ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (36)
Frida Verifierad kund 23/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Den absolut bästa cleansern jag någonsin testat och kommer aldrig sluta använda. Jag har haft problem med fet hy och akne sedan jag var 12, nu är jag 25 och har testat alla produkter man kan tänka sig.. inclusive dermologica, exuviance, Jan marini, biodroga MD.. men detta har förändrat allt. Alla har alltid rekommenderat mig starka och uttorkande produkter mot min feta hy, dock hjälpte både Exuviance och Biodroma MD, men det är inte alls på samma nivå som detta. Har har inte en enda finne idag och min hy är alltid lugn, fräsch och återfuktad, kommer aldrig sluta använda detta.

27 0
ERIKA B Verifierad kund 09/06/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Bästa rengöringen jag använt! Jag har känslig hud med rosacea och har testat olika varianter genom åren och de flesta har irriterat huden, men inte denna. Huden stramar inte, blossar inte upp och den rengör bra. Jag har använt den morgon och kväll i snart ett halvår. Förpackningen är stor och räcker väldigt länge också. Jag kommer att fortsätta använda den.

2 0
Hanna Verifierad kund 06/05/2020

Haft i några veckor nu, känns dryg och ansiktet känns fräscht efter rengöringen!

0 0
Frida Verifierad kund 29/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Gjorde Skincitys test och fick rekommendation att testa denna rengöring. Måste säga att jag är väldigt nöjd. Huden stramar inte efteråt som den vanligtvis brukar göra och den känns ren. Är i invänjningsperioden just nu och min hud brukar reagera på en gång om den inte gillar något, då den är känslig. Så jag kommer köra vidare på denna.

1 0
Araceli Verifierad kund 24/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Acne

Jag blev rekommenderad denna efter hud testet köpte hela calm serie och allt har funkat riktigt bra förutom den här rengöring som svider i ögonen varje gång jag tvättar ansiktet. Tur att det fanns en mindre storlek att köpa blir mindre slöseri på pengar och produkt.

0 0
Louise Verifierad kund 07/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Den här rengöringen tycker jag verkligen om. Fick den rekommenderad när jag gjorde ett av era hudtest och denna var verkligen en fullträff som jag kommer att fortsätta att använda. Rengöringen känns mild och strippar inte huden, men gör ändå rent. Svider inte i ögonen och är dryg. När jag sminkar mig använder jag en oljebaserad rengöring först, för att ta bort sminket.

1 0
Hannah Verifierad kund 29/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

Bästa rengöringen jag testat. Den tar lätt bort vattenfast mascara utan att det svider i ögonen och lämnar huden så silkeslen

0 0
Emma Verifierad kund 27/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Skön och skonsam cleanser! Gillar den verkligen! Huden känns ren och balanserad efteråt

0 0
Emilia Verifierad kund 07/01/2020

Detta måste vara den bästa rengöringen jag testat på länge! Den ger en sån fräsch känsla i ansiktet efter man använt den och jag känner hur ren min hy faktiskt blir!

0 0
Sara Verifierad kund 27/11/2019

En riktigt bra produkt som gör huden silkeslen! Men den är dock väldigt dålig på att ta bort smink och ibland kan jag tycka att huden fortfarande är lite fet även efter tvätt, eftersom den är så mild. Men helt klart den bästa ansiktstrengöringen jag har provat.

1 0
Emelie Verifierad kund 27/11/2019

Denna cleanser är snäll mot huden, gör rent och lämnar huden mjuk. Jag har lite rodnad i huden pga att jag får en del finnar och pormaskar, så jag blev lite mindre röd med rengöringen och toner i kombination. Dock hjälpte den inte mot mina pormaskar eller kontrollerade talgen jätte bra (men fick inte mer finnar/pormaskar av den)

1 0
Isabelle Verifierad kund 11/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Det är den första gel-rengöringen NÅGONSIN som inte torkar ut min hud!! Jag är atopiker, lider av PD, är väldigt torr men jag har en fetare t-zon, som då tenderar att få finnar och plitor när jag utsätts för någon form av obalans. Jag var väldigt skeptisk till att min torra hud med endast en fetare t-zon (har då aldrig tidigare varit fet utan detta uppstod för ca 1 år sedan) skulle klara av något annat än typ oljerengöringar, men denna. Wow! Kör dubbla gånger om jag inte har någon pre-clenser och den tar bort makeup så lätt. Triggar inte min PD och irriterar inte min känsliga hy. Kommer absolut aldrig byta!

5 0
Nora Verifierad kund 05/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Jag har tidigare använt Kiehl's Calendula cleanser som inte kändes så snäll mot min hy. Den luktar stark och rengör inte ordentligt men torkar ändå ut lite. DEN HÄR är helt otrolig! Huden känns så men och helt rengjord efter att ha tvättat med denna! Jag tycker också att de röda partierna runt näsan har jämnats ut mer, trots att jag har varit förkyld. Men det kan vara i kombination med mina andra PC-produkter. Så nöjd!

1 0
Jasmine Verifierad kund 18/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Blev rekommenderad den här rengöringen då jag både har en del finnar men också är yttorr samt fet i hyn. Är därför en svår balansgång mellan att få bort finnar/återfukta/hyn blir för fet. Hade testat exuviance och var nöjd med återfuktningen men fick inte bukt på finnarna. Efter en vecka med den här rengöringen (och paulas BHA toner) är alla finnar, ojämnheter och pormaskar är borta. Min hy är precis lagom återfuktad och absolut inte fet längre. Den luktar knappt något, är lätt geléaktig i konsistensen men löddrar fint när man använder den. Huden blir rengjord utan att vara stram eller torr efteråt. Det bästa - den tar bort en full ansiktssminkning utan problem. Älskar den!

0 0
Linda Verifierad kund 18/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Har fått denna rekommendation av hudteraput. Fungerar jättebra för mig och är inte irriterande.

0 0
A-C Verifierad kund 08/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag blev rekommenderad denna i hundtestet för min reaktiva Perioral dermatit benägna hy med yttorrhet. Efter fem dagars användning av denna är hyn märkbart sämre. All annan hudvård lika som förut. Jag har nu denna rengöring och tillhörande toner. Hyn har nu blivit mycket stram torr och blossar efter rengöring. Hettar och rodnad i ansiktet. Fullt med små plitor på nästan och i pannan har uppkommit nu som inte varit där förut. Nu vågar jag inte hämta ut resterande rekommenderade PC produkter som jag gjorde en beställning på i helgen. Det kanske blir värre av dem. Vad göra.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att din hud reagerat negativt. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med de produkter som vi rekommenderat dig. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt får du gärna kontakta oss på info@skincity.se så ser vi över rutinen och din hud. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Rebecka Verifierad kund 02/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Jag älskar denna produkt! Den kommer inte att bytas ut i första taget. Cleansern är i gelform och superlätt att tvätta av från ansiktet, något jag upplever som en fördel om man jämför med ansiktstvätt i skumform. Den känns skonsam och efter applicering känns huden ren och inte torrt som en del produkter kan medföra. Produkten är dryg och räcker länge, du behöver inte ta mycket alls vid varje tillfälle utan räcker med en droppe. Har använt produkten i några månader nu och känner att den bidrar stort till att min hud är slätare och

2 0
Malin Verifierad kund 27/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur

Den här produkten är helt underbar! Jag har känslig hy med torra partier som kan bli röda av för starka rengöringsprodukter, men inte av den här. Ansiktet blir lent, glow:igt och jag tycker faktiskt att huden ser klarare ut. Kan inte börja min dag ordentligt innan jag har använt den här, man känner sig verkligen ''renad'' på ett skonsamt sätt. Formulan är som en lätt gel, lätt att applicera och löddrar inte. Känns lite skönt sval mot huden och relativt lätt att tvätta av. Ett stort plus är också att flaskan räcker hur länge som helst eftersom du bara behöver ta väldigt lite åt gången.

1 0
Agnes Verifierad kund 06/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Acne

Har kämpat med vuxenacne sen 19 års ålder. Är nu 25 och har testat det mesta i de flesta prisklasser, och det mesta funkar okej ett tag, men aldrig något som känts toppen. Blev rekommenderad denna i hudtestet och efter bara en vecka har jag sett mer resultat än jag någonsin gjort. Även om all acne inte läkt ut än har rodnaden omkring gått ned och inga nya finnar är på väg (får vanligtvis åtminstone en stor per dag). Är helt i chock! Ska prova mer i serien, men denna rengöring är det bästa jag provat - rengör bra men torkar inte ut. Som en del skrivit är förpackningen kanske inte det smartaste men man lär sig snabbt hur mycket man ska trycka för att få ut lagom med produkt, som också är väldigt dryg. Perfekt!

4 0
Moa Verifierad kund 18/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Så bra cleanser! Har testat många olika rengöringar förut, bl.a. Dermalogica och Exuviance, men denna gör verkligen sitt! Har haft ordentliga problem med rodnad, finnar och irritation på min haka men efter bara en veckas användning av denna har det lugnat ned sig och man känner sig ren. Blev rekommenderad av Skincitys hudtest pro. Dock är förpackningen osmidig, hade önskat en pump. Om man inte är försiktig är det lätt att det kommer ut för mycket produkt.

2 0
Maria Verifierad kund 23/01/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Fungerar jättebra! Den är väldigt mild och torkar inte ut hyn. Den är också oparfymerad vilket jag gillar och även ganska dryg! Rekommenderer till alla med känslig och torr hy. Jag har acne men det funkar toppen för mig.

1 0
Mathilda Verifierad kund 15/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Superhärlig rengöring. Huden känns fräsch och mjuk efter. Skön gel som även tar bort smink enkelt. Minus för förpackningen. Hade önskat en pump då det lätt kommer ut mer produkt än nödvändigt.

1 0
Magdalena Jarosz Verifierad kund 20/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Med denna produkt känner man sig verkligen fräsch och ren! Löddrar och rengör bra. Tycker inte att den är svår att tvätta bort, snarare tvärtom.

1 0
Sofi Verifierad kund 10/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Älskar denna cleanser!!! Har haft svårt att hitta en cleanser för känslig hud som löddrar och inte är mjölkig. Den här är tvålig och löddrar utan att torka ut huden, och rengör superbra även på tungt sminkat ansikte.

3 0
Hanna Verifierad kund 10/10/2018
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Blandad Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Hej! När kan man köpa denna produkt igen?

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Dessvärre så har vi inget exakt datum men "Bevaka" gärna produkten så kommer vi att meddela dig så fort denna åter finns i lager. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Clara Verifierad kund 10/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Älskar hela den här serien och speciellt den här cleansern. På bara två månader ser jag en enorm förbättring i huden. Den ser renare ut och har en lyster som jag inte haft tidigare. På rekommendation från hudtestet använder jag den tillsammans med toner och Bha lotion 1% från samma serie och det har verkligen fungerat för mig.

3 0
Kajsa Verifierad kund 19/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne

Använder denna efter paula's choice perfect cleansing oil eller klairs gentle black deep cleansing oil och känner mig otroligt ren och fräsch efteråt! Har nästan varje dag foundation eller bb-cream samt mascara och först tar jag rengöringsoljan och masserar in i hela ansiktet och halsen ovanpå mitt smink och sköljer sen av det med ljummet vatten och masserande rörelser så jag även får bort mascaran. Sen tar jag en liten klick av denna och masserar försiktigt i hela ansiktet och runt ögonen så jag får bort rester av mascaran, och sköljer sen av. Allt mitt smink försvinner direkt och jag brukar ha ganska mycket mascara på fransarna! Huden och porerna känns rengjorda och fräscha och inte ett tecken på torrhet eller irritation. Fungerar för mig både på vintern och sommaren. Upplever att den håller min annars acne- och pormasksbenägna hy i schack. Väääldigt dryg formula och mycket prisvärd! Skulle aldrig hela mitt liv byta rengöring efter att jag testat denna milda med effektiva rengöring.

3 0
Emma k Verifierad kund 08/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor Acne

Man känner sig fantastisk ren efter man använt denna, ett tips är att använda oljerengöringen från PC innan denna!

1 0
Mel Verifierad kund 02/07/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Härlig mjuk rengöring som inte irriterar min känsliga acnehy. Rekommenderas inte som ''första cleanse'' utan hellre som rengöring efter grundlig makeuprengöring.

2 0
Maria Verifierad kund 29/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Blankhet

Skin city rekommenderade denna serie. Efter några dagars användning känns huden lugnare. Använder även deras precleanser för makeup innan denna. Perfekt kombination.

4 0
Malin Verifierad kund 28/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Är väldigt effektiv, mild och behaglig. Kan användas för att ta bort ögonmakeup utan att irritera ögonen.

1 0
Malin Verifierad kund 06/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Blev rekommenderad denna av SkinCitys hudterapeut. Är mycket nöjd. Den är mild och fräsch. Tar bort all make up. Använder morgon och kväll året om.

1 0
Corinne Verifierad kund 20/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Jag testade denna rengöring efter en konsultation från Skincitys egna hudterapeuter där jag blev rekommenderad Paula?s Choice-serien - och jag är supernöjd! Denna rengöring är mycket mild och upprör inte huden, samtidigt som den tydligt motverkar finnarna och pormaskar. Huden känns återfuktad, fräsch och härlig efter användning! Det enda negativa med denna rengöring är att den är lite kladdig i konsistensen och kräver en hel del jobb med tvättlappar för att avlägsna helt.

2 0
Viktoria Verifierad kund 15/03/2018

Använde tidigare PC:s Hydralight-cleanser och blev rekommenderad denna när Skincity slutade sälja den. Är mycket nöjd med bytet. Den rengör milt och lämnar hyn återfuktad.

1 0
hanna_414 Verifierad kund 04/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Rengör väldigt väl och löddrar på ett trevligt sätt. Tar lite extra tid att tvätta bort jämfört med mer ''mjölkiga'' cleansers. Hjälper mot enstaka finnar men gör tyvärr min hy lite för torr under vinterhalvåret.

6 0
Emilia Verifierad kund 28/02/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Älskar denna rengöringen. Återkommer alltid till denna om min hy behöver lugnas ner. Den rengör bra och får inga finnar av den - den lugnar ner hyn helt enkelt!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CALM Nourishing Cleanser (Normal to Oily Skin) med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.