ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (28)
Jeanette Verifierad kund 30/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Upplever att detta serum lugnar och stärker min hud mot yttre påfrestningar. Har även lätt Rosacea , och den passar mig jättebra?.

10 0
Sabina Verifierad kund 27/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Detta är en produkt som är svår att förklara. Den gör något, men vad? Först tyckte jag att Nej, denna gör inget speciellt för min hy och jag slutade använda den. Efter ett tag så kändes det som att min hud saknade något. Introducerade serumet igen in i rutinen. Den återfuktar bra, och lugnar huden utan att man märker det. Nästan som att man inte visste att detta är precis vad huden behövde. Tillsammans med Omega+ serumet så är det en riktig powerduo för en trött, reaktiv och torr/yttorr hud. Den kommer alltid att finnas i mina rutiner.

0 0
Sandra Verifierad kund 29/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Känns verkligen lugnande på huden vilket är ett stort plus! Jag har mycket torr och känslig hud och detta serum har varken försämrat eller förbättrat min torrhet eller mina rodnader under de 7 veckor jag använt det. Det sjunker in direkt och huden blir matt och fortfarande torr. Detta är säkert super för en normal/fet hy dock!

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar serumet. Att arbeta på att dämpa rodnader kan ta tid och man behöver ha tålamod med sina produkter och ge dem tid. Vilka övriga produkter du kombinerar med dit serum är även avgörande för resultatet. Har du en torrhy är tipset en rik creme över serumet likt CALM RESTORING MOISTURIZER (NORMAL TO DRY). Vi finns här för att guida dig så tveka aldrig att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sanna Verifierad kund 19/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Hjälper lite mot rodnad, men inte såpass bra att jag skulle köpa den igen. Ett stort minus är att den ''rullar'' med Allt! Får alltid låta den ligga ensam på huden länge innan det går att applicera något annat...

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Att arbeta på att dämpa rodnader kan ta tid och man behöver ha tålamod med sina produkter och ge dem tid. Vilka övriga produkter du kombinerar med dit serum är även avgörande för resultatet. Detta serumet är väldigt drygt och det är lätt att man råkar applicera för stor mängd. Testa att ta lite mindre av serumet så kommer den lättare absorberas. Vi finns här för att guida dig så tveka aldrig att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Filippa Verifierad kund 04/03/2020

Ett superbra serum som motverkar rödhet och återfuktar bra.

0 0
Em Verifierad kund 25/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken Acne Blankhet

Använde detta serum under en tid då min hy var i total obalans med ökad sensitivitet, yttorhet och finnar. Har svårt att avgöra hur stor skillnad det gjorde men upplevde att det hade en lugnande inverkan på min hy. Då jag var och är ganska torr/blandhy gick den lätt in i huden utan att ''rulla sig''. Nu när min hy stabiliserat sig har jag dock bytt till andra serum som jag upplever har en större påverkan på min hy

0 0
Sofia Verifierad kund 18/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud

Ser/känner ingen skillnad på så lång tid. Använt detta serum i minst ett halvår (köpt flera flaskor). Ger upp detta serum och provar något annat istället. (Serumet räcker länge, känns skönt på huden och doftar behagligt... men inget för mig!).

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att du inte upplever någon förbättring i huden av serumet. Calm Repairing serum är ett lugnande serum som hjälper till att hämma inflammationer i huden samt dämpa rodnader. Serumet hjälper huden att successivt komma i en bättre balans men då varje hud är unik och tar till sig olika av olika typer av ingredienser behöver man ibland testa sig fram. Önskar du guidning kring din hud och hudvårdsrutin är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 16/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Efter två månader med denna i min rutin har min rodnad minskat drastiskt. Huden känns rejält återfuktad efter användande. Krävs två pump för att räcka till hela ansiktet då den sjunker in väldigt fort! Ett måste i min rutin framöver!

0 0
Emelie Verifierad kund 20/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag bytte ut Exuviance serum mot Paulas 1% BHA lotion och detta serum. Bästa beslutet någonsin. Min rodnad och hetta I ansiktet är så fantastiskt mycket bättre efter EN DAG! Upplever att Exuviance serum återfuktar mer än detta serum dock. Men den är rodnadens räddare!

0 0
Tho Verifierad kund 19/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag köpte detta serum genom en rekommendation via chatten. Den funkar inte alls på mig. Min hud reagerar väldig stark på den. Jag får massa röda utslag och brännande känsla på ansiktet. Så tråkigt!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att denna reaktion har uppkommit. Varje hud är unik och kan reagera så otroligt olika på olika typer av ingredienser men givetvis ska du inte få utslag eller en brännande känsla i huden av detta serumet. För att utesluta så det inte är en allergisk reaktion får du gärna kontakta oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Suada Verifierad kund 16/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer

Fantastisk serum, smälter in i huden och gör sitt jobb. Kommer köpa igen.

0 0
Ann Verifierad kund 14/08/2019

WOW! Inledningsvis blev jag helt tagen av den otroliga sammansättningen av ingredienser i detta serum och efter att ha testat det blev jag inte besviken! Den återfuktar och stärker hudens barriär på ett väldigt bra sätt. Använder den främst de dagar då min hud känns ''utsatt'' och behöver lite extra tlc. Rekommenderas!

0 0
Lisa Verifierad kund 13/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Detta serum känns annorlunda i konsistensen mot Paulas andra serum. Jag har haft väldigt svårt att få det att fungera på dagen, då produkten lätt börjar rulla när jag applicerar makeup. Har provat alla möjliga sätt men den funkar inte på dagen för mig. Men på natten är den jättebra. Ser stor skillnad på mina röda partier, märker det framförallt om jag haft ett uppehåll.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Calm Repairing Serum är ett lätt gelserum som återfuktar och lugnar huden. Det man kan göra är att applicera en liten mängd och sedan klappa/pressa in på huden och därefter applicera en omgång till om behovet finns. Upplever du att det fortsatt rullar på huden, så vänta i några sekunder innan nästa produkt/makeup appliceras. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emmie Verifierad kund 22/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Blankhet

Klarar mig inte utan detta serum! Huden blir så jämn och fin och tar verkligen bort rodnad. Märker direkt skillnad om jag inte använder den.

1 0
C Verifierad kund 10/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Jag har överlag haft svårt att komma överens med detta serum och andra produkter från PC. Det är något med konsistenserna. MEN, nu när flaskan är slut efter en lång tids sporadisk användning har jag börjat gilla detta serum och kommer troligen att köpa det igen. Varför? Jo, ingredienserna. Kolesterol och Ceramider. Jag kom på att om jag blandade ett till två pump i min nattkräm så vaknade jag upp med lugn och silkesmjuk hud på morgonen. Jag drabbades för 6 år sedan av reaktiv hud och har äntligen förstått att det är ingredienser som dessa jag behöver, och det efter att ha testat en hel del! Överlag tycker jag också att boosters från PC funkar bäst när man blandar dem med en kräm. Då överdoserar man inte och slipper att de flagar och rullar av pga att man tagit för mycket produkt.

4 0
M Verifierad kund 16/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Fick finnar på kinderna de första dagarna jag använde denna. Tål jag den inte då eller vad betyder det?

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din reciension! Detta är ett lugnande serum, men då det är ett aktivt lugnande serum så kan det vara så att huden reagerat på grund av detta. Det man kan tänka på är att vänja in produkten till huden så att huden kommer i balans. Kontakta gärna oss på kundrelationer om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity.

A Verifierad kund 15/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur

Testade att köpa detta serum i somras/höstas och märkte väldigt snabb skillnad i min rodnade hud. Har nu tagit slut på flaskan och ej hunnit köpa ny, och jag märker direkt en försämring i huden som nu åter är rodnad och lätt irriterad runt näsan och munnen. Ska göra en ny beställning pronto! Rekommenderas varmt!

0 0
Michaela Verifierad kund 14/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Detta serum tillsammans med resten av PCs Calm-serie har verkligen hjälpt och vårdat min torra hy under/efter Perorial dermatit. Kan varmt rekommendera hela serien för känslig/torr hy.

2 0
Isabella Verifierad kund 07/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Gillar serumet men tycker det är svårt att se hur pass stor skillnad det gör i det stora hela. Tog däremot slut otroligt fort (ett pump morgon och kväll) och räckte inte ens tre månader. Nu har jag varit utan det i några veckor och upplever ingen skillnad i huden, men det känns som att något saknas i hudrutinen. Får se om jag köper detta igen eller testar något nytt serum från PC.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Oftast sker det en successivt förbättring av huden så ett tips är att ta före och efterbilder för att lättare se den förändring som blir. Det är viktigt att man ger produkterna tid då det kan ta upp till 8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter, sedan kan det ta upp till 6 månader av konsekvent använda innan man ser ett slutgiltigt resultat (givetvis kan det även gå snabbare än så också). Använder man detta serum dagligen morgon och kväll räcker det ca 1-2 månader beroende på vilken mängd man behöver. Tveka inte att kontakta oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare rådgivning. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

CT Verifierad kund 13/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton

Ett serum som känns skönt vid applicering och inte har försämrat min hy, men samtidigt inte gjort någon som helst förbättring för min rodnad eller känslighet. Kommer inte att köpa igen utan letar vidare i serum-jungeln.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att du inte uppnått de resultaten du önskat med detta serum. En känslighet och rodnader i huden kan ta tid att behandla och man behöver ha tålamod. Det tar tid för huden att vänja sig vid nya produkter och för huden att stärkas upp. Det är även viktigt att man kombinerar detta serum med Paulas Choice övriga steg såsom rengöring, exfoliering samt dag- och nattcreme. Vi finns här för dig så tveka aldrig att kontakta oss om du önskar vidare rådgivning. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Carolina Verifierad kund 03/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

När jag plötsligt fick perioral dermatit var detta en av räddarna i nöden! Det här serumet var det enda som tog bot på det. Kan inte lämna bort denna!

4 0
Linnea Verifierad kund 19/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Finnar & plitor

Jättebra serum om man har känslig hy, använder retinol och bha och det här serumet gör att huden håller sig lugn även när man använder mer aktiva produkter.

4 0
Frida Verifierad kund 23/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Nja... denna kommer jag nog inte köpa igen, har använt upp hela förpackningen men jag märker ingen skillnad och ibland känns den mer som att den gör skada en nytta.. den är liksom ''klibbig'' och känns inte så behaglig (iaf på min hy) - i övrigt älskar jag den här serien.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att detta serum ej känts bra för din hud. Serumet är ett väldigt drygt och du behöver ta en liten mängd av detta. Det räcker med 1-2 pump. Att du upplevt denna klibbiga känslan kan bero på att du råka ta en för stor mängd av serumet. Calm repairing serum är ett väldigt lugnade och stärkande serum. Önskar du att vi ser över din rutin får du gärna kontakta oss via telefon, chatt eller mail så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Pia Verifierad kund 13/07/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Har haft utslag på hakan pga käslighet mot aktiva produkter och äntligen kan huden slappna av och minska reaktionen,känns otroligt lugnande och huden blir fin nästan direkt efter första behandling.

2 0
Caroline Verifierad kund 30/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Älskar det här serumet. Använder det dagtid och det har verkligen gjort under för min känsliga hud. Dels har den gjort rodnaden mindre framträdande och dels känns det som om huden generellt sett blivit mer tålig. Lätt i konsistensen, sjunker snabbt in, doft och kladdfri. En fantastisk produkt som jag köper om och om igen.

6 0
Malin Verifierad kund 15/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Blankhet

Min hud blev varken bättre eller sämre av detta serum, tyvärr. Något stram efter applicering, har skyndat på med dagkräm/nattkräm för att bli av med känslan. Jag har dock ingen problemhy, kanske därför jag inte upplevt fördelarna. Älskar dock tillhörande rengöringsgel, bästa jag använt!

2 0
Gina Verifierad kund 07/03/2018

Fantastiskt serum som har gjort en stor skillnad på dem röda partierna i huden, kommer absolut köpa igen. Känns återfuktande och sjunker in i huden snabbt, en pump räcker för hela ansiktet.

9 0
Alexandra Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Ett härligt serum som lugnar och plumpar huden. Väldigt fina ingredienser. På kvällen brukar jag addera https://skincity.se/sv/resist-anti-aging-1-retinol-booster.

7 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CALM Repairing Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.