ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Karin Verifierad kund 22/08/2019

Jag älskar det här serumet! Tyckte till en början att det inte gjorde ett skvatt. Rynkorna minskar inte men gör huden mjuk å följsam så inte fler rynkor uppstår. Använder ibland retinol serum som gör min hud torr och då år detta toppen. Kommer definitivt köpa igen när denna tar slut.

0 0
Heidi Verifierad kund 12/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken

Helt underbar <3

0 0
Mirja Henriksson Verifierad kund 12/11/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

C-TETRA EYE är ett mirakel för mina mörka ringar under ögonen. Dom är helt borta.Hela mitt liv har jag haft fula mörka ringar under ögonen som jag har dolt så gott det har varit möjligt. Inte ens gått i affären utan concealer som enda smink. Min man ser också denna stora ändringen. Stort tack för att ni finns... Mirja

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela C-Tetra Eye med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.