ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (35)
Nathalie Verifierad kund 25/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Tycker den här cremen är lite jobbig. Den känns väldigt dryg vilket såklart är bra men för att verkligen få ut SPF 30 av den krävs ju en viss mängd. Mängden som krävs är svår att arbeta in och lägger sig lätt som en hinna. Den är dock väldigt snäll mot huden!

16 0
Paulina Verifierad kund 26/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudtextur

Kan man smörja denna även runt ögonen?

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Ja, detta är en skonsam creme som även går fint att applicera kring ögonen. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Alva Verifierad kund 22/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Använt den sedan jul, och känner mig nöjd. Till en början är den lite kladdig, men det är de flesta dagcremer med spf jag provat. Får inga finnar av den. På vintern använde jag återfuktande serum under. Fungerar bra att ha foundation över.

1 0
Hanna Verifierad kund 06/05/2020

Inte haft några problem med vit hinna eller känslan av solkräm.. Snarare känns mitt ansikte mjukt och välmående (köpte fler delar av PC efter rekommendationen från justerat). Tidigare har jag fått utslag/finnar när jag testat nya produkter men ingenting av det nu. Mycket nöjd och SPF30 behövs definitivt denna soliga vår!

0 0
Amanda Verifierad kund 15/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

Tycker denna är toppen för mig som lätt blir blank under dagen. Extra plus med solskyddsfaktorn!

0 0
Walter Verifierad kund 02/04/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Acne

Jag märkte nyss att jag råkade välja normal to oily/combination istället för normal to dry. Kanske därför jag känner mig ganska torr nu när jag har använt den.

0 0
Sofia Verifierad kund 27/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Rekommendera inte. Alldeles för uttorkande och påminner mer om en solkräm än en dagkräm.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! CALM Mineral Moisturizer SPF 30 (Normal to Oily Skin) är en lätt dagcreme passande en fet/blandadhy. Önskar du en creme som ger mer näring kan vi varmt tipsa dig om CALM Mineral Moisturizer SPF 30 (Normal to Dry Skin). Önskar du vidare guidning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 07/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Som många skriver så tar det en stund innan den sjunker in i huden och är som en vit hinna. Men om man väntar några minuter så försvinner den och man får ett fint glow utan att se det ut i ansiktet. Jag har nästan fobi för att känna mig flötig och det gör man verkligen inte med denna på ansiktet. Som sagt lite drygt i början men efter några minuter är den super

0 0
Lisa Verifierad kund 20/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Innehåller produkten PFAS?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Inga produkter från Paula's Choice innehåller PFAS. Önskar du vidare guidning kring dina produkter är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Lina Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Älskar denna dagcreme! Dryg och återfuktande för min hy. Tycker den ger ett fint glow med eller utan smink. Den är lite vit till en början men tycker det snabbt sjunker in. Aldrig något jag störts av. Rekommenderar verkligen!

1 0
Tina Verifierad kund 27/12/2019

Hemsk kräm! Luktar illa och man är kladdig flera timmar precis som vanlig solkräm. Rekommenderar den inte till någon, verkligen besviken på denna rekommendation av skincity.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. Paula's Chocie är ett märke som inte tillsätter några dofter i sina produkter och detta gör att man kan uppleva en mer lätt klinisk doft. CALM Mineral Moisturizer SPF 30 innehåller ett fysikaliskt uv-filter som reflekterar UV-strålarna på hudytan genom att skapa denna slöja på huden. En creme med ett kemiskt UV-filter skulle nog passa din hud bättre då den absorberas lättare av huden. Återkom gärna till oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig att hitta en annan dagcreme som kommer passa din hud bättre. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Kajsa Verifierad kund 19/09/2019

Superbra

0 0
Amy Verifierad kund 31/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Tycker den här dagkrämen är väldigt bra för min hy. Vet inte om det är enbart krämen eller min skönhetsrutin som helhet (från hudtestet PRO) men får en väldigt fin, hälsosam lyster. Innan jag började använda den här krämen och resterande produkter blev jag ofta glansig i ansiktet under dagen vilket brukade se lite oljigt och flottigt ut. Efter att jag applicerat denna kräm efter rengöring (redness reliefer), essence water (klairs) och serum (hyaluronic acid booster) mattas huden ned lite. Inte på ett sådan sätt att jag ser torr ut, utan mer att glansen försvinner och det naturliga glowet kommer fram. Beställde först denna i resestorleken då jag läst ett antal kommentarer om vissa som upplevt att krämen inte sjunker in i huden ordentligt. Till en början, de första 1-2 veckorna upplevde jag det med. Men nu när min hud har börjat vänja sig vid krämen och mina övriga nya produkter upplever jag inte längre detta problem utan tycker att krämen sjunker väl in i min hud.

3 0
M Verifierad kund 11/06/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Har fungerat bra på min känsliga hy, ger en matt finish och orsakar inte tilltäppta porer. Lämnar dock en klart vit hinna om jag använder den rekommenderade mängden.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en dagcreme med ett fysikaliskt UV-filter som till en början kan upplevas som vit men som sedan ska absorberas och smälta in i huden. Ett tips är att du applicerar cremen i två omgångar om du applicerar en större mängd produkt. Ta en liten mängd först och massera in, sedan kan du följa upp med ytterligare ett lager. På så sätt tror jag att du kommer märka en stor skillnad. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jeanette Verifierad kund 27/05/2019

Tyvärr väldigt besviken på denna hudkräm. Har tidigare använt motsvarande fast utan solskyddsfaktor i, och blev rekommenderad denna som dagkräm samt att jag ville ha med solskyddfaktor. Känns mer som en solkräm än dagkräm som tidigare nämnt, och blir väldigt torr utav den. Kan tyvärr inte rekommendera den.

2 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en dagcreme som passar en blandad/fet hy. Har man lätt att bli fuktfattig kan det vara bra att komplettera med en fuktgivande serum under denna creme. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Anonym Verifierad kund 27/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Tycker denna är alldeles för lite återfuktande. Kanske bättre under sommaren men absolut inte för min vintertorra hud. Lämnar en vit hinna som försvinner om man arbetar in den ordentligt i huden.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en dagcreme som passar en blandad/fet hy. Har man lätt att bli fuktfattig under vintern kan det vara bra att komplettera med en fuktgivande serum under denna creme. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Jelena Verifierad kund 27/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Jag gillar den! Lätt att arbeta med och huden blir mjuk och len. Dock måste man vara försiktig när man ska klämma ut produkten ur flaskan för hålet är rätt stort - Det kan lätt komma för mycket.

1 0
Mathilda Verifierad kund 15/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

En skön kräm. Känns väldigt lätt på huden och känner mig lagom matt. Foundation lägger sig fint över. Precis som många andra skrivit så är den väldigt vit precis vid applicering och känns precis som en klassisk krämig solkräm. Dock inte märkt av någon vit bestående hinna, utan den försvinner kort efter applicering.

4 0
Johanna Verifierad kund 04/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Köpte denna av rekommendation från Skincity, var orolig att den skulle lämna en vit hinna som så många andra krämer med SPF gör. Kan med glädje säga att när krämen väl absorberats helt av huden efter någon halvtimme så finns ingen vit hinna, får ett matt glow, jämnare hudton och huden känns lugn och återfuktad! Kommer absolut att köpa igen!

1 0
Zamand Verifierad kund 21/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Otroligt besviken på denna kräm, nästan en av de värsta jag haft på länge. Krämen är absolut inte dryg utan man måste ta ett lager som inte är fuktgivande någonstans eftersom man måste ge det någon minut och ta ytterligare kräm för att inte känna sig helt torr och åtstramad i ansiktet. Utöver det är den hemsk under smink och gör att foundationen inte lägger sig lika ''fint'' som i vanliga fall. Oerhört besviken då jag som en annan person vart rekommenderad denna av personalen trots att jag nämnde att jag hatar feta/tjocka krämer och detta är definitivt en tjock/fet kräm. Har använt andra produkter tidigare med spf och har då inte haft samma problem. No shade till hudterapeuterna här för dem är otroligt hjälpsamma vanligtvis! Detta var dock en epic fail trots att jag var extremt specifik med vissa saker.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att denna creme inte känts bra för dig. CALM Mineral Moisturizer SPF 30 (Normal to Oily Skin) är framtagen för att passa en blandad/fet hy. Upplever du att huden blir mer fuktfattig nu under vintern och behöver mer fukt skulle jag rekommendera att du använder ett serum under denna creme. Ett serum arbetar mer på djupgående och hjälper till att motverka fuktförlust. Jag kan då varmt rekommendera Hylauronic Acid booster från Paulas Chocie. Vi finns här för dig så återkoppla gärna till oss via chatt, mail eller telefon om du har vidare funderingar. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Jackie Verifierad kund 28/11/2018

Som en After-Sun kräm. Väldigt tunn och känns inte alls som en dagkräm utan mer som en solkräm. Blev besviken på detta köpet.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. Denna dagcreme har en lätt konsistens och är framtagen för en blandad / fet hy. Upplever du att huden är fuktfattig kan det vara bra använda en fuktgivande serum under denna creme, tex Hyaluronic Acid Booster. Vi finns alltid tillgängliga för rådgivning via chatt, mail eller telefon så tveka inte att kontakta oss i någon av dessa kanaler så hjälper vi dig gärna att hitta en dagcreme som kommer kännas bättre för dig efter dina önskemål. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Ellinor Verifierad kund 22/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Acne

Jag har en yttorrhy. Har använt denna med serum innan men även utan och krämen lägger sig som en äldre solkräm. Blir vit i ansiktet och krämen är svår att massera in, lägger sig som en hinna på hyn. När den väl har lagt sig utan vita linjer och man drar med ett finger på hyn så ser det ut som att man använt peeling då hudavladring eller krämen smular sig. Fick tips om denna i hudtestet, är riktigt missnöjd då den här inte alls fungerar som jag hoppats. Fortsätter med min tidigare dagkräm som inte blir smulig eller lämnar vita ränder. Priser för produkter är inte hållbart..

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. CALM Mineral Moisturizer SPF 30 innehåller ett fysikaliskt uv-filter som reflekterar UV-strålarna på hudytan genom att skapa denna slöja på huden. En creme med ett kemiskt UV-filter skulle nog passa din hud bättre då den absorberas lättare av huden. Återkom gärna till oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig att hitta en annan dagcreme som kommer passa din hud bättre. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Ebba Verifierad kund 18/08/2018

Jag blev OERHÖRT besviken på denna kräm. Jag hade blivit rekommenderad den av skincitys hudterapeuter när jag förklarade vilken hudtyp jag hade. Jag har använt den nu i nästan en månad och jag blir så otroligt torr av den att jag flagnar i ansiktet. Det har även kommit upp MASSOR av finnar och bölder. Jag är väldigt ledsen över detta då denna kräm ska vara bra för blandhy - för priset förväntar man sig mer.

1 0
Frida Verifierad kund 23/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Använder bara denna om jag vet att jag ska vistas mycket i solen för solskyddet, gillar inte att använda den som dagkräm. Använder istället krämen från calm-serien för torr hy.

0 0
Jessica Verifierad kund 16/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Får mina stora porer att se mindre ut. Lugnar verkligen min hy och lugnar talgproduktionen. Inte lika röd i ansiktet sen jag börjat med calm serien. Älskar denna!!

0 0
Amanda Verifierad kund 07/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Verkligen bästa valet för känslig hy som får utslag eller finnar av kemisk spf. Älskar denna. Lugnar och ger en utjämnande effekt på porerna. Räcker inte för en heldag i solen, har testat det men brände mig lätt trots att jag använde rikliga mängder och fyllde på ofta. Men räcker absolut som vardagsspf vilket den är tänkt som. Rekommenderar till alla utom den torraste eller fetaste hudtypen.

1 0
Josefin Verifierad kund 24/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne

Tycker om produkten. Den är väldigt tunn och jag upplever den som dryg. Tycker det känns som att min hud blir precis lagom återfuktad, jag gillar inte när huden känns fet efter att man har smörjt in sig. Kan hålla med om att man blir lite vit av den, men precis som någon annan skrivit så försvinner det efter en stund.

0 0
Amanda Verifierad kund 13/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Finnar & plitor

En kräm jag gillar att använda under vinterhalvåret (Spf 50 på sommaren). Den täpper inte till och makeup lägger sig bra över. En vit hinna uppstår direkt vid appliceringen, men försvinner efter en liten stund. Den ger även en fin lyster!

1 0
Alexandra Verifierad kund 09/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Jag tycker att den här krämen är helt okej. Har inte upplevt några problem med appliceringen, den har fungerat som en bra bas för min mineralpuder-foundation. Den har hjälpt mig att få mer balanserad hud tillsammans med PC redness relief nattkräm och 1% BHA exfoliant. Ibland kan jag känna mig lite torr på vissa partier/kan komma någon liten plita, men tror att det har varit pga kombinationen med mineralpuder och versionen för normal till oljig/kombinationshud. Nästa gång ska jag testa den för normal till torr hud istället för att få mer fukt, eller så testar jag någon helt annan för att komma bort från de cykliska silikonerna.

1 0
Vera Verifierad kund 06/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

En av få dagcremer med spf som varken irriterar eller täpper till porer. Har använt i flera år och tror inte jag kommer byta. Känns lugnande för huden.

1 0
Sofie Verifierad kund 24/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Älskar denna! Mild och snäll mot min känsliga hy, orsakar inga tilltäptheter, gör mej inte blank eller kladdig, går in snabbt och känns återfukta de och skön för huden. I början hade jag problem med att den inte gick in, rullade och lämnade en vit hinna. Pratade med kundsupport och fick hjälp av Caroline, kom fram till att det nog va mitt serum under som gjorde att solkrämen inte fungerade, bytade serum efter rekommendation och nu funkar solkrämen perfekt:) Mitt ''gammla'' serum använder jag nu på kvällen där det problemet inte uppstår:) Kommer köpa detta solskydd om och om igen!

6 0
EMMA Verifierad kund 13/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

DÅLIG, LÄMNAR EN VIT HINNA

1 0
Sabina Verifierad kund 25/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

Älskar denna! Dryg (trots att jag smackar på rätt mycket), passar bra för min hy och känns som att den skyddar bra mot solen!

0 0
Linnea Verifierad kund 10/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Väldigt skön ansiktskräm, med ett fuktserum under så blir den perfekt!

0 0
hanna_414 Verifierad kund 04/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Denna var tyvärr lite för tunn och lätt för min vintertorra hy, nästa gång testar jag nog versionen ''normal to dry skin'' istället. Stort plus för spf!

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CALM Mineral Moisturizer SPF 30 (Normal to Oily Skin) med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.