ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (14)
Rebecca Verifierad kund 13/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Tyvärr inte särskilt bra solskyddsfaktor när man läser innehållsförteckningen. Den inheåller massor med silikoner och silikonolja samt fleromättat fett. Det som bekymrar mig är att det är en mineralsolkräm blandat med en dagkräm där zinkoxid endast är 3,12% och titandixoid 3,85%. För att ha fullt skydd mot UVA och UVB strålar så ska en mineralsolkräm innehålla 15% zinkoxid och 7,5% titandioxid Det finns bättre alternativ till solskydd!

47 0
Kim Verifierad kund 21/05/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor

Den bästa solkrämen jag har provat hittills, tänker prova den i Defense linjen när jag tagit slut på denna men om den inte är lika bra kommer jag köpa en till DIREKT. Använt denna dagligen nu i en månad, bästa konsistensen, ser snygg ut, luktar gott - gurka och havre. Haft väldigt känslig hy sedan jag fick en reaktion på en annan solkräm från apoteket (typiskt) så är extra petig med min hudvård just nu.

0 0
Siri Verifierad kund 02/05/2020

Väldigt nöjd med denna produkt! Inte så tung och kladdigt täckande som SPFs kan vara, ändå är SPFn absolut tillräcklig för att vara en dagkräm. Jag kan även få problem med finnar av vissa krämer som ska vara väldigt täckande och ge ordentligt med fukt, men inte av denna! Lagom till sommaren när man vill ha en lätt kräm med mycket fukt och skydd.

0 0
Sofia Verifierad kund 16/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Köpte hem denna då jag är ett stort fan av Paula's Choice och använder Skin Recovery moisturizer som dagkräm i vanliga fall. Har tidigare använt CALM normal till torr hud som dagkräm. Tyvärr började huden klia efter ett tag och blev supertorr av denna produkt, kommer ej köpa igen...

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att denna creme inte känts passande för dig. Givetvis ska du inte få klåda och uppleva att huden blir torrare av denna creme. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så kikar vi närmare på detta och guidar dig vidare till en ny passande creme. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jenny Verifierad kund 01/04/2020

Köpte en liten version för att testa då jag var osäker. Är glad att jag köpte en liten för tycker inte alls om denna. Kände mig torr direkt efter applicering. Väntade för att se om det blev bättre, men kände mig stram i flera timmar. Rekommenderar INTE!

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att du upplever att huden stramar efter denna creme. Ett tips är att applicera ett serum under cremen likt Moisture Renewal Oil Booster för att minimera denna torrhet. Återkom gärna till oss om du har några funderingar kring din hudvård. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Jessica Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Luktar gott och ger bra skydd mot solen men är tyvärr inte alls tillräckligt återfuktande för min yttorra hud. Trots fuktkräm stramar huden väldigt mycket efter applicering.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att du upplever att huden stramar efter denna creme. Vi vill gärna hjälpa dig vidare att uppnå optimala resultat så kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig att se över din rutin för att minska denna torrhet som du upplever. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

M Verifierad kund 11/06/2019

Ovanligt återfuktande och relativt diskret vit hinna för att vara ett fysikaliskt solskydd. Har fungerat bra på min känsliga hy.

2 0
Marianne Verifierad kund 28/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Den perfekta dagcremen! Huden blir lagom återfuktad, ger fin lyster och har inte gett upphov till några finnar. Svider inte i ögonen heller och har en sval, härlig doft. Kan inte fatt att den dessutom har ett bra spf-skydd. Fungerar fint med serum eller ansiktsvatten under. Ja, jag är helt enkelt supernöjd - en felfri produkt!

0 0
Josefine Verifierad kund 27/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Har precis börjat med denna, upplever att den är lite kladdig och är svår att använda smink över. Ska prova att använda mindre mängd. Bli tyvärr lite ljuslila i ansiktet av den, vilket jag tycker man ofta blir av spf

0 0
A Verifierad kund 29/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Vilken fantastisk produkt! I mitt tycke så är PC överlägset bäst på syror och solskydd. Denna produkt är jag glad över att ha i min arsenal. Den är så mild, återfuktande och framförallt en mineralbaserad solkräm vilken är det jag föredrar! Har du känslig hud så kör på fysikaliska UV-filter. Jag rekommenderar att applicera denna och vänta kanske 10 min innan du lägger smink över. Glöm inte att det spelar ingen roll hur omfattande din hudvårdsrutin är, om du inte använder solskydd så lär du knappast se en positiv effekt av dina syror, antioxidanter eller retinol. Solskydd är det absolut viktigaste steget och den bästa antiaging investeringen som man kan göra för sin hud. Kommer helt klart köpa denna produkt igen!

8 0
Ida Verifierad kund 20/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Bra kräm som återfuktar huden, dock så tar det lång tid innan den går in i huden och känns lite som en hinna ovanpå.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Denna creme innehåller ett fysikalisk uv-skydd som får uv-strålarna att studsa bort från hudytan istället för att absorberas av huden. Ibland kan man uppleva att cremen är svår absorberad om man arbetar in den för mycket. Ett tips är att du smörjer ut cremen och sedan klappar in den i huden. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Cecilia Verifierad kund 04/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Acne

Jag har använt denna i något halvår och är mycket nöjd! Den återfuktar min torra hy som lätt får eksem samtidigt som den går in fint i huden på att par minuter. Den täpper inte till porer och känns väldigt mild vilket är en fördel för min hy som förutom att den har eksem även är otroligt känslig och aknebenägen.

1 0
Amanda Verifierad kund 10/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Jag har faktiskt fått fantastiska resultat av denna. Nu i torraste vintern har jag behövt addera ansiktsvatten/essence water då jag känt att huden stramat lite, men när jag började med det kändes huden perfekt återfuktad, och får en mycket fin lyster. Behöver egentligen inget smink efter denna!

4 0
Nathalie Verifierad kund 22/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Det här är tyvärr ingen favorit. Tar lång tid innan den går in i huden och mitt ansikte får en lätt lila nyans av någon märklig anledning. Kommer inte köpa den igen. Men för att nämna något positivt jag som är extremt känslig mot många crèmer med SPF reagerade inte alls i negativ bemärkelse av denna.

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CALM Mineral Moisturizer SPF 30 (Normal to Dry Skin) med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.