ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (24)
Helena Verifierad kund 06/03/2018

Första gången jag använde denna kändes det som om jag givit min hy en lugnande tablett. Den är så snäll, men ändå effektiv. Jag använder den som steg 2 i min kvällsrengöring, efter en olja eller ett balm som tar bort allt smink. Sedan fixar denna själva renhetskänslan!

4 0
HANNAH Verifierad kund 24/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

I början var jag väldigt nöjd med calm-serien från PC, men efter att tag märkte jag att min hy blev torrare. Hade även problem med att min foundation försvann fläckvis under näsan samt under munnen. Såg ut som att jag hade mustasch.. Försökte med allt, både ta bort och lägga till produkter, men inget fungerade. Så fort jag slutade med hela serien försvann problemet.

0 0
Madeleine Verifierad kund 07/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Bästa ansiktstvätten jag provat! Upplever inga tecken på röd hy jag och tvättar ansiktet rent från smink utan att torka ut. Älskar den!

0 0
a Verifierad kund 23/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Så härlig doftfri och återfuktande cleanser, helt klart en ny favorit för min känsliga och torra hy! Dryg produkt och gillar den verkligen som min andra rengöring.

0 0
MATHILDA Verifierad kund 30/04/2020

Första gången jag använder en rengöring som inte torkar ut min hy. WOW säger jag bara! Precis som så många andra säger så är den väldigt snäll mot hyn, men är väldigt effektiv på att ta bort smink. Jag är inne på mina andra flaska och jag är jättenöjd! Enda minuset är att det är lätt att ta för mycket, har slösat en del då jag råkat trycka ut större mängd än jag behöver. En liten liten ärta räcker för hela ansiktet!

0 0
Caroline Verifierad kund 20/01/2020

Så skön att använda, huden känns len och stramar ingenting efteråt. Den tar även bort ögonsmink vilket är ett stort plus, har mycket mascara och vattenfast eyeliner. Använder lätt smink till ansiktet. Verkar väldigt dryg då man inte behöver mycket för att få bort allt.

0 0
Casandra Verifierad kund 19/01/2020
Ålder: <15 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Denna serien har gjort min hud torrare, fått synligare och större porer och mer synliga rynkor. Jag har helt tappat lystern i huden. Jag har rengöringen, tonern, serumet, hudkrämen och spf cream. Skitbesviken... :(

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att din hud reagerat negativt. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med de produkter som vi rekommenderat dig. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt får du gärna kontakta oss på info@skincity.se så ser vi över rutinen och din hud. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Elsa Verifierad kund 19/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag har länge använt paulas choice. Har haft denna serie ett tag och min hy har blivit så mycket bättre! Använder denna tvätt morgon och kväll. På dagen har jag även calm dagkrämen med SPF 30. På kvällen tar jag paulas choice BHA 2%. Denna serie är helt fantastisk!! Den lugnar min hy, jag får inga finnar eller liknande och den tar effektivt bort smink. Det bästa är att även om jag skulle ha någon finne på g så tycker jag att varken tvätten eller dagkrämen ''förvärrar'' det, utan istället hjälper på traven. Det är svårt att hitta något som passar en väldigt torr och känslig hy. Kan inte leva utan denna calm serie!!

3 0
Anonym Verifierad kund 03/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Efter att ha använt denna rengöring i över ett år nu kan jag inte skriva något negativt alls. Denna rengöring är riktigt, rikigt bra, den får med sig både smink och andra orenheter och jag behöver bara använda den här som rengöring. Från att ha blivit röd direkt efter rengöring med tidigare märken är nu det ett minne blått, min hy känns lugn och sansad och framför allt så stramar den inte direkt efter rengöring. Jag har så nöjd med denna rengöring och jag skulle inte byta ut den för något!

0 0
Madeleine Verifierad kund 01/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Alltid haft ''stökig'' hud. Pormaskar, lätt tillrinner och problem med överaktiva talgkörtlar. Yttorr och ojämn hy. Provat så många andra märken tidigare, men aldrig fått bukt på problemen. Sen mötte jag Paulas Choice <3 Så länge jag sköter min hudrutin morgon och kväll så är min hud flawless. Och självklart är denna rengöring ett måste!

0 0
Jessica Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Lättflytande krämig rengöring. Rengör bra och ger samtidigt fukt. Mycket nöjd. Skulle dock önska en flaska med pump istället.

0 0
Saga Verifierad kund 23/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Den enda ansiktstvätten som funkar för min hy. Jag är hyperkänslig med extremt torr hud och eksem. Denna irriterar ingenting!! Kan verkligen inte rekommendera den tillräckligt.

0 0
Ebba Verifierad kund 20/09/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Acne

Superbra produkt. Använt den andra versionen ett tag för mer oljig hud men den torkar ut mer än denna. Tycker dessutom att den är betydligt bättre på att ta bort sminket, OM man applicerar den första gången på torr hy, och inte fuktig, som det står på förpackningen. Så kan man köra en extra gång efter man sköljt bort första. Tycker detta tips funkar genrellt för alla slags ''mjölkiga'' ansiktstvättar!

1 0
Elin Verifierad kund 21/08/2019

Jag tyckte verkligen om den här rengöringen - jag har känslig hy som inte klarar av minsta uttorkande egenskaper i en rengöring men den här var verkligen härlig och torkar inte ut alls. Huden känns väldigt ren efteråt!

0 0
Victoria Verifierad kund 09/08/2019

Gillar verkligen denna rengöring, mild och snäll.

0 0
Greta Verifierad kund 03/08/2019
Ålder: <15 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

ÄLSKAR den här! Förändrade hela min hudrutin, man känner sig inte alls stram och torr i hyn efteråt utan man blir jättemjuk och slät! Använder tillsammans med övriga produkter från PC calm-serien.

0 0
Emmy Verifierad kund 08/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Återvänder alltid till denna rengöring! Den tar bort smink (t.o.m min ögonmakeup om man masserar in den där) utan att svida i ögonen, och huden blir ren utan att kännas stram.

1 0
Rebekka Verifierad kund 02/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Detta är den absolut bästa ansiktsrengöringen jag testat! Till skillnad mot andra rengöringar jag testat för en torr/känslig hy så tar denna rengöring bort ALL smuts och smink, utan att göra min hud upprörd eller torr. Med andra rengöringar för en torr/känslig hy så har jag haft problemet att de inte rengjort ordentligt, jag har alltid behövt gå in med en andra rengöring, men inte med denna från Paulas Choice. Dessutom räcker den länge och den är inte alltför dyr. Den är magisk!

1 0
Johanna Verifierad kund 07/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

En härlig tvätt! Kan behöva kompletteras med en förtvätt om man använder smink.

0 0
Olivia Verifierad kund 03/03/2019

Grym rengöring! Känns mild och lugnande för huden. Svider inte alls i ögonen vilket är ett stort plus! Tycker den tar bort mascaran helt trots att jag använder ganska mycket mascar på mina fransar. Rekommenderas!

0 0
Emma Verifierad kund 24/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Jag har en känslig hud och denna rengöring hjälper till att lugna ner den. Jag använder den som enda rengöring i min kvällsrutin och den tar bort smink effektivt men är ändå skonsam. Har mindre ofta finnar sedan jag börjat använda denna. Använda tidigare ekologisk produkter för jag tänkte att de skulle vara skonsamma, men för mig verkar de istället oroa huden mer och är glad att jag hittat till denna produkt!

1 0
Fanny Verifierad kund 02/12/2018

Hej! Vad är skillnaden på serien Calm och serien Resist från Paulas Choice? Jag står och velar mellan två dagkrämer och tycker de påminner väldigt mycket om varandra.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Calm-serien har lugnade och stärkande egenskaper för huden medan Resist-serien har mer fokus på anti-age. Återkom gärna till oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna att hitta de produkter som kommer passa din hud bäst. Hälsningar,Kudrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 12/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken

Funkar inte alls på min hud, den torkar ut och huden blir stram. Den med gel är mycket snällare och torkar inte ut. Kommer återgå till gelcleansern igen.

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att rengöringen inte uppfyllt dina förväntningar. Denna rengöring passar en torr och reaktiv hud. Men för att återfukta ordentligt är det bra att följa upp med ett ansiktsvatten samt fuktserum för bästa effekt. Har du vidare funderingar så får du gärna återkomma till oss på kundrelationer. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Sofie Verifierad kund 28/03/2018

Superskön rengöring som inte alls irriterar (så länge man inte har för varmt vatten). Man känner sig väldigt fräsch och ren efter användning. Gillar den mjölkiga konsistensen och känslan efteråt, gör ett jättebra jobb med framför allt ojämn hudton.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CALM Nourishing Cleanser (Normal to Dry Skin) med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.