ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Mirja Henriksson Verifierad kund 12/11/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

C-TETRA EYE är ett mirakel för mina mörka ringar under ögonen. Dom är helt borta.Hela mitt liv har jag haft fula mörka ringar under ögonen som jag har dolt så gott det har varit möjligt. Inte ens gått i affären utan concealer som enda smink. Min man ser också denna stora ändringen. Stort tack för att ni finns... Mirja

5 0
Maria Verifierad kund 03/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Har använt detta serum i ca två månader och tyvärr är mina mörka ringar precis lika mörka som innan jag började. Använder denna på morgonen och retinolserumet på kvällen. Dock skön formula och väldigt dryg.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Mörka ringar kan uppstå av olika anledningar, brist på sömn är en anledning men genetik kan vara en annan. Beroende på uppkomsten av de mörka ringarna kan det ibland vara trixigt att behandla dem och man måste ge det tid. Vi finns här för att guida dig så kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig vidare att uppnå ett önskat resultat. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Joanna Verifierad kund 11/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Jag har provat serumet i ca 1v nu och har fått jättemycket knottror längst ut under ögonen. Brukar inte reagera på produkter då min hud inte är känslig och har använt andra c-vitaminserum förut som jag inte har haft problem med.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att din hud reagerat negativt på detta serumet. Givetvis ska du inte få knottror/utslag så kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Karin Verifierad kund 22/08/2019

Jag älskar det här serumet! Tyckte till en början att det inte gjorde ett skvatt. Rynkorna minskar inte men gör huden mjuk å följsam så inte fler rynkor uppstår. Använder ibland retinol serum som gör min hud torr och då år detta toppen. Kommer definitivt köpa igen när denna tar slut.

1 0
Heidi Verifierad kund 12/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken

Helt underbar <3

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela C-Tetra Eye med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.