekt nattkräm! Sjunker in bra i huden och gör den mjuk och återfuktad.

3 0
Sofia Verifierad kund 08/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Tillsammans med ett återfuktande serum är denna toppen! Har lite problem med rodnad fläckvis i ansiktet. Tycker detta blivit bättre efter att jag började med Paulas choice.

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CALM Restoring Moisturizer (Normal to Dry) med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.