ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (18)
Ellen Verifierad kund 15/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Bra bha produkt för känslig hud. Ser stor förändring, mindre finnar och pormaskar och slätare hy. Supernöjd!

11 0
Karin Verifierad kund 18/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Denna är så skonsam även fast det är en syraprodukt. Trodde inte jag skulle kunna använda syra på min känsliga hud. Nästa gång beställer jag den större!

0 0
Frida Verifierad kund 01/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Wow!! Kan inte säga annat än att denna är helt fantastisk. Redan efter en användning såg huden klarare ut. Jag har under dom senaste veckorna haft problem med finnar/plitor som brukar uppkomma när det går mot kallare tider och denna har hjälpt så otroligt mycket. Jag har känslig hud och denna gav mig inga som helst irritationer.

0 0
Sofia Verifierad kund 26/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud

Jag har en kombinerad hudtyp som är väldigt känslig. Detta gör det mycket problematiskt att bekämpa pormaskarna kring t-zonen. Förr i världen när jag inte visste att känslighet faktiskt kan drabba alla hudtyper, rev jag av dom flesta exfolieringarna på marknaden i hopp om en porfri hy. Detta resulterade såklart i en rödflammig hy med kliande utslag. Idag vet jag bättre. Vet att många avgudar PC 2% BHA, men den är tyvärr inte för alla. PC 1% BHA lotion är minst lika effektiv och bra och dessutom skonsam för oss känsliga. Mycket nöjd!

1 0
Elin Verifierad kund 30/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton

Jag måste hålla med rekommendationerna här bland recensionerna. Jag har SUPERKÄNSLIG hud som i stort sätt bara klarar Paulas choice Calm serien, och denna var inget undantag. Jag trodde inte att jag skulle kunna använda en syra, men det kunde jag. Den visade resultat redan efter första användningen på min panna som jag testade på innan jag applicerade i hela ansiktet. SÅ nöjd!

1 0
Hanna Verifierad kund 19/04/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur

Äntligen en syra för känslig hud! Min hy klarar av den, blir lite röd men upplever stor skillnad efter någon veckas användande. Jämnare hy med mindre struktur och mer lyster. Rekommenderar till 100%

2 0
Eva Nygren Verifierad kund 31/03/2019
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Den här använder jag varje dag sedan några månader och tycker huden är klarare. Kommer helt klart att köpa den igen.

1 0
Camilla Verifierad kund 30/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Var rädd för att testa denna då jag har superkänslig gud som lätt blir röd med eksem. Blev glatt förvånad då huden ej reagerade. Har använt den en gång per dag, på kvällen. Upplever att huden blivit mindre röd och fått mer lyster. Kommer definitivt köpa igen!

2 0
Jenny Lisa Öhlin Verifierad kund 07/01/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Kan man ta på produkten både med fingrarna eller en pads?

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Då denna har en mer krämig bas så rekommenderar vi att du applicerar denna exfoliering med din händer. Detta kommer även göra så din produkt blir drygare och håller längre. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

S Verifierad kund 27/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Wow vilken produkt. Jag har irriterad hud, speciellt på hakan. Har stora porer och fet hud. Jag har aldrig använt en bättre kräm, den lugnar ner min hud och får bort irritation. Nya finnar uppstår inte.

1 0
Malin Verifierad kund 25/09/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Den här är en av mina favoriter. Tidigare använde jag BHA lotion 2% men insåg att den var för stark för mig och irriterade lätt huden. Den här fungerar bättre. Jag kan bara använda den två gånger i veckan annars blir min hud torr och irriterad, men bara två gånger i vekcan gör skillnad för mig. Jag har inte problem med finnar, men kan få lite orenheter i huden. Det som jag märkt sen jag började använda BHA från Paulas Choice ör att porerna ser mindre ut. Antagligen inte för att de blivit mindre utan för att BHA har ''rensat'' på djupet. Väldigt nöjd. Den kanske inte kan ersätta en ansiktbehanfdling, men den hör tillsmammans med retinol serumet Anti Wrinckle Intensive från Paulas Choice så tycker jag att huden blir väldigt fin. JAg har ofta problem med att gå på ansiktbehandling för antingen har de produkter jag inte tål. gnuggar för hårt, använder för varma handukar eller annat som irriterar min hud och gör den sämre istället för bättre.

10 0
Clara Verifierad kund 10/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Innan jag testade den här tänkte jag att BHA inte var något för min känsliga hy men det var ju helt fel. Använder den tillsammans med cleanser och toner från samma serie och på 2 månader har jag fått så mycket finare hud. Kan verkligen rekommendera, tror speciellt om man använder tillsammans med fler PC Calmprodukter.

1 0
Johanna Verifierad kund 31/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

En jättebra produkt! Min röda, finniga hy med stora porer känns mindre irriterad och produkten har verkligen effekt.

1 0
Frida Verifierad kund 23/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Min absoluta favoritprodukt i den här serien!! Jag har känslig hy men kan använda denna utan problem och det är precis lagom mängd salicylsyra för att hålla finnarna borta utan att irritera.

6 0
Jessica Verifierad kund 16/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Bästa som har hänt mig! Kan inte vara utan denna. Har fått SÅ mycket finare hud med denna exfoliering.

4 0
Alexandra Verifierad kund 09/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Har hjälpt mig efter att huden plötsligt blev obalanserad med många plitor (och efterföljande ärr...). Använder denna tillsammans med PC Calm redness relief moisturizer för normal/torr hud på kvällen (ibland tillsammans med mineral moisturizer 30 SPF på dagen). Den är enkel och skön att applicera och ganska dryg, har haft min flaska nu i ca 4 mån och än är den inte slut. Min hud är nu jämnare i både textur och ton och mer balanserad i allmänhet. Det enda minuset för mig som jag kan komma på är att den innehåller cykliska silikoner. Kommer nog därför att testa PC skin perfecting 2 % BHA gel nästa gång, håller tummarna för att min hud klarar av den produkten!

0 0
Linn Verifierad kund 01/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Så sjukt bra rör min röda, tunna, torra hy. Inte för grova korn och minskade rödheten med en gång. Kan ej använda den varje dag för min hy, men var tredje är helt optimalt för mig. Smidigt med leave in så man slipper hålla på med vatten och för en mer intensiv verkning. Rekommenderar varmt!!

6 0
Constance Verifierad kund 11/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Den här funkade tyvärr inte alls för mig. Jag fick alltid någon finne efter användning, oavsett min rutin runtomkring. Jag tyckte inte att den exfolierade så bra heller.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela CALM 1% BHA Lotion Exfoliant med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.