ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (9)
Julia Verifierad kund 27/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Funkar inte alls för mig. Min hy blir röd och irriterad. Har känslig/reaktiv blandhy och var ute efter en lugnande dagkräm som minskar rodnad. Så synd att det inte går att beställa produktprover. Effektiv mot blankhet.

7 0
Alva Verifierad kund 02/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Tycker den fungerar bra, en bra baskräm att ha till natten, så kan man addera något serum eller så för önskad effekt, t. Ex niacinamide eller så. Har inte gett mig några nya finnar och känns lugnande.

0 0
Elin Rosquist Verifierad kund 10/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Skön konsistens och gick snabbt in i huden, kände dock omgående att den inte var tillräckligt återfuktande för min blandhy. Kanske Får testa den för normal till torr hy, alternativt hålla mig till exuviance restorative creme som är underbar. Perfekt med små tuber så att man kan testa!

1 0
Gabrielle Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jag börjar min morgon rutin med att rengöra ansiktet med Elemis micellar water. Som serum använder jag Bare minerals skinlongevity vital power infusion och därefter denna ansiktskräm. Som nattkräm har jag Paulas choice Calm restoring moisturizer (normal to dry). Jag har haft svårt att hitta produkter som gett mig bra resultat, utan att jag blir för oljig eller yttorr. Men denna kombinationen ger fantastiskt resultat för mig. Jag användet även pha peeling samt ansiktsmask en gång/veckan.

0 0
Vic Verifierad kund 10/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Har haft svårt att hitta en lotion/kräm som inte irriterar/gör huden röd eller blank. Men denna funkar riktigt bra. Smälter snabbt in i huden, utan att lämna en hinna efter sig. Blir inte röd efter applicering, vilket jag annars blir. Använder tillsammans med produkter ur samma serie.

2 0
Ann Swe Verifierad kund 30/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Köpte denna produkt i 15 ml då jag ville prova hur den fungerar på min hy. Konsistensen är gele/silikonaktigt, vilket jag tycker om. Tyvärr behöver jag mer fukt än vad denna produkt kan ge. Den är ju avsedd för normal-oljig hy, min hy ät känslig och yttorr hud samt reaktiv (känslig). Ger den ändå högsta poäng då den har bra ingredienser, behaglig textur och är icke-irtiterande.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vad härligt att du tycker om konsistensen på cremen. För att återfukta huden på djupet så är det bra att applicera ett återfuktande serum under. Kika på Hyaluronic Acid Booster från samma märke. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Emili Verifierad kund 30/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton

Behaglig konsistens som funkade helt ok som dagcreme. Upplevde dock inga som helst förbättringar eller skillnader i hudton eller minskad rodnad. Hyn höll sig något mindre glansig under dagen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! För att behandla och lindra din rodnad i huden är det bra att kombinera denna creme med ett serum. Ett serum arbetar med på djupet i huden och hjälper till att optimera dina resultat. Calm Repairing Serum är ett lugnade serum som hjälper till att minska rodnad och stärker upp din hud. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jossan Verifierad kund 28/08/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud

Älskar denna kräm. Passar bra till min känsliga blandhy med lite pormaskar. Går in direkt o väldigt bra under makeup. Byter aldrig. Dessutom håller man sig hyfsat matt under dagen.

1 0
Malin Verifierad kund 06/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Köpte denna i vintras. Den var inte tillräckligt fet/återfuktande då jag blev väldigt stram och yttorr, mer än vanligt. Förhoppningsvis kommer den vara bra i sommar då min hud blir fetare.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CALM Restoring Moisturizer (Normal to Oily Skin) med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.