ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (9)
Johanna Verifierad kund 20/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton

Detta serum ger en lyster som ingen annan! Dryga droppar som masseras in på morgonen, doftar fräscht av citrus och sjunker in i huden ganska snabbt. Låt den sjunka in, på med fukt och solskydd och huden blir så mjuk och ger ett så fint Glow! Jag är otroligt yttorr 365 dagar året runt, men detta serum i combination med syra, fukt och återfuktande spf med hög solskyddsfaktor har verkligen hjälpt min fore detta torra hud! Köp den!

10 0
Louise Verifierad kund 04/07/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ålderstecken

Fantastiskt serum! Upplever att min hud helt klart har blivit fastare. Får även ett fint glow. Underbart när man själv kan se skillnad ???? Tar detta på morgonen under mitt solskydd. Rekommenderar verkligen

0 0
ErikaJ Verifierad kund 27/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Acne

Jag vet inte om den hjälper mot pigmenteringar men den doftar gott och jag gillar att den är lite oljig och väldigt dryg... Det jag undrar är om den ska försvaras i kylskåp, och om den går att använda på dagen under sommaren eller om det är bättre på kvällen?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du trivs så bra med C-Tetra Serum. Detta serumet går fint att förvara i ditt badrumsskåp, du behöver inte bevara det i kylskåpet. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Amanda Verifierad kund 15/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ojämn hudton

Har använt detta serum i ca 8 månader (använder det i min morgonrutin ihop med solskyddsfaktor) och jag älskar det! Visserligen har det tagit sin tid att bli av med pigmenteringar från akneärr (har inte haft supermycket men litegrann på kinderna) och det har verkligen hjälpt. Serumet ger även ett jättefint lyster. Dessutom är det väldigt drygt! Utifrån nästan daglig användning (lat som man är ibland) har jag ungefär hälften kvar av innehållet. Superbra!

0 0
Åsa Verifierad kund 25/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken

Absolut bästa c-vitaminserumet, går in fint i huden absorberas snabbt och funkar bra med övriga produkter i min rutin.

0 0
Lina Verifierad kund 21/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Älskar denna! Så dryg och väldigt skön att ha på huden. Jag som är väldigt torr märker att huden verkligen suger åt sig denna. Dessutom bra pris med tanke på hur dryg den är!

0 0
Rebecca Verifierad kund 10/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Det bästa och definitivt med prisvärda c-vitaminserum jag testat. Ger så fin glow och är extremt drygt. Älskar att det är oljebaserat.

0 0
Caroline Verifierad kund 17/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Ett bra serum för en känslig hy. Huden får Glow och blir len!

0 0
alexandra Verifierad kund 09/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

sååå bra serum - och drygt! köpte denna för cirka 3-4 månader sedan och jag har inte ens använt hälften. jag brukar applicera 3-4 droppar varje kväll (ibland även morgon) innan fuktkräm, den känns så behaglig på huden och gör att hyn känns härlig och glowy! kommer att köpa denna igen, älskar den!

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela C-Tetra Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.